- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.501
Ay sen hamilesin ha benim arkadaşta öyleydi kadın pert oldu yat yat hasta olacam diye diye hamile kaldı yahuRabbim saglıklı sıhhatli hayırlısıyla hepimize nasip etsin bebişler..
Kasık bel bacak agrısı cekiyorum..soguklarda üşüttüm herhal uzandım yorgan içine.
Yaaa oylemi bak bunuda ogrwnmis oldum kiste iyi geldigini biliyordumda buna bilmiyordumCsnım erken menepoz teşhisi konulan kadınların bi çoğu kullanmışlar ve üç dört ayda toparlamışlar bayağı geçen tv de izledim bi kadjn bağlandı bunu yaptım ve hsmile kaldım diyordu onada aynı teşhis konmuş
Zaten 1 hafta sonra yapacam inş gebelik testini beklemedeyim canım sadece ovu testini merak ettimHa canin erken degilmi bi kac gun daha bekledw bebis icin test yap
Ay bebiş var mı bilemiyorum sabah ilk idrarla şansımı denesem mi diyorum sonra dur kız yapma diyorum ay allahım kafayı yiyorum heralde gün yaklaştıkça sinirim sinirimi bozuyor yahu :) harbideliyim ben ya
Ha yeni okudum canım unutmuşum ya benimde iğneden sonra koyuydu sonra silikleşmeye başladı onu koyulaştıranda iğne canım ovu testleriyle hamileliğini öğrenende var lh düşmüyor ya gebeyken e şimdi hcg var vücutta ondan koyu çıkıyorKız ben catlatma ignesi olduğum için köyü ben sadece siliklesme olacak mı diye yaptım bu testi ama bugün ki daha koyu sanki anlamadım olayı
Hay maşallah 41 kere maşallahCanım kan tahlili yaptirdim 776,6 cikti beta hcg değerim
Gebelik olustugundada ovulasyon testi kirmizi cikiyormusZaten 1 hafta sonra yapacam inş gebelik testini beklemedeyim canım sadece ovu testini merak ettim
Evet on tane falan olması lazım ay ik ayda 40 tane test gömdüm resmen be meraklı been :) yapayım mı diyorsun ama yoksa bide korkuyoruumYarin bidaha test yap olurmubakalim bu sefer ne olacak var demi test daha
Yarin 12.gun canim az once bi topikde gordum 11.gun ogrenen kisi cok vardi anket sonucuna baktim cnmEvet on tane falan olması lazım ay ik ayda 40 tane test gömdüm resmen be meraklı been :) yapayım mı diyorsun ama yoksa bide korkuyoruum
Canim sabir sabir bekle biraz doktor kontrolun disinada cikmabu ay ben de klomen ve iğne ile tedaviye başlayayım bari bu şekilde vakit kaybı oluyor o şekilde ihtimal daha yüksek
Östrojeni fsh ı düzenliyor fsh lh düzelince olay bitiyor zaten onlar yüksek olunca menepoz teşhisi konuyor ilkin onlara sonra amh bakılıyor on seneden fazladır kadın doğumculardayım neler gördüm neleer yapsa cidden çok işe yarıyor benimde fsh lh ı o ve agnucaston yan hayıt düzene bindirdi kiloda verdim çorap söküğü gibi geldi canım benimde fsh ona yakındı şuan 5.27 düşün yaniYaaa oylemi bak bunuda ogrwnmis oldum kiste iyi geldigini biliyordumda buna bilmiyordum
Benim anladığım yumurta bayan catlayıp sperm beyle sevgili olursa bebiş oluyor..egerki birbirlerinden elektrip alamayıp yola arkadas devam ederlerse adet oluyorBende bunu cozemiyirum yumurta catlayinca adetmi oluyoruz yoksa yumurta catlayinca hamilemi yumurta catlamazsa adet olmazmiyiz acaba
Ayy agzından bal damlıyor..hiç umudum yok ama İnşaAllah öyledir..Ay sen hamilesin ha benim arkadaşta öyleydi kadın pert oldu yat yat hasta olacam diye diye hamile kaldı yahu
Kuzusu yarın 13.cü günüm dünde silik çıktı tabi bi kaç saat sonra yine yani 11.ci gündü dün bugün yapmadım yarın yine ilk idrarla yapayım eğer varsa ancak öyle çıkarYarin 12.gun canim az once bi topikde gordum 11.gun ogrenen kisi cok vardi anket sonucuna baktim cnm
Ay masallah canim sag saglim insallah bebiaini kucagina alirsin cnmmİnşallah bu ay hamile kalmışızdır : ) Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım benim amin. Allah kabul etsinBenim anladığım yumurta bayan catlayıp sperm beyle sevgili olursa bebiş oluyor..egerki birbirlerinden elektrip alamayıp yola arkadas devam ederlerse adet oluyor
Ayy agzından bal damlıyor..hiç umudum yok ama İnşaAllah öyledir..
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin namaz kıldım dua ettim hepimize
Aynen hade yapip at bakimKuzusu yarın 13.cü günüm dünde silik çıktı tabi bi kaç saat sonra yine yani 11.ci gündü dün bugün yapmadım yarın yine ilk idrarla yapayım eğer varsa ancak öyle çıkar
Amin canım cümlemizinkini İnşaAllah..İnşallah canım benim amin. Allah kabul etsin
Amin cokk teşekkür ederimHay maşallah 41 kere maşallah
Allah tamamına erdirsin
Neydi bu kur ne zaman yapilmasi gerekiyor yaz bana bende yapim bende 3gundur aclik grevindeyim horminlarim duzelsin diye yemiyorum :) soklama yaoiyirumÖstrojeni fsh ı düzenliyor fsh lh düzelince olay bitiyor zaten onlar yüksek olunca menepoz teşhisi konuyor ilkin onlara sonra amh bakılıyor on seneden fazladır kadın doğumculardayım neler gördüm neleer yapsa cidden çok işe yarıyor benimde fsh lh ı o ve agnucaston yan hayıt düzene bindirdi kiloda verdim çorap söküğü gibi geldi canım benimde fsh ona yakındı şuan 5.27 düşün yani
Şimdi çıkmaz kız sabah ilk idrarla denerim çok sıvı alıyorum ben çay su zaten varsada çok düşüktür canım ancak ilk idrarla çıkarAynen hade yapip at bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?