- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.621
Ha pardon canım evet idrar kanı akşama doğru yapmıştım oda bi kaç saat sonra belirmişti ama rengi tam belliydi yaniNeden öyle diyorsun sen değilmiydin idrar kan testi yapan çift çizgi görmüştün, bir daha test yaptın mı?
Kullsn canım gebelikten üç ay öncesinde başlanması lazım onunKizlar bide folik asit kullaniyomusunz siz hani hamilelik onceside kullaniliyo ya bana doktor onu dahi soylemedi sanrm doktormda da sknti var..Ben aldm folik asit ama snradan da kullanmadm ya tam olarak bilmediğim için
İğne diyorsun ama kaç gün oldu senin ya hala iğnemi kalır sabah ilk idrar en doğrusu zaten. Ben 9. gündeyim yine az önce yaptım belli belirsiz ikinci çizgi vardı ama ilk bakışta anlaşılmıyor ben baya ümitleniyorum valla.Sabah yaptım iki gün ard arda bide yarın yapacam canım ilk idrarla bi kaç saat sonra silik çıkıyordu iğneye bağladım ben onu ama gün içinde yaptığım çıkmıyor sabah kinde çıkıyor işte
Ben folbiol kullanıyorum dr sormadan kafama göre aldım kaç dr gittim hiç biri folik asit kullan demedi kutum bitsin inofolic combi alacam öyle de battım böyle de Rabbim sonumuzu hayr etsin inşallahKizlar bide folik asit kullaniyomusunz siz hani hamilelik onceside kullaniliyo ya bana doktor onu dahi soylemedi sanrm doktormda da sknti var..Ben aldm folik asit ama snradan da kullanmadm ya tam olarak bilmediğim için
Benim 12.ci gün canım yarın 13 yapacam yine ilk idrarla inşallah hamileyizdir de şu mesajlara bakar güleriz halimize ya bak bsk bak ne umutsuzmuşum hani tutmayacaktı der sırıtırız :) sen sıvı çok tüketiyor musun ben deli gibi su içiyorum canım o yüzden sabah yapıyorum ama bi kaç saat sonra çıkıyor çizgi silik bi şekildeİğne diyorsun ama kaç gün oldu senin ya hala iğnemi kalır sabah ilk idrar en doğrusu zaten. Ben 9. gündeyim yine az önce yaptım belli belirsiz ikinci çizgi vardı ama ilk bakışta anlaşılmıyor ben baya ümitleniyorum valla.
Karamsarlık yok surda 25 marta ne kaldı kırmızı kartları görene kadar hepimiz hamiş adayıyız..Umutsuzluk yok.Ay benim bu ayda yok heralde bebek falan canım ya adet falan olmadım şimdi hemen paniklemeyelim ama öyle hissediyorum acaba geçen ay bi yığın belirtiden sonra bu ayda hiç bişey olmadığından mı ötle hissediyorum ay aklıma geliyor canım sıkılıyor yaaa ooffff of
Insallah cnm hakkimizda hayirlisi17 sinde yumurtladım galiba degerlendirdik ama nasip beklemedeyim..Rabbim fazla beklettirmez İnşaAllah hepimizin göbişleri dolar
Tesekkur ederim canim hosbuldum umarim burdanda 2017 aralik anneleri grubu kurarizİnşallah beklemez minigin canım. Hoşgeldin
Öyleyiz değil mi hadi inşallah ya valla canım özellikle akşam olunca kendimi bi garip hissediyorum ya anlamadım ki bende9
Karamsarlık yok surda 25 marta ne kaldı kırmızı kartları görene kadar hepimiz hamiş adayıyız..Umutsuzluk yok.
Canım ovulasyon yumurtlama gününü gösteren test.. İnternetten aldım bayağı ucuz fiyata hepsiburada. Cok dan aldım...mesela ben 28 günde bir adet oluyorum ve adetin 13. Günü yumurtluyorum ve adetten sonra hergün 1 tane yapıyorum ne zaman t çizgisi kopkoyu çıkarsa o zaman yumurtlama var demek hemen o gün ve ertesi gün ilişki oluyo yani gebelik şansımı artırıyoruz...Ovulasyon ne demek bizde bu hamilelik boyle olunca
Hamilelik takvimi kadinlar kulubunun var ya..Sagol canim senin varmi takvim ne?
Bi daha ki aya canım inşallah o zaman olur allah gönlüne göre versinArkadaşlar bende preseed jel kullandım demiştim sizlere haber veririm demiştim maalesef adet oldum bu ayda bir şey yok Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşaallah
Bi daha ki aya canım inşallah o zaman olur allah gönlüne göre versin
Bende kullanıyorum canım 7 aydır içiyorum. Mina mix benimkisi çok memnunumKizlar bide folik asit kullaniyomusunz siz hani hamilelik onceside kullaniliyo ya bana doktor onu dahi soylemedi sanrm doktormda da sknti var..Ben aldm folik asit ama snradan da kullanmadm ya tam olarak bilmediğim için
Ben cox anlamiyorum oyle seyleri bazen okuyorhm hic anlamiyorum onun icin ozur dilerimHamilelik takvimi kadinlar kulubunun var ya..
Gebe deyilsin ama test pozitifHamilelik takvimi kadinlar kulubunun var ya..
Folbiolda çok iyi canım onu da kullandım ben. Şöyle ki 400mg folik asit alman gerekiyor. Prospektüsüne bak. Folik asit ve + olarak başka vitaminlerde varsa mesela B12 gibi daha da iyi olur.Ama sadece 400mg lık folik asit olması gebelik öncesi alman gereken miktar olduğundan yeterli olucaktır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?