- 30 Aralık 2015
- 129
- 34
- 48
- Konu Sahibi Aslitirass
Hımm tmm kalp grafiği gibi . Ee senin nasıl çıktı sonuç ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bi sikinti yoktu canim iyiydi yani :)Hımm tmm kalp grafiği gibi . Ee senin nasıl çıktı sonuç ?
Canım ben kızımı epidural normal doğum yaptım. Bende şiddetle tavsiye ederim. Çok rahat bi doğum geçirdim. İnşallah bi aksilik çıkmazsa şimdide aynı şekilde istiyorum dogumumu.belden iğneden hiç korkma.acımıyor hissetmiyosun bile.Kızlar selam nasılsınız? 35. Haftaya girdim ve bugün kontrolüm vardı sizlerle paylaşmak istedim. Önce ultrasonla sonra da eliyle vajinal muayene yaptı doktorum ve normal doğuma uygun dedi. Bebek 46 cm ve 2563 kg haftasına göre çok iyi dedi. Çok şükür herşey yolunda. 2 hafta sonra gel nst ye başlarız dedi. Doktorum belden uyuşmalı bormal doğum yapmış 2 çocuğunu da şiddetle tavsiye ederim dedi. Sancı çekmiosun sadece ıkınarak çocuğu çıkarıyosun dedi. Kafama yattı sanki ama sadece o bele sokulan iğneden korkuyorum :)
Belden iğne deyince bir sakat kalma korkusundan bahsediyor insanlar. Tabi doktorum da kendi çocuklarını öyle doğurmuş bir güven geldi şahsenCanım ben kızımı epidural normal doğum yaptım. Bende şiddetle tavsiye ederim. Çok rahat bi doğum geçirdim. İnşallah bi aksilik çıkmazsa şimdide aynı şekilde istiyorum dogumumu.belden iğneden hiç korkma.acımıyor hissetmiyosun bile.
Merhaba Vajinal muayene dedikleri kadar acılı ve agrilimi???Kızlar selam nasılsınız? 35. Haftaya girdim ve bugün kontrolüm vardı sizlerle paylaşmak istedim. Önce ultrasonla sonra da eliyle vajinal muayene yaptı doktorum ve normal doğuma uygun dedi. Bebek 46 cm ve 2563 kg haftasına göre çok iyi dedi. Çok şükür herşey yolunda. 2 hafta sonra gel nst ye başlarız dedi. Doktorum belden uyuşmalı bormal doğum yapmış 2 çocuğunu da şiddetle tavsiye ederim dedi. Sancı çekmiosun sadece ıkınarak çocuğu çıkarıyosun dedi. Kafama yattı sanki ama sadece o bele sokulan iğneden korkuyorum :)
Hayır canım değil. Doktor zaten keseye zarar vermemek adına çok içeriye girmiyor ki. Bir de toplasan 10 saniye sürüyor bu işlem hiç korkma.Merhaba Vajinal muayene dedikleri kadar acılı ve agrilimi???
Sağol canım içime su serptinHayır canım değil. Doktor zaten keseye zarar vermemek adına çok içeriye girmiyor ki. Bir de toplasan 10 saniye sürüyor bu işlem hiç korkma.
Allah bi avazda kurtarsın inşallah sagsalim kucağına al :) banada dua edermisin sancim yok gunum gecti hala doguramadim29 mart Çarşamba günü doğuracam Allah izin verirse mart anneleri dua edin lütfen
Doğum yaptınız mıİnşallah sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi dediğin gibi.senin için elbette dua ederim canım hayırlısıyla hiçbir sorun yaşanmadan kavuşursun bebeğine en kısa zamanda .ben yarın bu saatlerde kesin doğurmuş ve odaya çıkmış olurum bi aksilik olmazsa.herşey hazır taktir ve yardımcım güzel Allah'ımın herşey güzel olacak inşallah ☺