- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.981
Evet canım 5. Gün embriyosuydu sen doktorunla konuştun mu peki?iğne vermedi mi sana?kanaman nasıl?Cok Sağol beklemekten baska elimizden gelen bisey yok. Peki 5.empryosuydu demi?
Yok vermedi cnm kanamam cok siddetli şu an buyuk ihtimal düşükle sonuclanacakEvet canım 5. Gün embriyosuydu sen doktorunla konuştun mu peki?iğne vermedi mi sana?kanaman nasıl?
Ben tam gece 1 de vurulcam canım. Çatlatma ve diğer iki iğneyi peş peşe vurayım demi.Evet canım şakın saatini geçirmeyin aman çok dikkat edin ona
Diger igneler de kan sulandirici miBen tam gece 1 de vurulcam canım. Çatlatma ve diğer iki iğneyi peş peşe vurayım demi.
Canım ismi gonapeptylDiger igneler de kan sulandirici mi
Hm bu son alinanlari saglik ocagi yaziyo muCanım ismi gonapeptyl
Cnmmm üzme kendiniiii çokkk şükür bir evladın var rabbe çok şükür bnmde var rabbim bir tane daha saglıklı bir evlat verirse çok şükür ama olmazsada evlatlarımıza saglıklı bir ömür versin....Yok vermedi cnm kanamam cok siddetli şu an buyuk ihtimal düşükle sonuclanacakkendimi hazirladim bir evladim var allahim onu bana bagislasin. Bir kardeşi olsun istiyoruz inşallah allah kismet ederse biraz ara verip yine deniyecegim
Yok vermedi cnm kanamam cok siddetli şu an buyuk ihtimal düşükle sonuclanacakkendimi hazirladim bir evladim var allahim onu bana bagislasin. Bir kardeşi olsun istiyoruz inşallah allah kismet ederse biraz ara verip yine deniyecegim[/QUOTE
Allah analı babalı büyütsün canım inşallah en yakın zamanda kardeşinede kavuşursunuzbana progestan galiba düşük önleyici iğne yaptılar ilk gün transferden 1 saat sonra 1 tane de reçete ye yaZdılar onu da bugün vuruldum ne olur ne olmaz diye sanırım verdi..canım herşeyde vardır hayır Allah bağışlasın ne güzel evlatlarınız var Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yarın bana da büyük gün daha bakalım nasıl çıkacak sonuç her gün bi heyecan işte Allah ım dan hayırlısını istiyorum bakalım nasip
Canım bilmiyorum bana yalnız çatlama iğnesi vermişti o kadar sen doktorun ne diyorsa harfiyen uygula ve dua et bol bolBen tam gece 1 de vurulcam canım. Çatlatma ve diğer iki iğneyi peş peşe vurayım demi.
Amin cnm cok şükür..İnşallah herşey allahtan..allahim hepimizin yardımcısı olsunCnmmm üzme kendiniiii çokkk şükür bir evladın var rabbe çok şükür bnmde var rabbim bir tane daha saglıklı bir evlat verirse çok şükür ama olmazsada evlatlarımıza saglıklı bir ömür versin....
Yok hpsını doktor yazdı hpsını ılk zmn aldımHm bu son alinanlari saglik ocagi yaziyo mu
Hayırlı olsun Allah emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşımVurdum tam 1 de. Kızlar dua edin rabbim bizleri sevindirsin
Sağol canım Allah razı olsunİnşallah cnm bizimki tutmadi inşallah senin bebisn sımsıkı sarılır sana değerin katbe kat katlasin inşallah
Bana sadece folik asite devam etmemi, birde crinone jel verdi. Benim doktor cok ilac veren biri degil.. vitamin vs onlari bana birakti..Kizlar opu sonrası size verildi mi aceba ilaçlar?Eki Görüntüle 2067334
Anladim canim vardir doktorun bildigi dunden beri cok agrim var popomun ustune oturamadimBana sadece folik asite devam etmemi, birde crinone jel verdi. Benim doktor cok ilac veren biri degil.. vitamin vs onlari bana birakti..
Birde jeli uyguladiktan sonra hemen kalkıyor musun sana ne dediler?Anladim canim vardir doktorun bildigi dunden beri cok agrim var popomun ustune oturamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?