- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
- Konu Sahibi Ozlemercys38
-
Âmin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı..inşallah sen de bebeğin de sağlıkla tamamlarsanız haftanızı canımm hepimiz de inşallah..ben de uzun boylu olduğum için olabilir 170 boyundayım kilom da şimdi 69..
çok kontrollü kilo almışsınız ne güzel. bebeğinizin de kilosu iyiymiş maaşallah.Geçen mart ta ilk doğumumu yaptım 83 ile hamile kaldım 90 kilo ile doğum yaptım kızım 4 kilo doğdu şimdi oğluma hamileyim Rabbim izin verirse bunuda marta alıcam kucağıma 87 ile hamile kaldım şu anda 91 kiloyum kilonuzu çok takıntı etmeyin rabbim sağlıklı sıhatli doğumlar nasip etsin
Bence esas son 1 ay kilo alınıyor...35. Hafta olduk kızımla toplam 12 kilo aldım.bu haftalardan sonra vücut yağ depolamayı yavaşlatıyormuş. Sadece bebek kilo alıyormuş 1 kg kadar.
Yemezsen alınmıyor tatlım,39+1de Doğum yaptım 14 kilo aldım toplam. Son ay 2 kilo aldım yani normal aldım. Bebeğim 27 günlük ve ben tek bir Yen'i kıyafet bile almadım tüm eski kıyafetlerim oluyor,3 kilo fazlam var o da 40 çıkana kadar bilemedin 2 ay sonunda gitmiş olur umarım.Bence esas son 1 ay kilo alınıyor...
Benim cevabım sizin aldığınız kiloya değil vücut yağ depolamayı azaltıyormuş son bir ay az alınır gibi genel bir yorum yapmanızaydı siz almamış olabilirsiniz ama hamilelerin birçoğu son ay alır kiloyu zira metabolizmanın en yavaş olduğu dönem son 3 aydır.Yoksa bana doğuma ne kadar az kiloyla gittiğinizi anlatmanıza kıyafetlerinize girdiğinizden dem vurmanıza gerek yoktu ben hamilelikte 12 kilo almış 62 kiloyla doğuma gitmiş biriyim 4. Ay hariç her ay 1.5-2 aldım zaten yenilmezse alınmadığını biliyorum gayet ama son ayın ödem gibi ekstra durumları oluyor çoğu hamilede ve daha çok alıyorlar diğer aylara göre.Yemezsen alınmıyor tatlım,39+1de Doğum yaptım 14 kilo aldım toplam. Son ay 2 kilo aldım yani normal aldım. Bebeğim 27 günlük ve ben tek bir Yen'i kıyafet bile almadım tüm eski kıyafetlerim oluyor,3 kilo fazlam var o da 40 çıkana kadar bilemedin 2 ay sonunda gitmiş olur umarım.
Gerçi mesajlarınıza baktım son sayfalar daki nerdeyse tüm mesajlarınız kilo konulu bu kadar kilo takıntılı olmak ne derece doğru bilemedimYemezsen alınmıyor tatlım,39+1de Doğum yaptım 14 kilo aldım toplam. Son ay 2 kilo aldım yani normal aldım. Bebeğim 27 günlük ve ben tek bir Yen'i kıyafet bile almadım tüm eski kıyafetlerim oluyor,3 kilo fazlam var o da 40 çıkana kadar bilemedin 2 ay sonunda gitmiş olur umarım.
Bu ne şiddet bu ne celal arkadaşım bana demişsin ama kendini öve öve bi hal olmuşsun maşallahBenim cevabım sizin aldığınız kiloya değil vücut yağ depolamayı azaltıyormuş son bir ay az alınır gibi genel bir yorum yapmanızaydı siz almamış olabilirsiniz ama hamilelerin birçoğu son ay alır kiloyu zira metabolizmanın en yavaş olduğu dönem son 3 aydır.Yoksa bana doğuma ne kadar az kiloyla gittiğinizi anlatmanıza kıyafetlerinize girdiğinizden dem vurmanıza gerek yoktu ben hamilelikte 12 kilo almış 62 kiloyla doğuma gitmiş biriyim 4. Ay hariç her ay 1.5-2 aldım zaten yenilmezse alınmadığını biliyorum gayet ama son ayın ödem gibi ekstra durumları oluyor çoğu hamilede ve daha çok alıyorlar diğer aylara göre.
hahahahaha sesli güldüm. sevgili mavi, yazıştığın arkadaşla mart anneleri grubunda normal doğum-sezeryan kavgasına tutuşmuş birisi olarak şunu söyleyebilirim sana: muhattap olma. Zira kendileri ne tecrübe dinlemeye katlanır, ne akıl vermeye gelir, ne empati yapabilir. Hiçbişeye tahammülleri yok bak tesadüfen girdim karşıma çıktı hiç şaşırmadım. Hemen sana kilo takıntısı diye yapıştırmışlar. Banada normal doğum takıntılısı diye yapıştırmışlardı (geçmişte hepsi var bulursun vaktin olursa) hiç değişmemişler hala aynı negatif kafayla hareket ediyorlar. Hayatımda böyle şey görmedim valla.Bu ne şiddet bu ne celal arkadaşım bana demişsin ama kendini öve öve bi hal olmuşsun maşallah
Evet genelde hep kiloyla ilgili son mesajlarım çünkü başka bir derdim olmadı çok şükür gebelikte.
