- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.601
Hadi bakalım hayirlisi olsun canımMerhaba arkadaşlar kuzumuzu aldık eve dönüyoruz bizim yol uzun sarhoş gibi oldum hayırlısı olur inşallah Şafak -10 :)
Canım tek yumurta ikizi bir embriyo bölünebiliyor hatta bugün transfer sırasında ekiple muhabbeti de olduPeki 1 taneyle nasil ikiz olabilir ki?
Aaaa, tek yumurta transfer edildikten sonra mi yoksa transferden once mi oluyor? Ama tek bir tane yunurta allah allah ne ilginnc yaCanım tek yumurta ikizi bir embriyo bölünebiliyor hatta bugün transfer sırasında ekiple muhabbeti de oldu
Bizim sayı çok değişken ama sıkıntı yok. Morfoloji sıkıntısı var. Sizin yaşınız genç balım bu da avantaj elbette. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..24 yaşındayım 6 yıllık evliyim
Eşimin sperm sayısı 2 milyon oda hiç tedavi görmedi
aslında bizede direk tüp bebek denildi ama aşılama denedik yinede iki kere
Eşimin sayısını 2 milyondan 40 milyona çıkarmayı başardık biz eşime hergün havuç suyu ve kabak çekirdeği yedir dim faydası oldu şükür sayısı fazlalasti şimdide tüp bebeğe başladık işte sonucu bekliyoruz
Transferden sonraAaaa, tek yumurta transfer edildikten sonra mi yoksa transferden once mi oluyor? Ama tek bir tane yunurta allah allah ne ilginnc ya
10 gün sonra pozitif haberi ver bize inşallah balım. Tek embriyoyla ikiz gebelik yaşayan bi tanıdığım varr canım hadi hayırlısıMerhaba arkadaşlar kuzumuzu aldık eve dönüyoruz bizim yol uzun sarhoş gibi oldum hayırlısı olur inşallah Şafak -10 :)
Sağol Can'ım daha 80 km yol varHadi bakalım hayirlisi olsun canım
Bol bol dinlen kara kuru üzüm ye bulabilirsen
bide kavrulmamiş kabak çekirdeği ye canım birçok özelliği var ama hücreleri bölüp yenileme özelliği varmış buda yavrumuz için çok önemli
İnşallah canım bi taneye de razıyım tek versin de Rabbim10 gün sonra pozitif haberi ver bize inşallah balım. Tek embriyoyla ikiz gebelik yaşayan bi tanıdığım varr canım hadi hayırlısı
Nerde tedavi oldunuz?Sağol Can'ım daha 80 km yol var
İnsllah canım ya tüm dualarım seninle unutma yaz sonucunu bizedeKıZlar ben kan verdim bakalım ne çıkacak dua edin saat 8 de belli olucak inşaallah poZitif çıkar
Hayırlısı ile insallah ayy zaman geçmezKıZlar ben kan verdim bakalım ne çıkacak dua edin saat 8 de belli olucak inşaallah poZitif çıkar
Arastirdim cok cok cok dusuk bir ihtimalmisTransferden sonra
Valla geçmiyor gerçekten inşaallah hayırlısı olurHayırlısı ile insallah ayy zaman geçmez
allah gönlünüze göre verir inşallah ben hissediyorum bu topikte bütün herkezin yüzü gülcek allahın izniyleBen de varımm!! Ben de daha önce yazmıstım baska topiclere. 1,5 senedir evliyiz korunmadık hiç bi kere kimyasal oldu sadece. Bu ay ilk tüp denememize başladık. Amh yani rezervim düşük 0,9 cıkmıstı. Dr adetin 2. Günü 4 yum görmüştü bugün 5 gün iğne ve ilaç kullandıktan sonra gittik 3 yum büyüyor 15 mm olmuşlar. Bir tanesi kücük kalmıs. Simdi iğnelere devam 3 gün sonra yine bakacak. Eğer beklediğimizden az olursa opu yapmayız çatlatırız öyle normal denersiniz sonra olmazsa tekrar bakarız dedine dusuneceğimi bilmiyorum, stres yapıyorum biliyorum etkiliyor ama dua edelim birbirimize. Rabbim bu ay bize bebişlerimizi versin, yüzümüzü güldürsün inşallah!
Bugün gittim yine kan almadılar benden 225 den 150 indim bendeHerkesin kontrolden sonra ilac dozu yukseliyordu beni aradılar kan sonucum çıkınca 225 degilde 150 yapmami soylediler
Daha iyi canım demekki daha güzel hızlı gelişiyor yumurtalarınHerkesin kontrolden sonra ilac dozu yukseliyordu beni aradılar kan sonucum çıkınca 225 degilde 150 yapmami soylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?