2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Sen bize takıl karalarda bağlama canım güzel olacak herşey merak etme

Bende kullandım canım yumurta büyütmek için o bide çoğaltabiliyorda çatlaması için değil yani kullanabilirsin doktor kontrolünde korkma

bana doktor bu tahlillerden vermedi ya ultrasondan bakıp pkos var dedi ya ben bu doktoru değiştirsem mi acaba ya..
Canım bu sebepten baktıracaksan adetin ikinci yada üçüncü günü baktıracaksın fsh lhtsn yüksek olması lazım benim ikiside yükseliyordu şimdi düştü ikisife ama yumurta görümünde pko var yani ultrasyonda da küçük küçük folüküller görününce pko diyorlar

insaallah ol der cnm yaa demezse bide
canım bak şöyle düşün bu hayat hepimiz için bi sınav hepimiz ya sağlığımız canımız sevdiklerimiz veya çok istediğimizi şeyler ile sınanıyoruz.. belki anneliği tadacaksın veya anne olamayacaksın herşey olabilir.. veya anneliği tadan biri evladını kaybedip o acıyıda yaşayabilir yani hiç bişeyin garantisi yokki bu dünyada nefsimizi ikinci plana atıp allaha sığınırsak emin ol daha huzurlu oluruz.. biliyorum demesi kolay diyceksin ama bende genç yaşta babamı ardından 1 ay sonra bebeğimi kaybettim yani herşey bizim için kısacası..

Yani dunyğulerimi anlatamam moralım 0. Allah hayırlısını verır inşallah. Ama kotuyum şu an

Bende kullandım canım yumurta büyütmek için o bide çoğaltabiliyorda çatlaması için değil yani kullanabilirsin doktor kontrolünde korkma
Hımm anladım cnm ama bende yumurta oluşuyor ki çatlıyor neden verdi acaba anlamadım bisey yan etkileri var mi acaba sonra tembellesmesin yumurtalar birde 1 seneden sonra verilmiyor mu bunlar yaaa neyse bilmiyorum kullanım bakım Ne olcak sen ne zamandan beri kullaniyorsin

cnm benim hayatta o kadra kaybim varki inanirmisin bebegim olmazsada ben kendimi kaybedicem evet hayat sinav evet allahtan gelen herseye raziyim tek siginagim o ama inan bundan snra zor geliyor yaaa

cnm benim hayatta o kadra kaybim varki inanirmisin bebegim olmazsada ben kendimi kaybedicem evet hayat sinav evet allahtan gelen herseye raziyim tek siginagim o ama inan bundan snra zor geliyor yaaa
eminim zor şeyler yaşamışındır hak veriyorum ama rabbim kimseye kaldıramayacağı bi yük vermezmiş buna güven ve bence içimden bi ses senin bebeğinin olacağını söylüyor ama azcık sabır :)

Canım benimde oluşuyor ama sağlıklı büyütüyor yok yapmaz sen çocukta istiyorsun hızlandırmak için vermiştir korkma yeterki kontrolde kal aksatma

Sen kula değil allaha bak canım o ne derse o oluyor o dediklerimide kullan iifa olacak inşaşşah ki sanada
basladim cnm kullanmaya insaallah sifa olucak
eminim zor şeyler yaşamışındır hak veriyorum ama rabbim kimseye kaldıramayacağı bi yük vermezmiş buna güven ve bence içimden bi ses senin bebeğinin olacağını söylüyor ama azcık sabır :)
sabir cnm evet sabrediyorum zaten bu ay daha uyiyim allaha sukur onceden daha kotuydum rabbim daha iyi eder insaallah hepimizede bebisler basip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…