2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Onu kimse bilemez pişman olacaksın ne nerden biliyorlarmış öyle olacağını bsk olmamış işte herkesin menfaati konuşur ancak csnım menfaat bittimi herşey biter rabbim gönlünden geçeni nasip etsin mutlu ol bi allaha muhtaç ol kulun devride biter elbet bu arada seninde mi mezhep olayı

Benim kaynanamda cok iyi...Allah razi olsun ama abow ben varya neler yasadim intihara bile kalktim o sozu attikdan sonra falan ya hayatimi kararttilar ama ben kinci degilim ya hicbirini yansitmiyorum simdi onlara

Yok canim mezhep degil laz kurt ve kultur

Rabbim swninde yüzüne gülmüş çok şükür canım her zaman mutlu olursun inşallah

Insallah ablam inşallah işte umutsz beklerdm artk hayatima gireck insani da yok derdm benm sansm yok ama demekki herseyin bi vakti varms smdi esimede diyorm seni verms Rabbm bana bebis mi vermiycek inaniyorm onuda vereck diyorm insallah hepimzn yuvasina huzur mutlulk versn Rabbm miya'm :)

Yok canim mezhep degil laz kurt ve kultur
Ahh ah kimse insan diye bakmıyor nelerin peşine takılıp boşuna kalp kırıp ah alıyorlar evlilik dediğin sevgi dediğin olay kendin gibi birini bulmak değil zaten iki farklı insanın birbirlerini olduğu gibi kabul etmesi hayatı paylaşması her haliyle hepimiz insanız ya insanlığın dili dini mezhebi ırkı mı olurmuş ha iyisi kötüsü olur o ayrı ama bunada tanımadan karar veremezsin kimsede allah korkusu yok olan onun yarattığını yok yere bizararı dokunmamışken kırıp dökmez bence

İnşallah kuzum tabiki verecek ilkin yuvamızda huzurumuz olsun huurun yok bebeğin olmuş ne olacak ki oda srünecek çok şükür ki iyiye denk düşmüşüz allah gülmüş yüzümüze inşallahta hep böyle iyi gider rabbim kötü olanıda ıslah etsin

Nazanla duyguya da okudum geri kalanda yarın inşallah kızlar bu arada benim belimde kasığımda ağrı var bide midem çok kötü ya kasığımda sanki basınç var gibi adet olacam desem bugünden kanlı akıntı lekelenme şeklinde gelmeye başlamıştı hadi bakalım bu mübarek cuma günü hürmetine rabbim bunda da yüzümüze gülsünde gelsin kuzucuklarımız inşallah

İnşallah canım. Sonucunu bile bile yine de kırmızılar gelene kadar bi umut bekliyoruz

Yarın Dr kontrolüm var çok merak ediyorum ne diyecek
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla git gel inşallah..

üzülme güzellik.. umut bizimle!

Allahim hepimizi boyle karinli olmayo nasip etsin ama hayirlisi tabii bide bebekli olsun ici

amin canım Allah razı olsun

geçmişler olsun canım benim.. yerim onun nazını ben.. öp yerime..

Kızlar inşallah hayırlısıyla bi sonraki topikte hamileliklerimizi ve doğumumuzu konuşuyor olacaz. İnanıyorum ben. Buradaki herkesin birbiri için içten dua ettiğini biliyorum. Hayırlısıyla bekleyelim

çok amin.. inşallah canım ağzından bal damlıyor

Kızlar misafir var yazamıyorum yaaa hepinize iyi geceler

bende de misafir vardı yeni oturabildim canım..

Allah razı olsun kurban olduğum Rabbim yardımcımız olsun..

İnşallah canım. Sonucunu bile bile yine de kırmızılar gelene kadar bi umut bekliyoruz
Bu adete benzemiyor canım adet olsa önceden lekelenmem oluyor bugünden bsşlamıştı hatta ama hiç biiey yok cumsrtesi adet günüm normalde hiç lekelenme olmadan direk kanarsa bu ilk olur yani normalini anlattım yani şuan hiç biiey yok canım lekelenme falan inşalşah olur hepimizinde umutsuz yaşanır mı kız umut etmekten bsşka ne gelir elden

Amin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…