2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

cnm benim hayatta o kadra kaybim varki inanirmisin bebegim olmazsada ben kendimi kaybedicem evet hayat sinav evet allahtan gelen herseye raziyim tek siginagim o ama inan bundan snra zor geliyor yaaa
Hemeb yikikma aboww kiz dur bakim sakin ol Allah ol deese olur yane sabir sabir bizim hayir bildigimjzde ser ser bildigimizde hayir vardir ondan hayirlisini isteyelim

Hemeb yikikma aboww kiz dur bakim sakin ol Allah ol deese olur yane sabir sabir bizim hayir bildigimjzde ser ser bildigimizde hayir vardir ondan hayirlisini isteyelim
Kızlar bişey söyleyecem biz sırayla hergün birimize ya şafi okusak ya burda kaç tane bayanız günlük on bin tane başlayalım güne göre okuyup dua edelim nedir yani şifa olur bizlere inşallah

Kızlar bişey söyleyecem biz sırayla hergün birimize ya şafi okusak ya burda kaç tane bayanız günlük on bin tane başlayalım güne göre okuyup dua edelim nedir yani şifa olur bizlere inşallah
Benim zikirmatigim yok alim calisiyorum ya ondan... on bin tane bana fazla kiz bin tane bile zor yaparim galiba namaz kilsak kabulim kilarim

sorınlar var aslında bende pko var eşimin de sperm sayısı biraz düşük ameliyat oldu bakalım yarın test verecek yine, inş yükselmiştir..anlayacağın ikimizde tedavi altındayız şuan..

Anliyorm canm benm Rabbm sifalar versn ama gercktn ksmt bu iş ya hicbi problem yokkende olmayanlar var Rabbm yardm etsn isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…