- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.721
Güzelim sanada okudum rabbim kabul etsin inşallah
Allah kabul eylesin bende tehlike var onun icin ne olur kalpden dua yaparmisinAllah razı olsun kuzum bende okuyorum sırala hepinize sanada okuyacam bende sırayı takip ediyorum
Sorma canım yaa benim kız dün ayağına zımba teli girmiş.hikaye kitaplarına bakıyordu, sanırım ordan düştü.aslında pek bişey olmadı da aklına geldikçe yürüyemiyor hanım, kucağıma gelmek falan istiyor, nazlanıyor bende itiraz etmiyorum, taşıdım valla dün baya bi gezdi öyle.bugünde pazar ve market alışverişi derken benden iyice ümit kesildine yükü canım
Senin içinde okudum cümlemizdenAmin canım allah razı olsun
Çok geçmiş olsun canım kizceneSorma canım yaa benim kız dün ayağına zımba teli girmiş.hikaye kitaplarına bakıyordu, sanırım ordan düştü.aslında pek bişey olmadı da aklına geldikçe yürüyemiyor hanım, kucağıma gelmek falan istiyor, nazlanıyor bende itiraz etmiyorum, taşıdım valla dün baya bi gezdi öyle.bugünde pazar ve market alışverişi derken benden iyice ümit kesildi
Kürtaj sonrası ilk kontrol canimRutin kontrol mü cnm
Kiyamam hep bir ümidin vardı çok normal Rabbimin nasıp etmediginde de bir hayır var canım. Üzülme desem üzüleceksin ama umudunu koru seninde bebeğin olacak Allah'ın izniyleBen H astalandim bugün kızlar yerleşme kanamasi falan mi acaba dedim 3 gün gecikmeli oldu çünkü ama değil bayağı var kanamam yani adet oldum bide benim kolay kolay karnım agrimazdi bugün karnım ve belim cok agriyoo
Amin hepimizin inşallah canım rabbimden ümit kesilmez bekliycez yine yapcak bişey yok artıkKiyamam hep bir ümidin vardı çok normal Rabbimin nasıp etmediginde de bir hayır var canım. Üzülme desem üzüleceksin ama umudunu koru seninde bebeğin olacak Allah'ın izniyle
Yüreğine sağlık canım bende okuyorum bugün yarın bitiririm inşallah geç başladım yoksa çoktan bitirmiştim yaSenin içinde okudum cümlemizden
Adet mi okdun sen canımAmin hepimizin inşallah canım rabbimden ümit kesilmez bekliycez yine yapcak bişey yok artık
Hayırlı güzel haberlerle dönersin inşallah canım rabbim böyle şeyleri bir daha yaşatmasın inşallahKürtaj sonrası ilk kontrol canim
Oyy kıyamam ben ona benim yeğenimde öyle kız nazlılar bunlar annesi yaa allah bağışlasın acılarını göstermesin ya rabbim cemi cümlesinin evlatlarını sevdiklerinin esirgesin korusun inşallahSorma canım yaa benim kız dün ayağına zımba teli girmiş.hikaye kitaplarına bakıyordu, sanırım ordan düştü.aslında pek bişey olmadı da aklına geldikçe yürüyemiyor hanım, kucağıma gelmek falan istiyor, nazlanıyor bende itiraz etmiyorum, taşıdım valla dün baya bi gezdi öyle.bugünde pazar ve market alışverişi derken benden iyice ümit kesildi
Amin. Ben herkese kalpten ediyorum canım rahat ol sen burda kim varsa canı gönülden ilkin diliyorum istiyorum rabbimden kabul edip etmemek ona kalmış tabi inşalşah eder sonra ismine niyet edip okumaya başlıyorumAllah kabul eylesin bende tehlike var onun icin ne olur kalpden dua yaparmisin
Evet ablacim bu sabah oldum yaa malesefAdet mi okdun sen canım
Allah cümlemizden razı olsun inşallah. evet bencede öyle rabbim vesile etsin okuduğumuz güzel ismi şerifinin yüzü suyu hürmetine göndersin bebişlerimizi inşallahAllah razi olsun abla bende seninkini ve P pastadelisi sakine arkadasimnkini okudm diğerlerini bugun okuyamadm insallah yarn okurm güzel huzur dolu bi dua oldu bu
Saol canım çok teşekkür ederizÇok geçmiş olsun canım kizcene
Saol canım,Allah razı olsun.evet biraz fazla nazlı. Koşup oynarken bişey yokta. Arada bi giriyor ağrı. Onda da kucakta geziyoruzOyy kıyamam ben ona benim yeğenimde öyle kız nazlılar bunlar annesi yaa allah bağışlasın acılarını göstermesin ya rabbim cemi cümlesinin evlatlarını sevdiklerinin esirgesin korusun inşallah
Üzme kendini canım tabi ister istemez takılıyor insan üzülüyor biliyorum ama belki hayırlı değildi nisanda hayırlısını verir inşallah rabbim sen iyi ol sitres yapma nisanda gelsin bebişler şişsin göbişler inşallah buda slogan gibi oldu biraz ama umudunu yitirme bu ay olmadı daha güzelini sıhhatlisini nasip etsin rabbim önümüzdeki aya bu üzüntünü unutturup silip atsınEvet ablacim bu sabah oldum yaa malesef
Ay ama kuzu ya allah bağışlasın melek onlar hiç canları yanmasın o kuzucukların
Saol canım,Allah razı olsun.evet biraz fazla nazlı. Koşup oynarken bişey yokta. Arada bi giriyor ağrı. Onda da kucakta geziyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?