Sen kafana hic takma yeterki stres yapma istersen ayaklan gez toz tutacagi varsa nasibinde varsa oluyor... ben basladim tek 2yumurtam toplandi o an dedim tamam olmayacak herkesin 15-20-30yumurtasi toplaniyor senin sadece 2 dedim sonra aradilar sadece 1inin gelistigini soylediler ve 3. Güne transfere cagirdilar. Tabi ben cok umutsuz bir sekilde gittim transfere ama uzgun degildim olmucak diye kafaya da takmadim nasip buymus tutarsa rabbimin lütfu tutmassa imtihan dedim gittik. Sonra transfer esnasinda daha tam transfer olacakken masadayken dayanamayip afedersiniz idrarjmi tutamadim ve saldim tam koyacakken akti gitti. Dedim eyvah okadar sktn beceremedin dedim kendi kendime. Daha vardi biraz mesanemde doktor yerlestirdi sonra yataga aldilar 2saat kalkma dediler altima surgu verdiler ben daha yatar yatmaz bosalttm hep . 2saat gecti biz otobusle eve gittik sonra gelir gelmez yemek yaptim o gun biraz yattim ertrsi gun basladim evi ocagi silmeye hatta 4.gün ucakla memlekete gttik gezmeye kaynanamin evimi ocagini kaldirdim sildim supurdum (aklmdan transfer tamamen cikmisti) sonra 12.gun test icin geri donduk istanbula ucakla afedersiniz ama biz bu surec icinde yasak olmasina ragmen iliskide bile bulunduk. Sonra geldim test yapti doktor hamilesin dedi :))) sonra katlandi hersey yolunda suan 9.haftamdayim cok sukur rabbime tabi size bunlari yapin demiyorum ama saadece kafaniza takmayin stres en buyuk etken bence tuttumu tutmadimi kafanizi dagitacak seylerle ugrasin gerisi rabbime kalmis insllh isteyen herkese nasip olur