2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yengec burcuyum canim benimde ev aktara donmus durumda :) simdi havuc kuru yapiorum catlasin diye

Catlatma iynesi nedir bide ovulasyon testi nedir bide sizde dusuk tehlikesi olursa iyne vuruyorlar korumak icin o nedir zahmet deyilse
Catlatma ignesi hamile kalmak icin yumurta takibi yapip igne vuruyorlar yumurtaligi catlatiyorlar bu demek... ovulasyonda canim hane hamile kalmak icin yumurta olusuyor ya o yumurtanin ne zaman olustugunu anlamak icin yapilan test... dusuk tehlikesi olan herkese igne vurulmuyor canim kan pirtilasma sebebiyle daha once dusuk yapmislara falan vuruluyor sonra bebek dusmesin diye bazilarinada hap veriliyor boyle yane anladin mi canim

Catlatma iynesi nedir bide ovulasyon testi nedir bide sizde dusuk tehlikesi olursa iyne vuruyorlar korumak icin o nedir zahmet deyilse
Progesteron iğne veya hap veriyorlar düşük tehlikesi için.
Yumurtlama testi gebelik testi gibi idrarla yapılıyor yumurtlama zamanı test çift çizgi veriyor. İlişki o zaman oluyor bu gebelik için

Cok sagol anladim
Allah seni de sevindirsin insAllah

Progesteron iğne veya hap veriyorlar düşük tehlikesi için.
Yumurtlama testi gebelik testi gibi idrarla yapılıyor yumurtlama zamanı test çift çizgi veriyor. İlişki o zaman oluyor bu gebelik için
Canım banada verdi iğnenin 9.cu günü kullanmaya başladım da bu olası gebelikte düşüğü önlemek içinmiş dedi ama bebek olmadan niye kullsndırttıyor ki anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…