- 22 Temmuz 2017
- 45.732
- 135.297
- 598
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.321
Artmazsa bile olgun ve kaliteli olsunlar yeter canım.Sali veya çarşamba opu olacak inş artar ozamana kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artmazsa bile olgun ve kaliteli olsunlar yeter canım.Sali veya çarşamba opu olacak inş artar ozamana kadar
Istanbul medical.park dayim benAaa ne güzelAdana Ankada tüp bebek merkezi. Sen neredesin canım?
Teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz. Dondurulacak inşallah kaliteli embriyolarım olursa. Bikaç ay sonra transfer olacak rahim toparlansın diye. Ayrıca dondurma işlemi embriyo kalitesini arttırıyor sanırım biyerde okumuştum ne derece doğru bilmiyorum..Tabiki fazla folikül toplandığı zaman, ağır geçiyor operasyondan sonrası. Hafif atlatması iyi olmuş ve 8500 ile az bile toplanmış yumurtası.
Ben korkma derim 3000 estradiol değerinden, muhtemelen 15-20 civarı folikülün olur. Ohss olma ihtimalide olasılık dahilinde ama dondurulma yapılıp dinlendirilirsin ve iyileşmiş olarak transferin gerçekleşir. Bunlara takılıp strese girmek, hele ki opu yaklaşmışken yanlış olur. Embriyo oluşmasını bile engelleyebiliyormuş. Rahat olmaya, kafanı böyle şeylerle yormamaya çalış canım.
Ay insallah bazi doktorlar 5 olunca iptal edebiliyormus ya iptal olmasindan korkuyorumArtmazsa bile olgun ve kaliteli olsunlar yeter canım.
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla pozitifi görebilirizIstanbul medical.park dayim ben
Insallahh hakkımızda hayırlısı olsun insallahİnşallah sağlıkla hayırlısıyla pozitifi görebiliriz![]()
Canım 2 3 tane öyle kişilere denk geldim. Iptal edildigini. O yumurta sağlıklı olmayabilir diye iptal edenler varÖyle şey mi olur, 1 adet dahi olsa yapmak zorundalar. O kadar hormon ve baskılayıcı ilaçlar yüklüyorlar. Hem madden, hem manen, hemde bedenen ne hale geliyoruz.
İlk defa duydum. Benim Mart ayındaki tedavimde 2 tane toplamışlardı. 2 tanecik...Canım 2 3 tane öyle kişilere denk geldim. Iptal edildigini. O yumurta sağlıklı olmayabilir diye iptal edenler var
Olmaz canım. Tek yumurtan bile olsa toplaması lazım. Kaldı ki senin 6 tane var opuya kadar büyüyecek yumurtaların da vardır eminim..Ay insallah bazi doktorlar 5 olunca iptal edebiliyormus ya iptal olmasindan korkuyorum
Mrb bnm ki 2500 dü 36 yunurta toplandı ohss oldum tabi transferim o zmn 3 ay erteledi su toplamış ti rahmin olduğu yer.üzülmeyin opu dan sonra ohss olmasanız bile rahminizi dinlendirip dondurulmuş deneseniz daha iyi olur hatta her şerde bi Hayır vardirKızlarr merhabalar iyi akşamlar. Bu cumartesi sanırım opum olacak. Yarın randevum var doktorla. Ben de pcos var eşimin de morfolojisi problemli. Bi sorum olacak size. Aranızda pcos lu olup E2 sinin kaç olduğunu transfer öncesi hatırlayan var mı? Kaç yumurtanız oluştu? Ben ohss olmaktan çok korkuyorum![]()
İnşallah canım. Aslında başladığumız zamandan bu yana rahattım ama ohss konusu korkutuyor beni. Okuduklarıma göre nefes almada zorluk dayanılmaz ağrılar günlerce hastanede kalmalar falan gözmü korkuttu. Ama kısmet her şerde bi hayır var elbette..Mrb bnm ki 2500 dü 36 yunurta toplandı ohss oldum tabi transferim o zmn 3 ay erteledi su toplamış ti rahmin olduğu yer.üzülmeyin opu dan sonra ohss olmasanız bile rahminizi dinlendirip dondurulmuş deneseniz daha iyi olur hatta her şerde bi Hayır vardir
Yok canım korkma bişe olmaz bnde ağır geçirmiştim 3gun hastane de yattım yatmadan da olurdu dr um her ihtimale karşı kal dedi .sana tavsiyem sadece opu dan sonra agrin çok olursa söyle bnm ağrım çoktu herkesin yumurtası toplandı mesela aynı gün herkes kendi kalkti ayakkanisini giydi gitti ama bn kimildayamiuodum agridan oyke bişe olursa dr u nu bilgilendir.bide şunu soyleyim bnle beraber birinin daha 32 yunurtasi toplandı valla çok iyidi kız kalkti neredeyse hoplayacak bn yataktan kalkamiodum:) :)her bünye farkliİnşallah canım. Aslında başladığumız zamandan bu yana rahattım ama ohss konusu korkutuyor beni. Okuduklarıma göre nefes almada zorluk dayanılmaz ağrılar günlerce hastanede kalmalar falan gözmü korkuttu. Ama kısmet her şerde bi hayır var elbette..
