2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Merhaba arkadaşlar kuzumuzu aldık eve dönüyoruz bizim yol uzun sarhoş gibi oldum hayırlısı olur inşallah Şafak -10 :)
Hadi bakalım hayirlisi olsun canım
Bol bol dinlen kara kuru üzüm ye bulabilirsen
bide kavrulmamiş kabak çekirdeği ye canım birçok özelliği var ama hücreleri bölüp yenileme özelliği varmış buda yavrumuz için çok önemli

Bizim sayı çok değişken ama sıkıntı yok. Morfoloji sıkıntısı var. Sizin yaşınız genç balım bu da avantaj elbette. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..

Sağol Can'ım daha 80 km yol var

Ben de varımm!! Ben de daha önce yazmıstım baska topiclere. 1,5 senedir evliyiz korunmadık hiç bi kere kimyasal oldu sadece. Bu ay ilk tüp denememize başladık. Amh yani rezervim düşük 0,9 cıkmıstı. Dr adetin 2. Günü 4 yum görmüştü bugün 5 gün iğne ve ilaç kullandıktan sonra gittik 3 yum büyüyor 15 mm olmuşlar. Bir tanesi kücük kalmıs. Simdi iğnelere devam 3 gün sonra yine bakacak. Eğer beklediğimizden az olursa opu yapmayız çatlatırız öyle normal denersiniz sonra olmazsa tekrar bakarız dedi ne dusuneceğimi bilmiyorum, stres yapıyorum biliyorum etkiliyor ama dua edelim birbirimize. Rabbim bu ay bize bebişlerimizi versin, yüzümüzü güldürsün inşallah!

Herkesin kontrolden sonra ilac dozu yukseliyordu beni aradılar kan sonucum çıkınca 225 degilde 150 yapmami soylediler

allah gönlünüze göre verir inşallah ben hissediyorum bu topikte bütün herkezin yüzü gülcek allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…