2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Zor cnm anlaşamadığın biri ile komşu olmak ben de yaşadım... Kötü şeyler yaşamışsın ama sen yine sabırlı ol üzme kendini... Büyüklük sen de kalsın dediğin gibi sus o yokmuş gibi davran en güzeli oluyor...

Benim de bel sırt ağrıyor göğüslerim ağrıyor yakın Zaman geldi.. Benim düşük olan gebelikte de göğüslerim öğrenene kadar ağrımıştı cnm bilemedim...
Bel ağrısı bende de var. Şu an baya kötü ağrıyor. Zaten günüm bugün sanırım geliyor. Yaa ben hiç dinlenemiyorum ona yanarım. Sabahtan beri yeni oturdum. Çocuk mu olur bende, taşımadığım yük kalmadı kızlar inanın

Öyle yapacam cnım bu pislik kadın yüzünden onla bir olupta günahına ortak mı olacam boşversene ya bu arada sana ya varis okudum şimdi nagihana okuyorum

Ben H astalandim bugün kızlar yerleşme kanamasi falan mi acaba dedim 3 gün gecikmeli oldu çünkü ama değil bayağı var kanamam yani adet oldum bide benim kolay kolay karnım agrimazdi bugün karnım ve belim cok agriyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…