- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.741
Evet bende inanıyorum kesinlikle öyle canımKızlar inşallah hayırlısıyla bi sonraki topikte hamileliklerimizi ve doğumumuzu konuşuyor olacaz. İnanıyorum ben. Buradaki herkesin birbiri için içten dua ettiğini biliyorum. Hayırlısıyla bekleyelim
Amin ablacim bende her zaman hayirliysa nasip et diye dua ediyorum hep demek ki hayırlısı böyleymişÜzme kendini canım tabi ister istemez takılıyor insan üzülüyor biliyorum ama belki hayırlı değildi nisanda hayırlısını verir inşallah rabbim sen iyi ol sitres yapma nisanda gelsin bebişler şişsin göbişler inşallah buda slogan gibi oldu biraz ama umudunu yitirme bu ay olmadı daha güzelini sıhhatlisini nasip etsin rabbim önümüzdeki aya bu üzüntünü unutturup silip atsın
Tabiki evvela hayırlısı herşeyin bende hep öyle dua ederim kız sen benim evlenene kadar çektiğim sıkıntıları zorlukları bi bilsen varya ben neler çektim neler hep rabbim hsyırlısını ver dedim yaşayacsğımız şehir içinde iş içinde düğün tsrihi vs ne için olursa olsun çok şükür hiç başımı eğdirmedi allahıma binlerce şükür olsun ik seneden fazla bekledim ne sitresler yaşadım kocamla beraber onun ailesi yüzünden ama beklediğime deydi demem o ki hsyırlı olan bazen erken gelmeyebiliyor bekleriz bizde ne yapalım değil miAmin ablacim bende her zaman hayirliysa nasip et diye dua ediyorum hep demek ki hayırlısı böyleymiş
Aynen kesinlikle öyle rabbimden ümit kesilmeZTabiki evvela hayırlısı herşeyin bende hep öyle dua ederim kız sen benim evlenene kadar çektiğim sıkıntıları zorlukları bi bilsen varya ben neler çektim neler hep rabbim hsyırlısını ver dedim yaşayacsğımız şehir içinde iş içinde düğün tsrihi vs ne için olursa olsun çok şükür hiç başımı eğdirmedi allahıma binlerce şükür olsun ik seneden fazla bekledim ne sitresler yaşadım kocamla beraber onun ailesi yüzünden ama beklediğime deydi demem o ki hsyırlı olan bazen erken gelmeyebiliyor bekleriz bizde ne yapalım değil mi
Evet telefona kaydettim canım ismini iyi geceler herkeserukiye67 ağzına sağlık arkadaşım allah senin de gönlüne göre versin.. Adım duygu
Bende nazan için okuyorum şuan sırada sen varsın canım bitirelim zikirleride cumartesi duasına geçelimrukiye67 ağzına sağlık arkadaşım allah senin de gönlüne göre versin.. Adım duygu
İyi geceler tatlımEvet telefona kaydettim canım ismini iyi geceler herkese
Önce ismi söyle adına niyetlen sonra okumaya başla canımMerhaba kızlar listeyi aldım yarın yada enkötü cumartesi okuyacam ben ama toplu okuyacam mecburen ama nasıl olacak bilemedim duayı okuyup isimlerimi söyleyim yoksa önce isimlermi sanırım cahil kaldım bu konuda
Kiz kaderimizde benzio biz esimle sozlendik babasi sozumuzu atti ama bendeki laz inasi pes etmedim. Ne zorluklarla evlendim gorseydin halimi ama cok sukur sevilen gelin oldumTabiki evvela hayırlısı herşeyin bende hep öyle dua ederim kız sen benim evlenene kadar çektiğim sıkıntıları zorlukları bi bilsen varya ben neler çektim neler hep rabbim hsyırlısını ver dedim yaşayacsğımız şehir içinde iş içinde düğün tsrihi vs ne için olursa olsun çok şükür hiç başımı eğdirmedi allahıma binlerce şükür olsun ik seneden fazla bekledim ne sitresler yaşadım kocamla beraber onun ailesi yüzünden ama beklediğime deydi demem o ki hsyırlı olan bazen erken gelmeyebiliyor bekleriz bizde ne yapalım değil mi
