- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.961
Zaten evlenmeden once yaZin bi incir yedim bi incir abow anlatamam sonrada kurusunu yedim bayaSende agnucaston kullan ama incir yemiştim demiştin o da yükseltir
Du bakim su ovulasyon testide gelseydide ona gore giderdim doktoraBildiğim kadarıyla 6dan sonrası çatlıyor on ve sonrasıda kaliteli yumurtlamışsın anlamına geliyor
Ondan ollmuştur büyük ihtimalleZaten evlenmeden once yaZin bi incir yedim bi incir abow anlatamam sonrada kurusunu yedim baya
Üç gün mü oldu bugün isteteliDu bakim su ovulasyon testide gelseydide ona gore giderdim doktora
Hemeb yikikma aboww kiz dur bakim sakin ol Allah ol deese olur yane sabir sabir bizim hayir bildigimjzde ser ser bildigimizde hayir vardir ondan hayirlisini isteyelimcnm benim hayatta o kadra kaybim varki inanirmisin bebegim olmazsada ben kendimi kaybedicem evet hayat sinav evet allahtan gelen herseye raziyim tek siginagim o ama inan bundan snra zor geliyor yaaa
Kızlar bişey söyleyecem biz sırayla hergün birimize ya şafi okusak ya burda kaç tane bayanız günlük on bin tane başlayalım güne göre okuyup dua edelim nedir yani şifa olur bizlere inşallahHemeb yikikma aboww kiz dur bakim sakin ol Allah ol deese olur yane sabir sabir bizim hayir bildigimjzde ser ser bildigimizde hayir vardir ondan hayirlisini isteyelim
Pazar aksami demistin kuzu pazartesi aksamimi soylemistinÜç gün mü oldu bugün isteteli
Kızlar bişey söyleyecem biz sırayla hergün birimize ya şafi okusak ya burda kaç tane bayanız günlük on bin tane başlayalım güne göre okuyup dua edelim nedir yani şifa olur bizlere inşallah
Benim zikirmatigim yok alim calisiyorum ya ondan... on bin tane bana fazla kiz bin tane bile zor yaparim galiba namaz kilsak kabulim kilarimKızlar bişey söyleyecem biz sırayla hergün birimize ya şafi okusak ya burda kaç tane bayanız günlük on bin tane başlayalım güne göre okuyup dua edelim nedir yani şifa olur bizlere inşallah
Hatırlamıyorum ki işteydin ama heralde. pazar çalışıyor musun senPazar aksami demistin kuzu pazartesi aksamimi soylemistin
Bebeğim hepsini sen okumayacaksın zaten paylaşacak hepimiz bin tane okusak on tane yok muyuz yani burda kuzuBenim zikirmatigim yok alim calisiyorum ya ondan... on bin tane bana fazla kiz bin tane bile zor yaparim galiba namaz kilsak kabulim kilarim
E yani ya şafi ile başlayalım kimin günü daha yakınsa eğer günkere göre katılmak isteyeni sıralayalım başlayalım bugünay evet birbirimize dua edelim daha makbul olur iyi fikir cnm
E yani ya şafi ile başlayalım kimin günü daha yakınsa eğer günkere göre katılmak isteyeni sıralayalım başlayalım bugün
Canım bildiğim kadarıyla yok sakıncası buda bi hastalık sonuçta benim 25 martevet başlayalım valla ben adetliyim ama sorun olur mu zikir de..
benim günüme daha var herkes söylesin gününü hemen sıraya koyalım..
Canım bildiğim kadarıyla yok sakıncası buda bi hastalık sonuçta benim 25 mart
Herkes kayıplarda yine :) bi cümbür cemaat burdayız mesaja yetişemiyoruz bi kayıp :)en yakın senin sanırım herkes kabul ederse sana başlayalım..
haydinnn kızlar söyleyin bakem günlerinizi..
Herkes kayıplarda yine :) bi cümbür cemaat burdayız mesaja yetişemiyoruz bi kayıp :)
İnşallah canımaynen valla neyse görür yazarlar güzel vesile olsun bu dua hayırlısıyla birbirimize..
sorınlar var aslında bende pko var eşimin de sperm sayısı biraz düşük ameliyat oldu bakalım yarın test verecek yine, inş yükselmiştir..anlayacağın ikimizde tedavi altındayız şuan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?