- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.941
Canım bu sebepten baktıracaksan adetin ikinci yada üçüncü günü baktıracaksın fsh lhtsn yüksek olması lazım benim ikiside yükseliyordu şimdi düştü ikisife ama yumurta görümünde pko var yani ultrasyonda da küçük küçük folüküller görününce pko diyorlar
Bende yeni başladım çatlatma iğnesi oldum kist yok canım zaten çatlamazsa iğneyle çatlatıyorlarAmin cnm inşallah yaaa sen kaç kere kullandın kist filan yapıyor diyorlar ne bilim of
Bana tahlil bakıldı sonra klomen başlandı canımbekarkende çok gittim gerçi doktora hepsi pko dedi ondan eminim de ne bileyim benim doktorun tahlilsiz tedaviye başlaması kafamı karıştırdı..
canım bak şöyle düşün bu hayat hepimiz için bi sınav hepimiz ya sağlığımız canımız sevdiklerimiz veya çok istediğimizi şeyler ile sınanıyoruz.. belki anneliği tadacaksın veya anne olamayacaksın herşey olabilir.. veya anneliği tadan biri evladını kaybedip o acıyıda yaşayabilir yani hiç bişeyin garantisi yokki bu dünyada nefsimizi ikinci plana atıp allaha sığınırsak emin ol daha huzurlu oluruz.. biliyorum demesi kolay diyceksin ama bende genç yaşta babamı ardından 1 ay sonra bebeğimi kaybettim yani herşey bizim için kısacası..
Bana tahlil bakıldı sonra klomen başlandı canım
Ne oldu canım mesajlar yoğunluktan farkedilmiyor bazenNeyse derdimle baş başa kaldım
Sor tabi canımyarın gidicem sorucam bakalım aklıma takılanları..
Canım birde sorma yi unuttum ya bu ilacı kullanırken ilişki yasak miAmin cnm inşallah yaaa sen kaç kere kullandın kist filan yapıyor diyorlar ne bilim of
Ona doktor yumurtlaman oldukdan 1 hafta somra gel bakalim dedi canim yumurta catlamis mi diyeBaktım canım sıkıntı yok prolaktin incirden yükselmiştir progesteron baktırdın mı 21.ci gün
21.ci gün bakılıyor evet çatlamış mı diyeOna doktor yumurtlaman oldukdan 1 hafta somra gel bakalim dedi canim yumurta catlamis mi diye
Hımm anladım cnmBende yeni başladım çatlatma iğnesi oldum kist yok canım zaten çatlamazsa iğneyle çatlatıyorlar
Bana doktor sinira yakin dedi bende fikir curutme yaptim yumurtluom ya ondan demistimcnm benimde 23 prolaktib ama benimkini yuksek saymiyor doktorlar
Hayır değil canımCanım birde sorma yi unuttum ya bu ilacı kullanırken ilişki yasak mi
Catlamazsa catlatiyorlarmi ki catlamasi icin degerin ne olmasi gerekiyor21.ci gün bakılıyor evet çatlamış mı diye
Sende agnucaston kullan ama incir yemiştim demiştin o da yükseltirBana doktor sinira yakin dedi bende fikir curutme yaptim yumurtluom ya ondan demistim
Sağol cnm inşallah iyi sonuçlar alırızHayır değil canım
Gectimi gunun cnimHa kızler beni hatırliyormusunuz bilmiyorum bugun kan tahlili yaptırdımnegativ
Bildiğim kadarıyla 6dan sonrası çatlıyor on ve sonrasıda kaliteli yumurtlamışsın anlamına geliyorCatlamazsa catlatiyorlarmi ki catlamasi icin degerin ne olmasi gerekiyor
İnşallah canım benimSağol cnm inşallah iyi sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?