- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.181
Bugün bnmde oyle oldu igne ucunu degistirdim cnm acıdı batirirken bende hemen değiştirdimKızlar bende bugün 2. İğnemi yaptım. Zor batırdım ya girmedi bir türlü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün bnmde oyle oldu igne ucunu degistirdim cnm acıdı batirirken bende hemen değiştirdimKızlar bende bugün 2. İğnemi yaptım. Zor batırdım ya girmedi bir türlü
Cnm benimde ilk kahverengi geldi bana tam sökülmeye baslayinca ertesi gunu ara dediler benimde 3. güne gittim sorun degil 3. Gün olması ama ara istersen merkezi sabah erkendenMerb kızlar dün adetim sadece akinti şekilde 2 3 kere akinti kırmızı gekdi sadece sizce dün ü adetin birinci gunu olarak mı kabul edecem kanamam olmadı çünkü bugün başladı kanama ona göre dr a gidecem eşinin iso nedeniyle yarın gidemwyemeyecem ancak perşembe giderim .dün ü adetin 1.günü saymazsak 3.günü gitmiş olacam yani karışık mi anlattım((
dediğimi anlayan var mi:)))
Canim bn dünü sayarak 4.günü olmuş oluyo gideceğim gün gideceğim merkez 2 saat var uzak eşim olmadan gidemem izin alamadı eşim anca perşembe gidebilirim .yarin arayacam ama mrk ediomCnm benimde ilk kahverengi geldi bana tam sökülmeye baslayinca ertesi gunu ara dediler benimde 3. güne gittim sorun degil 3. Gün olması ama ara istersen merkezi sabah erkenden
Dün leke leke mi geldi az az yaniCanim bn dünü sayarak 4.günü olmuş oluyo gideceğim gün gideceğim merkez 2 saat var uzak eşim olmadan gidemem izin alamadı eşim anca perşembe gidebilirim .yarin arayacam ama mrk ediom![]()
Geçen ay rahim kalınlığı ince dedi ondan ertelendi şimdi de ertelenir se offfCnm benimde ilk kahverengi geldi bana tam sökülmeye baslayinca ertesi gunu ara dediler benimde 3. güne gittim sorun degil 3. Gün olması ama ara istersen merkezi sabah erkenden
Evet canım böyle akinti nin içinde kırmızı şekilde az geldiDün leke leke mi geldi az az yani
Sıkıntı etme sen benim yogun sekilde kahverengiydi o halde bile saymadilar 1. Gün olarak sen sabah erkenden ara randevu icin aradm ama reglim dün tam sokulmeye basladi o yuzden bugun aradm de pazartesi 2 3 kere akintiyla geldi deEvet canım böyle akinti nin içinde kırmızı şekilde az geldi
Eğer ilaçlarını o gün temin edip tedavine o gün başlayabilirsen sorun olmaz 2-3-4 bu günlerde başlanılabiliyor tedaviye. İdeal olanı 3. gün ama.Canim bn dünü sayarak 4.günü olmuş oluyo gideceğim gün gideceğim merkez 2 saat var uzak eşim olmadan gidemem izin alamadı eşim anca perşembe gidebilirim .yarin arayacam ama mrk ediom![]()
Bn dondurulmuş embriyo olacak estrofeme başlayacak dr kist var ni rahim temiz mi diye bakacak sadece bn nolur nolmaz estrofem e başlayın yarın arayim merkezi sabah erkenden ararım artıkEğer ilaçlarını o gün temin edip tedavine o gün başlayabilirsen sorun olmaz 2-3-4 bu günlerde başlanılabiliyor tedaviye. İdeal olanı 3. gün ama.
Estrofem kullanılmış mıydı?Geçen ay rahim kalınlığı ince dedi ondan ertelendi şimdi de ertelenir se offf
Sagol canim cvbn için artık sabah erkenden ararım mrk ediom duramiom :))Sıkıntı etme sen benim yogun sekilde kahverengiydi o halde bile saymadilar 1. Gün olarak sen sabah erkenden ara randevu icin aradm ama reglim dün tam sokulmeye basladi o yuzden bugun aradm de pazartesi 2 3 kere akintiyla geldi de
Evet estrofem kullandığım halde 7mm de kaldı bu sefer estrofemi dozunu arttircak galiba drEstrofem kullanılmış mıydı?
2 taneden fazla alma bari günde, coraspin de başlamak lazım.Bn dondurulmuş embriyo olacak estrofeme başlayacak dr kist var ni rahim temiz mi diye bakacak sadece bn nolur nolmaz estrofem e başlayın yarın arayim merkezi sabah erkenden ararım artık)
Geçen ay günde 4 tane aldığım oldu yine artmadi .kan sulandırıcı ya bnn dr transfere 5 gün kala basliolar canım2 taneden fazla alma bari günde, coraspin de başlamak lazım.
Canım valla bende tüp bebek olcak bu ay iğnelere başladım. Çok korkuyorum tutmazsa diye. O an ne yaparım ya çok kötü olurum. Ekimde aşılama yapmıştım tutmadı tekrardan aşılama yapacaktı doktor istemedim boşa vakit harcamamak için. 5. Yılıma girdim umut kalmıyor bazen insanda gene olmayacak gibi düşünüyoeum bazenSen nasılsın ve ne aşamadasın canım?
Benim dr estrofem ile başlamıştı, bende son zamanda günde 4*1 kullanıyordum. 12.7 ile transfer olmuştuGeçen ay günde 4 tane aldığım oldu yine artmadi .kan sulandırıcı ya bnn dr transfere 5 gün kala basliolar canım
Canım bnde 3. Günü gittim. Benımde ple oluyo gelır gbı oluyo sonra gelmiyor ertesi gün açılıyorum. Sen gene doktorunla görüş amaMerb kızlar dün adetim sadece akinti şekilde 2 3 kere akinti kırmızı gekdi sadece sizce dün ü adetin birinci gunu olarak mı kabul edecem kanamam olmadı çünkü bugün başladı kanama ona göre dr a gidecem eşinin iso nedeniyle yarın gidemwyemeyecem ancak perşembe giderim .dün ü adetin 1.günü saymazsak 3.günü gitmiş olacam yani karışık mi anlattım((
dediğimi anlayan var mi:)))adetim bugün cogaldi dun sadece leke tarzi akinyi geldi sizce bugün 1.günü mu olmuş oluyo
Evet canım bn de oyle aldım ilacı sanırım bnm kalinlasmada sknti var bana heralde surekli günde 4 tane yapabilir dr bu seferBenim dr estrofem ile başlamıştı, bende son zamanda günde 4*1 kullanıyordum. 12.7 ile transfer olmuştu![]()
Oyle cnm bende ilk buraya yazmıştımSagol canim cvbn için artık sabah erkenden ararım mrk ediom duramiom :))