2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Evet canım 5. Gün embriyosuydu sen doktorunla konuştun mu peki?iğne vermedi mi sana?kanaman nasıl?
Yok vermedi cnm kanamam cok siddetli şu an buyuk ihtimal düşükle sonuclanacak kendimi hazirladim bir evladim var allahim onu bana bagislasin. Bir kardeşi olsun istiyoruz inşallah allah kismet ederse biraz ara verip yine deniyecegim

Yok vermedi cnm kanamam cok siddetli şu an buyuk ihtimal düşükle sonuclanacak kendimi hazirladim bir evladim var allahim onu bana bagislasin. Bir kardeşi olsun istiyoruz inşallah allah kismet ederse biraz ara verip yine deniyecegim
Cnmmm üzme kendiniiii çokkk şükür bir evladın var rabbe çok şükür bnmde var rabbim bir tane daha saglıklı bir evlat verirse çok şükür ama olmazsada evlatlarımıza saglıklı bir ömür versin....

Amin cnm cok şükür..İnşallah herşey allahtan..allahim hepimizin yardımcısı olsun

İnşallah cnm bizimki tutmadi inşallah senin bebisn sımsıkı sarılır sana değerin katbe kat katlasin inşallah

Bal10cukkk canım duyduğumdan beri ne yazacağımı düşündüm ama söylenecek tek söz Allah büyüktür sabrını artırsın inşallah

annemsu canım geçmiş olsun sabah Bi daha baktır eğer değerde yükselme varsa depo progrsteron yapabilirler kanamayla hamilelik geçiren çok kişi var değeri görmeden umutsuzluğa kapılma canım

İnşallah cnm bizimki tutmadi inşallah senin bebisn sımsıkı sarılır sana değerin katbe kat katlasin inşallah
Sağol canım Allah razı olsun darısı hepimize olsun inşallah Hakkımızda hayırlısı neyse o elimizden bişey gelmez Allah büyüktür canım bi bakmışsın seninde tutunmuş

Kizlar, klinikten aramislar esimi. Tek dollenen yumurtam vardi. Ve cok iyi bolunmus demisler esime. 12 de transfer olacakmis. Tek embriyom var umarim hersey yolunda gider. O embriyo bana cektiyse asla mucadeleyi birakmaz benim gibi inatci ve gucluyse olur insallah Allahin izniyle...Hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…