Ben bu insanları anlamıyorum zaten bizimde mezhepten kaynaklıydı tanımadan etmeden ön yargı iite düğünde beni bayağı sevdiler akrabaları falan çok şükür utanan ben olmadım arkamdan neler konuşuldu neler benim mezhebimin ne olduğunun hiç önemi yok allaha şükür inancım tam herkes kendine baksın bi evvela inançlıyım de mezhep ayrımı yap hepimiz insanız bileme tabi şimd sıkıntı yok gerçi ben pekte bi arayıp sormuyorum yalan söyleyemem yani ama düşman değilim sadece birazda karşı taraftan bekliyorum ama oğlunu bile aramıyorlsr ki eşime diyorum sen ara annen yani yok ama rahat adam iyilerdir onlar diyorKiz kaderimizde benzio biz esimle sozlendik babasi sozumuzu atti ama bendeki laz inasi pes etmedim. Ne zorluklarla evlendim gorseydin halimi ama cok sukur sevilen gelin oldum
Kiz kaderimizde benzio biz esimle sozlendik babasi sozumuzu atti ama bendeki laz inasi pes etmedim. Ne zorluklarla evlendim gorseydin halimi ama cok sukur sevilen gelin oldum
Yazsam roman olur canım eşimde sağolsun ben oraya gelirim orda yaşayalım dedi ben böyle bişeyin teklifini bile sunmadım onun ihaleside bana kaldı kaynanam sakin bi kadın kimseden nefrette etmiyorum canım kim ne yaparsa kendine yapar iyisiyle kötüsüyle yine allah affetsin ne diyeyimKiz kaderimizde benzio biz esimle sozlendik babasi sozumuzu atti ama bendeki laz inasi pes etmedim. Ne zorluklarla evlendim gorseydin halimi ama cok sukur sevilen gelin oldum
Öyle tabi canım hangimiz yanılmadık hüsrana uğramadık ki ama çok şükür eşimle aramızda mezhep olayının m si bile geçmedi hiç tam tersi ben teşvik ediyorum inan ki biliyorsun yap diyorum gereken ne varsa alıştı düzenli cumaya gitmeye başladı ben o kadar kötü bi insan olsam yapma etme derim banane ya kocamda oksa kardeşimde olsa herkes inandığını yapsın buna karışmak asla haddime değil benimM miyaz bende aynen senin gibi düşünüyorum abla mesela ben böyle bi kismetszdm bu konulrda ha şöyle birileri olurdu hep ama bi tane mi düzgün adam gibi biri yok derdm ama snra eşim geldi ve ilk gördüğüm an aşık oldum ona yani ben ki ilk goruste aşk mi olurms derdm ama Rabbm buyuk işte o kader ksmtszlklern sonu boyle guzel ksmte ckmsti
Cnm esimin aileside benide istemiyordu... kiz biz sozden sonra baristik kimseye soylemedik somra oyle 2 yil gecti aonra biz evlilige karae verdik hic iateme falan yapmadan nikah tarihi aldik canim kimsenin destegi olmadi ya en basiti abisinden borc istedik vermedi kendi 3.evini aldi ve esim bugun diyo sebinle sevgiliyken olmaz bu kiz bize gelmez gor pisman olacaksin falan demisler yane daha neler neler..esim varya sinir kupuyduBen bu insanları anlamıyorum zaten bizimde mezhepten kaynaklıydı tanımadan etmeden ön yargı iite düğünde beni bayağı sevdiler akrabaları falan çok şükür utanan ben olmadım arkamdan neler konuşuldu neler benim mezhebimin ne olduğunun hiç önemi yok allaha şükür inancım tam herkes kendine baksın bi evvela inançlıyım de mezhep ayrımı yap hepimiz insanız bileme tabi şimd sıkıntı yok gerçi ben pekte bi arayıp sormuyorum yalan söyleyemem yani ama düşman değilim sadece birazda karşı taraftan bekliyorum ama oğlunu bile aramıyorlsr ki eşime diyorum sen ara annen yani yok ama rahat adam iyilerdir onlar diyor
Rabbim swninde yüzüne gülmüş çok şükür canım her zaman mutlu olursun inşallahM miyaz bende aynen senin gibi düşünüyorum abla mesela ben böyle bi kismetszdm bu konulrda ha şöyle birileri olurdu hep ama bi tane mi düzgün adam gibi biri yok derdm ama snra eşim geldi ve ilk gördüğüm an aşık oldum ona yani ben ki ilk goruste aşk mi olurms derdm ama Rabbm buyuk işte o kader ksmtszlklern sonu boyle guzel ksmte ckmsti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?