Ağrı eşiğiyle de mi alakalı nedir. Benim ağrı eşiğim yüksek. Böbrek taşı düşürmüşlüğüm var sabaha kadar sancı çekip kimseye çaktırmadanYok canım korkma bişe olmaz bnde ağır geçirmiştim 3gun hastane de yattım yatmadan da olurdu dr um her ihtimale karşı kal dedi .sana tavsiyem sadece opu dan sonra agrin çok olursa söyle bnm ağrım çoktu herkesin yumurtası toplandı mesela aynı gün herkes kendi kalkti ayakkanisini giydi gitti ama bn kimildayamiuodum agridan oyke bişe olursa dr u nu bilgilendir.bide şunu soyleyim bnle beraber birinin daha 32 yunurtasi toplandı valla çok iyidi kız kalkti neredeyse hoplayacak bn yataktan kalkamiodum:) :)her bünye farkli
6 tanesi döllenmisti canım bn opu olalı çok oldu opu dan sonra transferim 3 ay ertelenmişti sonra transfer oldu hamile oldum ama boş gebelik oldu kürtaj oldum o gunkeri hatirlamak bike istemiyorum .sonra 6 ay sonra bidaha transfer oldum :))tuttu şimdi bi bebisim var çok şükür büyüdü rabbim sizlere de nasip etsin ins kardes için tekrar dondurulmuş tedavisine baslayacam bn .Ağrı eşiğiyle de mi alakalı nedir. Benim ağrı eşiğim yüksek. Böbrek taşı düşürmüşlüğüm var sabaha kadar sancı çekip kimseye çaktırmadanBakalım benimki nası geçecek. Yumurtalarınızın kaçı döllendi sizin transferiniz oldu mu?
Maşallahh kuzunu sana bağışlasın rabbim balım. İnşallah darısı bizlere inşallah. Senin de dondurulmuş transferin pozitif olsun inşallah canım. Bakalım benim yarınki randevumda az çok belli olacak herşey. Cumartesi günü opum olucak mı pazartesiye mi kalacak belli olacak..6 tanesi döllenmisti canım bn opu olalı çok oldu opu dan sonra transferim 3 ay ertelenmişti sonra transfer oldu hamile oldum ama boş gebelik oldu kürtaj oldum o gunkeri hatirlamak bike istemiyorum .sonra 6 ay sonra bidaha transfer oldum :))tuttu şimdi bi bebisim var çok şükür büyüdü rabbim sizlere de nasip etsin ins kardes için tekrar dondurulmuş tedavisine baslayacam bn .
Ohss yumurta toplama sonrası olan bişi değil mi? Kaç yumurtanız toplanmıştı??ohss den korkmayın arkadaslar bendede oldu sadece göbeğim bi 7 aylık gebe gibi şişti hstanese kalmama gerek kalmamıştı iki gece acile gittim ağrıdan ama benimki gaz sancısıdı yapmıstı onunlada alakası bardı gitmelerimin. Yanılmıyorsam perhiz vermişti ve bikaç ilaç kullanmamıştık