- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.941
Masallah canim .esimde hergun havuc yiyor ama suyu daha mi etkili olur bilemedimMerhaba
Herhangi bi ilaç kullanmadi
Ama 5 sene boyunca kendimiz birçok bitkisel şeyler aldık çakşır suyu,Osmanlı macunu ,
en kalitelisinden soğuk sıkım keçiboynuzu özü
,Bitkisel kapsüller , nohut suları kaynattim ama malesef hiç biri işe yaramadı
Ama sadece bir boyunca
taze sıkım havuç suyu ve yanında kavrulmamiş kabak çekirdeği verdim eşime
Birden artmaya başladı şükürler olsun ki doktor bile şaşırdı
1 ay önce iki testin ikiside 2 milyon civariyken 1 ay sonra nasılda 40 milyon olmuş diye
Bide hep dua ettim tabi
havuç suyuna okuyup hep öyle içirdim eşime
canım merhaba bir pko hastası isen muhakkak ertelenir ama korkma herşeyde vardır bir hayır benimde 31 yumurtam toplanmıştı pkoluyum bende doktor 2 ay sonra ya attı o sırada safra kesesinde taş çıktı ameliyat oldum sonra yine ertelendi :)Arkadaslar doktordan geldim yarin yada pedsembe catlatma ignemi yaparmisim bu demek oluyor ki cuma yada cumartesi opu var.. ama cok yumurtan var transferi belki diger aya bırakırız dediben bu ay olsun istiyorum sizce 25 yumurta da falan transfer ertelenir mi
Hadı hayırlısı olsun canım bnmde persembe toplancak. Ağrı olması tedirgin ediyo beniArkadaslar doktordan geldim yarin yada pedsembe catlatma ignemi yaparmisim bu demek oluyor ki cuma yada cumartesi opu var.. ama cok yumurtan var transferi belki diger aya bırakırız dediben bu ay olsun istiyorum sizce 25 yumurta da falan transfer ertelenir mi
Endişelenme canım. Çıktımı sonucun hayırlı haberlerini beklıyoruztransferimin 8.günü idrar testi negatif eğer olsaydı cikmazmiydi
çok moralim bozuk
kan sonucum 1 gibi cikicak ama hiç umudum yok
YumurtalaArkadaslar doktordan geldim yarin yada pedsembe catlatma ignemi yaparmisim bu demek oluyor ki cuma yada cumartesi opu var.. ama cok yumurtan var transferi belki diger aya bırakırız dediben bu ay olsun istiyorum sizce 25 yumurta da falan transfer ertelenir mi
Ilerleyen günlerde cikmq olasılığı yokmuymuşkoskocaman bi sıfır ile karsikarsiyayim şuan hamile değilmişim belirtilerim in hepsi tamamen ilaçların yan etkisiymiş çok mutsuzum suan anlatamam kızlar
Cnmmm dahaa8.gün amaaa dur daha amaaaa doktoruna söledinmi??koskocaman bi sıfır ile karsikarsiyayim şuan hamile değilmişim belirtilerim in hepsi tamamen ilaçların yan etkisiymiş çok mutsuzum suan anlatamam kızlar
Ayy canım yaa çok üzüldüm. Cok iyi anlıyorum seni.koskocaman bi sıfır ile karsikarsiyayim şuan hamile değilmişim belirtilerim in hepsi tamamen ilaçların yan etkisiymiş çok mutsuzum suan anlatamam kızlar
Insallahh canimHadi bakalım hayırlısıyla inşallah transferinde olsun güzel haberler alalım.
koskocaman bi sıfır ile karsikarsiyayim şuan hamile değilmişim belirtilerim in hepsi tamamen ilaçların yan etkisiymiş çok mutsuzum suan anlatamam kızlar
Ama ertelemek istemiyorum bencanım merhaba bir pko hastası isen muhakkak ertelenir ama korkma herşeyde vardır bir hayır benimde 31 yumurtam toplanmıştı pkoluyum bende doktor 2 ay sonra ya attı o sırada safra kesesinde taş çıktı ameliyat oldum sonra yine ertelendi :)
Agri siskinlik yumurtanin cok olmasindan büyümesinden olur dedi banaHadı hayırlısı olsun canım bnmde persembe toplancak. Ağrı olması tedirgin ediyo beni
Kaçıncı günündesin?annnaaaa benimde normalde mens günüm bu pazar test pazartesi daha....
benim de kasık bel ağırsı başladı hepimizin hakkında hayırlısı.
korktum ya la :)
Persembe ymrtlalar toplanıyor benım doktora gttım gldımKaçıncı günündesin?
Benimde cuma galiba aradilar puregonu yapma koldan yap yarin kontrole gel dedilerPersembe ymrtlalar toplanıyor benım doktora gttım gldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?