2017 Mart Anneleri Kalan Son 3 Ay Buraya:)

Kızlar selam nasılsınız? 35. Haftaya girdim ve bugün kontrolüm vardı sizlerle paylaşmak istedim. Önce ultrasonla sonra da eliyle vajinal muayene yaptı doktorum ve normal doğuma uygun dedi. Bebek 46 cm ve 2563 kg haftasına göre çok iyi dedi. Çok şükür herşey yolunda. 2 hafta sonra gel nst ye başlarız dedi. Doktorum belden uyuşmalı bormal doğum yapmış 2 çocuğunu da şiddetle tavsiye ederim dedi. Sancı çekmiosun sadece ıkınarak çocuğu çıkarıyosun dedi. Kafama yattı sanki ama sadece o bele sokulan iğneden korkuyorum :)

Slm kızlar bende 27 mart erkek bebek annesiyim.izmirliyim. bir kızım var 4 yaşında. 34 hafta olduk bugun .hepimiz sağlıkla alırız insallah bebislerimizi kucagimiza

Kızlar selam nasılsınız? 35. Haftaya girdim ve bugün kontrolüm vardı sizlerle paylaşmak istedim. Önce ultrasonla sonra da eliyle vajinal muayene yaptı doktorum ve normal doğuma uygun dedi. Bebek 46 cm ve 2563 kg haftasına göre çok iyi dedi. Çok şükür herşey yolunda. 2 hafta sonra gel nst ye başlarız dedi. Doktorum belden uyuşmalı bormal doğum yapmış 2 çocuğunu da şiddetle tavsiye ederim dedi. Sancı çekmiosun sadece ıkınarak çocuğu çıkarıyosun dedi. Kafama yattı sanki ama sadece o bele sokulan iğneden korkuyorum :)
Canım ben kızımı epidural normal doğum yaptım. Bende şiddetle tavsiye ederim. Çok rahat bi doğum geçirdim. İnşallah bi aksilik çıkmazsa şimdide aynı şekilde istiyorum dogumumu.belden iğneden hiç korkma.acımıyor hissetmiyosun bile.

Canım ben kızımı epidural normal doğum yaptım. Bende şiddetle tavsiye ederim. Çok rahat bi doğum geçirdim. İnşallah bi aksilik çıkmazsa şimdide aynı şekilde istiyorum dogumumu.belden iğneden hiç korkma.acımıyor hissetmiyosun bile.
Belden iğne deyince bir sakat kalma korkusundan bahsediyor insanlar. Tabi doktorum da kendi çocuklarını öyle doğurmuş bir güven geldi şahsen

Merhaba Vajinal muayene dedikleri kadar acılı ve agrilimi???

Yakinlarim epidural Anestezi den hiç memnun değiller. Bel ağrısı kalıcıymıs yıllarda geçse ters bı harekette bel tutulmaları olabiliyomus.
Bnde epidural normal doğum istiyordum ama iğne dusunduruyor

3 Martta oğluşumu kucağıma alacağım inşallah:KK46:Sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama benim için tam tersi zaman durmuş sanki ilerlemiyor bi türlü :işsiz:

29 mart Çarşamba günü doğuracam Allah izin verirse mart anneleri dua edin lütfen

İnşallah sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi dediğin gibi.senin için elbette dua ederim canım hayırlısıyla hiçbir sorun yaşanmadan kavuşursun bebeğine en kısa zamanda .ben yarın bu saatlerde kesin doğurmuş ve odaya çıkmış olurum bi aksilik olmazsa.herşey hazır taktir ve yardımcım güzel Allah'ımın herşey güzel olacak inşallah ☺

İnşallah sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi dediğin gibi.senin için elbette dua ederim canım hayırlısıyla hiçbir sorun yaşanmadan kavuşursun bebeğine en kısa zamanda .ben yarın bu saatlerde kesin doğurmuş ve odaya çıkmış olurum bi aksilik olmazsa.herşey hazır taktir ve yardımcım güzel Allah'ımın herşey güzel olacak inşallah ☺
Doğum yaptınız mı

Merhaba arkadaşlar sizden bi ricam var bi arkadaşım var kendisi hamile kalamıyor Allah rızası için 41 tane hamile den 41 tane yasin i Şerif niyetlendik yardım larınızla inşallah niyetimizi tamamlarız. Her hamile 1 tane okumalı buda 41 tane hamile gerekli Rabbim kimseyi darda koymasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden. ZEYNEP NİYETİNE.

Back
X