- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.641
Yengec burcuyum canim benimde ev aktara donmus durumda :) simdi havuc kuru yapiorum catlasin diyeKizlar iyi akşamlarrrrr :) hep okudum M miyaz masallah sana ben okuduklrmdan bisey anlamadm sen hepsini bilerek yazmssn :) sevcan masallah sanada burcunu merk etmedm deil..bu arada benm sağ kasigimda bi sızı var ya boyle bacağıma kadar vuruyo snra rahatliyo ara ara geliyo yeni oldu yani akşam boyle bisey yasayan varmi kizlar
Ohh şifa olsun bende oğlak burcuyumYengec burcuyum canim benimde ev aktara donmus durumda :) simdi havuc kuru yapiorum catlasin diye
Oluo canim esinede yedir soguk pren keciboynuzu pekmezide yedirin soguk sok da yapinArısütü bal polen karışımı aldım eczaneden bunu duymuştum birilerinden sabah aç karnına bir çay kaşığı yiyorum belki faydası olur diye.
Ben oglaklarla iyi anlasiyorumOhh şifa olsun bende oğlak burcuyum
Gunde 1 sefer ic canim hic bi zarari yokKizlar bide folik asit kullaniyomusunz siz hani hamilelik onceside kullaniliyo ya bana doktor onu dahi soylemedi sanrm doktormda da sknti var..Ben aldm folik asit ama snradan da kullanmadm ya tam olarak bilmediğim için
Hangisini anlamadin canim benim anlatim ben sanaSevcancim canim benim bana yardim et ben okuyorhm anlamiyorum arkadaslarin yazdiklarini
Catlatma iynesi nedir bide ovulasyon testi nedir bide sizde dusuk tehlikesi olursa iyne vuruyorlar korumak icin o nedir zahmet deyilseHangisini anlamadin canim benim anlatim ben sana
O aşikar zaten canım iyi anlaştık seninleBen oglaklarla iyi anlasiyorum
Çok isterim aranızda olmayıTesekkur ederim canim hosbuldum umarim burdanda 2017 aralik anneleri grubu kurariz
Allah bağışlasın canım.Çok sağol canım Rabbim herkesin hayırlı muradını versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın ben bir tane oğlum var Rabbime şükürler olsun
Catlatma ignesi hamile kalmak icin yumurta takibi yapip igne vuruyorlar yumurtaligi catlatiyorlar bu demek... ovulasyonda canim hane hamile kalmak icin yumurta olusuyor ya o yumurtanin ne zaman olustugunu anlamak icin yapilan test... dusuk tehlikesi olan herkese igne vurulmuyor canim kan pirtilasma sebebiyle daha once dusuk yapmislara falan vuruluyor sonra bebek dusmesin diye bazilarinada hap veriliyor boyle yane anladin mi canimCatlatma iynesi nedir bide ovulasyon testi nedir bide sizde dusuk tehlikesi olursa iyne vuruyorlar korumak icin o nedir zahmet deyilse
O aşikar zaten canım iyi anlaştık seninle
Progesteron iğne veya hap veriyorlar düşük tehlikesi için.Catlatma iynesi nedir bide ovulasyon testi nedir bide sizde dusuk tehlikesi olursa iyne vuruyorlar korumak icin o nedir zahmet deyilse
Cok sagol anladimCatlatma ignesi hamile kalmak icin yumurta takibi yapip igne vuruyorlar yumurtaligi catlatiyorlar bu demek... ovulasyonda canim hane hamile kalmak icin yumurta olusuyor ya o yumurtanin ne zaman olustugunu anlamak icin yapilan test... dusuk tehlikesi olan herkese igne vurulmuyor canim kan pirtilasma sebebiyle daha once dusuk yapmislara falan vuruluyor sonra bebek dusmesin diye bazilarinada hap veriliyor boyle yane anladin mi canim
Çok karıştırmasan mı ama yakiz belimde suan yaki var misafirlikdeyim oturamiom bide meryemanaeli otu yaptim suyunu iciyorum bide havuc suyu iciyorum bide hayit suyu iciyorum ben hep iciyorum buaralar
Canım simdi bakabildim de karıştırırken belirli miktarları var mı bal tarcin corek otununCanım bal tarçın çörek otunu karıştırıyorsun adetten hemen sonra başlıyorsun 15 gün sabah akşam bi tatlı kaşığı aç karnına yutuyorsun yumurtaları çoğaltıp büyütüyor
Canım banada verdi iğnenin 9.cu günü kullanmaya başladım da bu olası gebelikte düşüğü önlemek içinmiş dedi ama bebek olmadan niye kullsndırttıyor ki anlayamadımProgesteron iğne veya hap veriyorlar düşük tehlikesi için.
Yumurtlama testi gebelik testi gibi idrarla yapılıyor yumurtlama zamanı test çift çizgi veriyor. İlişki o zaman oluyor bu gebelik için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?