2017 Kasım'da Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracaklar

Canim hayirlisi olsun, insaallah saglikla tutunsun kucaginiza alin insallah.
Bende transfer sonrasindayim, bugun 6.gunum.5.gun embriyosu kondu, haftaya ptesi test yapilacak. Insaallah saglikla tutunsunlar bebeklerimiz saglikla dunyaya gelsinler..

Kizlar transfer sonrasinda siddetli kasik+bel agrisi , bazen bicak batmasi gibi,
ve akinti , hatta akintilar da jel gibi, normal mi sizce ya? aslinda bu ikinci tedavim ama bi öncekinde neler olmustu hatirlamiyorum. Rabbim gercekten sabirli olmamiz icin yasadigimiz herseyi unutturuyor...

Kizlar transfer sonrasinda siddetli kasik+bel agrisi , bazen bicak batmasi gibi,
ve akinti , hatta akintilar da jel gibi, normal mi sizce ya? aslinda bu ikinci tedavim ama bi öncekinde neler olmustu hatirlamiyorum. Rabbim gercekten sabirli olmamiz icin yasadigimiz herseyi unutturuyor...
Canım ne yaptın.. ne zamandı test günün.. İnşaAllah hayırlı güzel sonuçlar alırız

Kızlar test yaptım böyle çıktı.. ne demek .. acil bi cevap verebilir misiniz.. lütfen

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 90
Ocakta tüp bebege baslicakk olan varmi???
Canim hayirlisi olsun, insaallah saglikla tutunsun kucaginiza alin insallah.
Bende transfer sonrasindayim, bugun 6.gunum.5.gun embriyosu kondu, haftaya ptesi test yapilacak. Insaallah saglikla tutunsunlar bebeklerimiz saglikla dunyaya gelsinler..

Merhabalar su ana kadar olan mesajlarinizi okudum okumaya devam ediyorum bilgi edinmek icin. 3. gun 5. gün emriyosu ne demek. bende baslicam nasipse ama karne tatilinde 8 gun vaktim var nasil olacak hic bilmiyorum :( erkek sorunu tüp bebek bakalım. hayirlisi

Suan durumunuz nedir.bastan sona tüm mesajlari okudum. guzel haberleri almak icin.

Hadi bakalım Allahın izniyle güzel haberler gelsin Ben de bugun regli oldum, yaklaşık 20. Gunde transfer yapılır dediler hastaneden ocak 14 gibi. Allahım bu Ocak nasıl gecer bize acaba:)
Aynen öyle olur tahmini transfer günü
transfer sonrası zor geçiyo biraz yavaş yavaş olabildiğince enerjiyi iyi tutmak lazım ☺️

Merhaba arkadaşlar bizde tedaviye baslayacagiz yanliz merkez hakkinda karar vermeedik hâla istanbul anadolu yakasinda raporun gecerli oldu biyer söyleyebilirseniz cok mutlu olurum. Rabbim hepimize hayirli evlatlar versin

Back
X