- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.561
Canım vajinanın içinde batma oluyor mu bugün benim 5.günüm öyle bi ağrı başladı bndeKızlar tüp Bebek'te bugün 11.günüm ama adet belirtisi var normal mi?
Hadi inşallah hayırlısıyla kan değerin çok çok yüksek olurİdrar testi yaptım dün ve bugün ama negatif çıktı bugün yapıcam akşam kan testi
Anladım canimBende de batma olmuştu cnm ama 9.günümden beri adet belirtilerim var
Hoşgeldin kac tane transfer edildi kalitesi ne idiBende de batma olmuştu cnm ama 9.günümden beri adet belirtilerim var
İnşaallah olur yaşın genç daha allah gönlüne göre versinSelamlar 2 senelik deneme, yumurta takibi ve iki aşılamanın ardından tüp bebek macerası başlıyor... Bizim durumda aslında eşimde de bende de sıkıntı yok ama benim amh düşük. 31 yaşındayım ve değer 0,1. Doktorum Birgül Sarıkamış acilen soru işaretsiz tüp bebek dedi. Başladık sürece bakalım hayırlısı...
tüp bebek tedavisine başladıniz mı suan hangi aşamadasınızSelamlar 2 senelik deneme, yumurta takibi ve iki aşılamanın ardından tüp bebek macerası başlıyor... Bizim durumda aslında eşimde de bende de sıkıntı yok ama benim amh düşük. 31 yaşındayım ve değer 0,1. Doktorum Birgül Sarıkamış acilen soru işaretsiz tüp bebek dedi. Başladık sürece bakalım hayırlısı...
Amin Canım hepimizin inşallah!İnşaallah olur yaşın genç daha allah gönlüne göre versin
Evet başladık. 5 Kasımdan beri Lucrin ığnesi yapıyoruz. İlaç bitene kadar devam. Ardından 16 sında kontrolüm var.sanırım süreç bir ayı bulacak, başlarındayım.tüp bebek tedavisine başladıniz mı suan hangi aşamadasınız
Saolasın balım. 19 tane yumurtam toplandı. Doktor güzeldi herşey dedi. Bakalım yarın arayacaklar sanırım döllenmeyle ilgiki..Rabbim yaninda olsun , hicbirsey hissetmiyosun kac tane folikulun war dedi mi doktor birsey ?
Allah razı olsun canım benim. Doktor güzeldi herşey dedi. Umarım dondurulacak kalitede olurlar. 19 tane toplandı..Bol şans canım benim
bol bol kaliteli yumurtaların toplanır insllah
Bendende 17 toplanmıştı inşallah Sorunsuz ilerler bütün tedavin canımAllah razı olsun canım benim. Doktor güzeldi herşey dedi. Umarım dondurulacak kalitede olurlar. 19 tane toplandı..
Nasıl alışabildiniz mi iğne yi kendiniz yapabiliyormusunuz ben ilk zamanlar zorlandım ama sonra alışmıştımEvet başladık. 5 Kasımdan beri Lucrin ığnesi yapıyoruz. İlaç bitene kadar devam. Ardından 16 sında kontrolüm var.sanırım süreç bir ayı bulacak, başlarındayım.
İğneci eşim sağolsun e ben de çok korkmam iğneden alıştık bir şekilde. Sizin ilk başlamanızdan bu aşamaya yaklaşık kaç gün geçti peki?Nasıl alışabildiniz mi iğne yi kendiniz yapabiliyormusunuz ben ilk zamanlar zorlandım ama sonra alışmıştım
11 gün yumurtam büyütüldüİğneci eşim sağolsun e ben de çok korkmam iğneden alıştık bir şekilde. Sizin ilk başlamanızdan bu aşamaya yaklaşık kaç gün geçti peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?