2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Rezerv azlığı canım ama bir pozitif denemem var dört ayda sebepsiz kalp durmasıyla kaybettik
Çok üzüldüm canım
inşallah bütün tüp bebeklerimiz sıkı sıkı tutunurda allah sağlıklı sıhhat lı kucağımıza almayi nasip eder

Rezerv azlığı canım ama bir pozitif denemem var dört ayda sebepsiz kalp durmasıyla kaybettik
Cok üzüldüm canım. Allah birdaha yaşatmasın sağ sağlim kucağınıza almayı nasıp etsın. Kasım ayında hepımız mutlu haberler verelim İnşaAllah

Canım ya tüp bebekte ortalama kaç iğne vuruluyor bi fikrin var mı
Cnm ben gunde 2 bazen 3 igne olmustum kisiye gorede gun sayisi degisiyr 8-12 gun arasi igne olablyrsn. Yani aslinda baya igne var aslinda. Son gunler canin yanmaya basliyor ama sonu mutlu bitecek inanciyla sabredyrsn

Cnm ben gunde 2 bazen 3 igne olmustum kisiye gorede gun sayisi degisiyr 8-12 gun arasi igne olablyrsn. Yani aslinda baya igne var aslinda. Son gunler canin yanmaya basliyor ama sonu mutlu bitecek inanciyla sabredyrsn
Peki tüp bebeğe başlarken ymurta gelişmesi için hergun ymurta toplanana kadar kaç tane vuruyosun canım.

Kendin mi vurdun canim eşin mi ben kendime vuramam diye korkuyorum
Valla bnde korkuyrdm ama kendim yaptm cnm. Esim bakamiyor bile. Kimsiinin esi yapmis. Nasil rahat edeceksn oyle yap. Ama surekli disarda yaptrmak cok zahmetli sabah aksam 10 gun boyunca hastaneye fln tasinmak zor olur. Ince uclu ztn igneler pat diye giriyor:) ama bn uzun bir sure kolanya kokusu duymak istemedm igne oncesi kolanyali pamukla o bolgeyi siliyrdm ya ordan hatira kldi o koku . Kolanya kokusu duydukca igne geliyor aklima:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…