Yine söylüyorum hatta sen de söylemişsin son ay kilo alımı yavaşlar,o ödemdir yani su. Anne adayının vücudu yağ depolamayı bırakır son ay,çünkü artık her an Doğuma hazırdır ve buna gerek duymaz. Benle alakası yok yani 36-40 hafta arası olan son ay kilo alımı çok azdır.yersen tabii ki alınıyor
Belli belli arkadaşta bi takım kompleksler var çok şey içinde kalmış bence :)))hahahahaha sesli güldüm. sevgili mavi, yazıştığın arkadaşla mart anneleri grubunda normal doğum-sezeryan kavgasına tutuşmuş birisi olarak şunu söyleyebilirim sana: muhattap olma. Zira kendileri ne tecrübe dinlemeye katlanır, ne akıl vermeye gelir, ne empati yapabilir. Hiçbişeye tahammülleri yok bak tesadüfen girdim karşıma çıktı hiç şaşırmadım. Hemen sana kilo takıntısı diye yapıştırmışlar. Banada normal doğum takıntılısı diye yapıştırmışlardı (geçmişte hepsi var bulursun vaktin olursa) hiç değişmemişler hala aynı negatif kafayla hareket ediyorlar. Hayatımda böyle şey görmedim valla.
Nedense benim de seni görünce gülesim geldi , topikte huzursuzluk çıkardım hemen herkesle tartıştım hatta en sonunda da bu yüzden admin tarafından banlandım yazmamışsın da mağdur konumuna geçmişsinhahahahaha sesli güldüm. sevgili mavi, yazıştığın arkadaşla mart anneleri grubunda normal doğum-sezeryan kavgasına tutuşmuş birisi olarak şunu söyleyebilirim sana: muhattap olma. Zira kendileri ne tecrübe dinlemeye katlanır, ne akıl vermeye gelir, ne empati yapabilir. Hiçbişeye tahammülleri yok bak tesadüfen girdim karşıma çıktı hiç şaşırmadım. Hemen sana kilo takıntısı diye yapıştırmışlar. Banada normal doğum takıntılısı diye yapıştırmışlardı (geçmişte hepsi var bulursun vaktin olursa) hiç değişmemişler hala aynı negatif kafayla hareket ediyorlar. Hayatımda böyle şey görmedim valla.
Yahu sizin topiciniz baştan aşağı paralel yapıdan ibaret ben baştan sona dahil olmadım ki aranıza. Sanalda değil reelde yaşıyorum hayatımı ben yeşilağaçcım. Allah herkese benim kadar insan sevgisi verse ve benim kadar sevilse herkes keşke. Aman sanalda sevmesinler nolurNedense benim de seni görünce gülesim geldi , topikte huzursuzluk çıkardım hemen herkesle tartıştım hatta en sonunda da bu yüzden admin tarafından banlandım yazmamışsın da mağdur konumuna geçmişsinTesadüfen girmiş miş banı yiyince topiğe gelecek yüzüm kalmadı buralarda takılıyorum deme de tesadüfen girdim de o da güzelmiş azmini takdir ettim
Sen de başı sıkışınca her şeyi paralel yapıya yıkanlardan olmuşsunYahu sizin topiciniz baştan aşağı paralel yapıdan ibaret ben baştan sona dahil olmadım ki aranıza. Sanalda değil reelde yaşıyorum hayatımı ben yeşilağaçcım. Allah herkese benim kadar insan sevgisi verse ve benim kadar sevilse herkes keşke. Aman sanalda sevmesinler nolurBi ben mi banlandım tartışmayı başlatan kişiyle birlikte banlandık bir günlüğüne oda tartışmayı uzattığımız için :) şunu görmüş oldum burada tesadüfen: siz mart anneleri grubu hariç hiçkimseyle anlaşamıyosunuz. Orda paralel yapı var tabi... normaldir :))
Ay bende 58 le ilk gebeligimde hamile kaldim 78 oldum 1 hafta sonra 68 ve simdi 59 sum ve 10 haftalik gebeyim suan 59 kiloyymMerhaba güzel anneler hamilelik boyunca aldıgımız verdigimiz kiloları burda paylasalım istedim
İlk olarak ben baslıım bu ikinci gebeligim kızımda 51 ile gebe kaldım 62 ile dogum yaptm doğumdan bir hafta sonra 57ye düsmüstm kısa süre sonra da eski kloma dönmüstm şuan 6+6 günlügüz ve gebelige 58 kilo ile basladım hayırlısı bakaklm umarm cok kilo almam bunda da..
Ben de 2017 mart ayinda dogum yaptim kizim7 aylikMerhaba güzel anneler hamilelik boyunca aldıgımız verdigimiz kiloları burda paylasalım istedim
İlk olarak ben baslıım bu ikinci gebeligim kızımda 51 ile gebe kaldım 62 ile dogum yaptm doğumdan bir hafta sonra 57ye düsmüstm kısa süre sonra da eski kloma dönmüstm şuan 6+6 günlügüz ve gebelige 58 kilo ile basladım hayırlısı bakaklm umarm cok kilo almam bunda da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?