- 19 Haziran 2015
- 252
- 252
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.761
Bende yarın eşime demedem sabahtan gidip kan testi yaptircam canım eğer varsa 7.gün çıkar diye tahmin ediyorum
Evet herkeste farkli aslında birinde sanci olabiliyo birinde olmayabiliyo..benim 5.denemem cok şükür bir cocugum var birde dusuk yaptim malesef onlardada ayni sancıları cekmistim.Aşılama yaptığım zamn bnmde ağrılarım cok olmstu. Bel ağrısı sancı ara ara batmalar olması sonrasında erken adet yaşamam.. ztn aşılamada ümitli değildim okdr ama genede bi umut işte vardi erken adetle oda yok olmuştu. Ve tüp bebek yapan arkadasımda o ay gelişmelerimizi birbirmıze soyluyoduk onda hiç bnmkı gibi ağrı fln olmuyodu ole bi belırtısıde yoktu o çok şükür hamıle kaldı bn adet olmustum
Allah çocuğunu sana bağışlasın tatlım onada kardeş nasip etsin insallah. Evet hepsi bir olmuyoEvet herkeste farkli aslında birinde sanci olabiliyo birinde olmayabiliyo..benim 5.denemem cok şükür bir cocugum var birde dusuk yaptim malesef onlardada ayni sancıları cekmistim.
Amin cnm inşallahAllah çocuğunu sana bağışlasın tatlım onada kardeş nasip etsin insallah. Evet hepsi bir olmuyo
8 senelik evliyim ilk defa çift çizgi gördümKızlar günaydın 5. Gün embriyosuydu bugün 6. Gün Allah un izniyle var dimi? Birazdan kan vermeye gideceğim
Var cnm var yupppppyyyKızlar günaydın 5. Gün embriyosuydu bugün 6. Gün Allah un izniyle var dimi? Birazdan kan vermeye gideceğim
Var bariz burdan cok net gordum.. kanda kesinlesir zaten.. hadi bakalim tebrik ederim simdiden :) bende su an klinikteyim opum var beklerken gosrdum moral oldun :)Kızlar günaydın 5. Gün embriyosuydu bugün 6. Gün Allah un izniyle var dimi? Birazdan kan vermeye gideceğim
Canım Rabbim yardımcın olsun hiç stres yapma çok güzel geçecek inşallah dua et hep Rabbim hepimizi sevindirsin inşallahVar bariz burdan cok net gordum.. kanda kesinlesir zaten.. hadi bakalim tebrik ederim simdiden :) bende su an klinikteyim opum var beklerken gosrdum moral oldun :)
Allah ım çok heyecanlıymış Rabbim hepimize görmeyi nasip etsin tamamına erdirsin inşallahVar cnm var yupppppyyy
Amin canim olsun bitsinde evime gitsem :) kan sonucunu bizede bildir kesin :)Canım Rabbim yardımcın olsun hiç stres yapma çok güzel geçecek inşallah dua et hep Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah
Amin canim olsun bitsinde evime gitsem :) kan sonucunu bizede bildir kesin :)[/QUOT
stres yapma canım biter hepsi geçer inşallah bu günleri anar anlatırız evlatlarımıza inşallahAmin canim olsun bitsinde evime gitsem :) kan sonucunu bizede bildir kesin :)
Gunaydin haydi insallah bize de haber werneyi unutmaKızlar günaydın 5. Gün embriyosuydu bugün 6. Gün Allah un izniyle var dimi? Birazdan kan vermeye gideceğim
Cokk sevindimm. Kan testinde de bu sonucu alirsin insKızlar günaydın 5. Gün embriyosuydu bugün 6. Gün Allah un izniyle var dimi? Birazdan kan vermeye gideceğim
Allah razı olsun canım hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah ben hala inanamıyorum var dimi?Cokk sevindimm. Kan testinde de bu sonucu alirsin ins
Ayy çok heycanlı Allahın izniyle bu sefer oldu insallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımAllah razı olsun canım hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah ben hala inanamıyorum var dimi?
Allahin izniylee varrrAllah razı olsun canım hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah ben hala inanamıyorum var dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?