2017 Mart Anneleri Kilo Takibi:)

Ozlemercys38

Sen Allah'ın Bir Lütfusun...
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
77
66
18
30
Merhaba güzel anneler hamilelik boyunca aldıgımız verdigimiz kiloları burda paylasalım istedim

İlk olarak ben baslıım bu ikinci gebeligim kızımda 51 ile gebe kaldım 62 ile dogum yaptm doğumdan bir hafta sonra 57ye düsmüstm kısa süre sonra da eski kloma dönmüstm şuan 6+6 günlügüz ve gebelige 58 kilo ile basladım hayırlısı bakaklm umarm cok kilo almam bunda da..

Selamlar

bence kilo takibi çok önemli kontrollü gidersek biz de bebişlerimiz de sıkıntıya düşmeyiz

62 ile başladım şuan 59 civarındayım 10 haftalığım ilk aylarda kiloda düşüş olabiliyormuş iştaha bağlı olarak bakalım kaç kiloya çıkacağız

merhaba ben 82 kilomla hamile kaldim. Şu an 76-77 arasindayim. 6 aydan sora kilo almaya başliyor zaten:)

Selam, bende 53 e düşmüştüm son 1 ayda 55 oldum 18. Haftadayiz.. ilk 20 hafta 2-2.5 kilo almak normal kabul ediliyor.. sonra ki her hafta için yarım kilo

Selam ben de 49 la başladım. En son 51 dim bir hafta önce Dr'da. 18 haftalığım. 20ye kadar çok almasak iyi sonrasında herkes çok acıkacaksın diyor.

Kızlar siz ne kadar fitsiniz ya. ben 11 haftalığım 2 kılo almışım. siz ya aynısınız yada vermişsiniz.birde 20.haftalardasınız. bana tavsiyeniz varmı ya .

26.hafta ve 7.5 kilo aldım sezeryan olacak son 12 haftam kaldı 6 kilo daha alırım en az 13-14 kilo ile bitiririm sanırım

33+4 günlüğüz 4-5 kilo arasında gidip geliyorum

Ehehhe ne güzelmiş o..
Biz de 34+0 olduk bugün..
35. Haftamıza girerken 14 kilo ile açılışı yaptık..
Hamilelik öncesi pantolonlarıma tişörtlerime hala girebiliyorum. Göbeğim ve bebeğim dışında bi şişmem de yok . 14 kiloyu nereme sakladım Allah bilir

yaa maşallah o zaman çünkü bana hiçbiri olmuyor tişörtler dar oluyor eşiminkileri giyiyorum..pantolonlar hiçbir şekilde olmuyor zayıfım da ama göbeğim öne doğru olduğu içindir belki..ama tabiki en sağlıklısı gerektiği kadar kiloyu almak benimki şuan için çok az en az 10-12 olsa daha iyi olurdu

Her vücudun ihtiyacı başka. Ben minyon incecik bişiydim, bu karnı taşıyabilmen için kilo alıyo vücut demişti ebemiz.. 20 kiloya tamamlayabilirsin rahatlıkla dedi.. Diyetsiz devam ediyorum aynen

Henüz çatlağım patlağım da yok bakalım, 3-4 hafta daha sabrederse vücut süper olcak

inşallah sen de bebeğin de sağlıkla tamamlarsanız haftanızı canımm hepimiz de inşallah..ben de uzun boylu olduğum için olabilir 170 boyundayım kilom da şimdi 69..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…