2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Masallah canim .esimde hergun havuc yiyor ama suyu daha mi etkili olur bilemedim kabak cekirdegini de deneyelim

canım merhaba bir pko hastası isen muhakkak ertelenir ama korkma herşeyde vardır bir hayır benimde 31 yumurtam toplanmıştı pkoluyum bende doktor 2 ay sonra ya attı o sırada safra kesesinde taş çıktı ameliyat oldum sonra yine ertelendi :)

kızlar herkese merhaba kısaca kendimden bahsedeyim bizim hamile kalıpta devam edememe gibi bir sorunumuz var ve bu sebeple 3 ü normal kaldım 2 si aşılamayla 1 de tüp bebek denemesiyle ikizlerim vardı ancak biri 7 haftalıkken kalbi durdu diğeri de geçtiğimiz mayıs ayında 7 haftalık kalbi duran bebeğimin plesantası kemik gibi sertleştiği için 18. haftada olan diğer bebeğimin kesesini patlattığı için karnımda öldü anlayacağınız toplam 7 kez bebeğimi kaybettim ama yılmadım bir kaç dinlendim o sırada üzüntüden heralde kan şekerim yükseldi onun tedavisini gördüğüm için kasım ayı reglsine kaldı tüp bebek :) benim dondurulmuşlarım var onlardan koyacak dr bu arada dr adı serkan oral...

Hadı hayırlısı olsun canım bnmde persembe toplancak. Ağrı olması tedirgin ediyo beni

koskocaman bi sıfır ile karsikarsiyayim şuan hamile değilmişim belirtilerim in hepsi tamamen ilaçların yan etkisiymiş çok mutsuzum suan anlatamam kızlar

Yumurtala
koskocaman bi sıfır ile karsikarsiyayim şuan hamile değilmişim belirtilerim in hepsi tamamen ilaçların yan etkisiymiş çok mutsuzum suan anlatamam kızlar
Ilerleyen günlerde cikmq olasılığı yokmuymuş hastane ile görüştün mu?

Kizlar dun opum olmustu 7 yumurtam toplanmisti bugun aradilar 6 tanesi döllenmiş
Simdi bu ne demek? Iyi bisey dimi? 5. Gune gelinceye kadar cogu çöp mü olur nasil oluyor bu isler ilk denemem o yuzden kafamda deli sorular..
Ay 5. Gune kalan olur mu acaba offf Allahımmm

Merhaba hanımlar ben daha önce de yazmıştım geçen ay doktor tedavi başlamadı hormonları düzeltmek için cyclo diye bir ilaç verdi. Bugün adet oldum yarın doktora gideceğim %90 tedavi başlar diye umuyorum yumurta kalitem düşük folikul sayım az hayırlısı inşallah.

Bal10cukkk canim üzülme dedemde faydasız acini yeterince cekeceksin ama tapcak bisey yol allah yola devam edcez allahin izniyle..benim positiv ciktigi halde kanamam oldu ben kan verdim sonuc iki saate cikar herhalde ama umutlanma denildi banavardir bir hayir böyle düşünelim allah yardimcimiz olsun cok zor bi surecten geciyoruz hepimiz..buda bizim imtihanimiz işte.. allahim bu yolda yuruyenlere peygamber sabri versin..

annnaaaa benimde normalde mens günüm bu pazar test pazartesi daha....

benim de kasık bel ağırsı başladı hepimizin hakkında hayırlısı.

korktum ya la :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…