- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.921
Sen bize takıl karalarda bağlama canım güzel olacak herşey merak etmeaynen cnm oylee yaaa ilk doktora gittim esininde degerleri dusuk dedi o zaman bi karlra bagladik snrakingittigimiz doktor bana menopoz dedi gene karalar bagladik bu ay ilk defa kendimi iyi hissediyorum kendime bakiyorum geziyorum tozuyorum uzun sureden beri ilk defa bu forumda bu kadar kaldim
Bende kullandım canım yumurta büyütmek için o bide çoğaltabiliyorda çatlaması için değil yani kullanabilirsin doktor kontrolünde korkmaKızlar doktordan geldim şimdi bu kimyasal gebelik değil adet dedi ama bana inandırıcı gelmedi biomiyorim klomen yazdı daha önce hic kullanmadım yumurtam kendi catliyordu çünkü niye yazdı anlamadım sizce zararı olur mu yoksa iyi bisey mi adetim 5 günü başka 5 gün kullan 3 nisanda gel dedi
Canım bu sebepten baktıracaksan adetin ikinci yada üçüncü günü baktıracaksın fsh lhtsn yüksek olması lazım benim ikiside yükseliyordu şimdi düştü ikisife ama yumurta görümünde pko var yani ultrasyonda da küçük küçük folüküller görününce pko diyorlarbana doktor bu tahlillerden vermedi ya ultrasondan bakıp pkos var dedi ya ben bu doktoru değiştirsem mi acaba ya..
canım bak şöyle düşün bu hayat hepimiz için bi sınav hepimiz ya sağlığımız canımız sevdiklerimiz veya çok istediğimizi şeyler ile sınanıyoruz.. belki anneliği tadacaksın veya anne olamayacaksın herşey olabilir.. veya anneliği tadan biri evladını kaybedip o acıyıda yaşayabilir yani hiç bişeyin garantisi yokki bu dünyada nefsimizi ikinci plana atıp allaha sığınırsak emin ol daha huzurlu oluruz.. biliyorum demesi kolay diyceksin ama bende genç yaşta babamı ardından 1 ay sonra bebeğimi kaybettim yani herşey bizim için kısacası..insaallah ol der cnm yaa demezse bide
Daha yüksek seviyede olanlar var çünkü canım ve yüksek olmasına rağmen hamile kalanlarda herşey sitressiz yaşamdan geçiyorcnm benimde 23 prolaktib ama benimkini yuksek saymiyor doktorlar
Hımm anladım cnm ama bende yumurta oluşuyor ki çatlıyor neden verdi acaba anlamadım bisey yan etkileri var mi acaba sonra tembellesmesin yumurtalar birde 1 seneden sonra verilmiyor mu bunlar yaaa neyse bilmiyorum kullanım bakım Ne olcak sen ne zamandan beri kullaniyorsinBende kullandım canım yumurta büyütmek için o bide çoğaltabiliyorda çatlaması için değil yani kullanabilirsin doktor kontrolünde korkma
cnm benim hayatta o kadra kaybim varki inanirmisin bebegim olmazsada ben kendimi kaybedicem evet hayat sinav evet allahtan gelen herseye raziyim tek siginagim o ama inan bundan snra zor geliyor yaaacanım bak şöyle düşün bu hayat hepimiz için bi sınav hepimiz ya sağlığımız canımız sevdiklerimiz veya çok istediğimizi şeyler ile sınanıyoruz.. belki anneliği tadacaksın veya anne olamayacaksın herşey olabilir.. veya anneliği tadan biri evladını kaybedip o acıyıda yaşayabilir yani hiç bişeyin garantisi yokki bu dünyada nefsimizi ikinci plana atıp allaha sığınırsak emin ol daha huzurlu oluruz.. biliyorum demesi kolay diyceksin ama bende genç yaşta babamı ardından 1 ay sonra bebeğimi kaybettim yani herşey bizim için kısacası..
ayyy o stressiz yasamdan bende istyrum cnm uyandimtan snra hicbirsey dusunmemeyi sadece kendim icin yasamayi ahh ahhhDaha yüksek seviyede olanlar var çünkü canım ve yüksek olmasına rağmen hamile kalanlarda herşey sitressiz yaşamdan geçiyor
ben mesela 50 civarındaydı ama hamle kaldığım ay kaçtı bilmiyorum o ay ilaç kullanmadımDaha yüksek seviyede olanlar var çünkü canım ve yüksek olmasına rağmen hamile kalanlarda herşey sitressiz yaşamdan geçiyor
Sen kula değil allaha bak canım o ne derse o oluyor o dediklerimide kullan iifa olacak inşaşşah ki sanadaayyy o stressiz yasamdan bende istyrum cnm uyandimtan snra hicbirsey dusunmemeyi sadece kendim icin yasamayi ahh ahhh
eminim zor şeyler yaşamışındır hak veriyorum ama rabbim kimseye kaldıramayacağı bi yük vermezmiş buna güven ve bence içimden bi ses senin bebeğinin olacağını söylüyor ama azcık sabır :)cnm benim hayatta o kadra kaybim varki inanirmisin bebegim olmazsada ben kendimi kaybedicem evet hayat sinav evet allahtan gelen herseye raziyim tek siginagim o ama inan bundan snra zor geliyor yaaa
Canım benimde oluşuyor ama sağlıklı büyütüyor yok yapmaz sen çocukta istiyorsun hızlandırmak için vermiştir korkma yeterki kontrolde kal aksatmaHımm anladım cnm ama bende yumurta oluşuyor ki çatlıyor neden verdi acaba anlamadım bisey yan etkileri var mi acaba sonra tembellesmesin yumurtalar birde 1 seneden sonra verilmiyor mu bunlar yaaa neyse bilmiyorum kullanım bakım Ne olcak sen ne zamandan beri kullaniyorsin
Daha yüksekleri var netten bakmıştım veren veriyor canım yeterki istesinben mesela 50 civarındaydı ama hamle kaldığım ay kaçtı bilmiyorum o ay ilaç kullanmadım
basladim cnm kullanmaya insaallah sifa olucakSen kula değil allaha bak canım o ne derse o oluyor o dediklerimide kullan iifa olacak inşaşşah ki sanada
basladim cnm kullanmaya insaallah sifa olucakSen kula değil allaha bak canım o ne derse o oluyor o dediklerimide kullan iifa olacak inşaşşah ki sanada
sabir cnm evet sabrediyorum zaten bu ay daha uyiyim allaha sukur onceden daha kotuydum rabbim daha iyi eder insaallah hepimizede bebisler basip edereminim zor şeyler yaşamışındır hak veriyorum ama rabbim kimseye kaldıramayacağı bi yük vermezmiş buna güven ve bence içimden bi ses senin bebeğinin olacağını söylüyor ama azcık sabır :)
Amin cnm inşallah yaaa sen kaç kere kullandın kist filan yapıyor diyorlar ne bilim ofCanım benimde oluşuyor ama sağlıklı büyütüyor yok yapmaz sen çocukta istiyorsun hızlandırmak için vermiştir korkma yeterki kontrolde kal aksatma
Tabiki olacak canım 21 gün kullan bie hafta ara sonra tekrar 21 gün agnucastonda hiç ara vermeden bir seneye kadar bile kullanabilirsinbasladim cnm kullanmaya insaallah sifa olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?