2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Cnm tedavin hayırlı olsun allahim sana cifter cifter nasip eder inşallah. Umutsuz olma olur allahin izniyle

Cnm hayirli olsun cok şükür hamilesin artikallah isteyen herkese nasip etsin

Fatmakemal ne kadar uzulme desek te eminim bu birkac gun biraz sıkıntılı gecireceksin. Tam tewekkul en guzeli tam teslimiyet , inan bana 38 yasindayim 2 negatif asilama we simdi tup deniyorum. Wucudumun her hucresiyle ugrasmis gibi hissediyorum kendimi , sisim sigmiyorum kasiklarimda surekli bir agri falan filan... Rabbim isterse ,nasibimiz de war ise olur. Kendime de not aslinda; cokta kasmamak oluruna birakmak en tatlisi..

Dlm canim benimde sali gunu transferim oldu ve benimde dün ayaklarim buz gibiydi bataniye altindan cikmadim. Ve dünden beri yine adet sancim var. İnşallah hamileyizdir
İnşallah canım benim..valla aynen benimde öyle buz ayaklarım başka da belirtim kalmadı bugün gayet iyiyim ben..sen nasılsın?inşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz

İnşallah canım benim..valla aynen benimde öyle buz ayaklarım başka da belirtim kalmadı bugün gayet iyiyim ben..sen nasılsın?inşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz
Benim bu gun adet sancisi gibi sancim coktu..alışverişe ciktim geldim dinleniyorum şimdi testde aldim inşallah pazartesi sabahi denicem bihakkimizda hayirlisi olsun cnm

Çpk sevindim adına canım bende iğnelere başladım 2, günüm ama kan testi falan istemedi benden hangi testler bunlar
Allah razı olsun Canım bendende yeni istedi sen şimdi 5 gün iğne kullanıp doktora gitcen ya ozmn söylüyor 8. Gnü kan testi ıstıyo heralde yumurtalar için. Bnde ne testi oldugundan tam emın degılım

Allah razı olsun Canım bendende yeni istedi sen şimdi 5 gün iğne kullanıp doktora gitcen ya ozmn söylüyor 8. Gnü kan testi ıstıyo heralde yumurtalar için. Bnde ne testi oldugundan tam emın degılım
Bende 4. Günü kontrole gidicem ama muayenede hiçbişi anlatmadı doktor yumurtaların küçük dedi bi büyüme hormonu verdi gonal f ve merinol eşimin morfolojisi 0 onun içinde mikroçip yapalım dedi doğru düzgün bişi anlatmadı heyecandan herhalde hiçbi soru sormadan çıktık ilgilenmedi yani moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…