- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.701
Zor cnm anlaşamadığın biri ile komşu olmak ben de yaşadım... Kötü şeyler yaşamışsın ama sen yine sabırlı ol üzme kendini... Büyüklük sen de kalsın dediğin gibi sus o yokmuş gibi davran en güzeli oluyor...Kız 31 yaşındayım bunun gibi çirkef bi kadın bismillah yeni görüyorum amaaan kendi pisliğinde boğulsun rabbim bana istediğinin bin katını versin allaha havale ediyorum bu saatten sonra konuşsada umuruma gelmez küçülmem onun gibi biriyle canım yaş ilerlemiş ama boş ilerlemiş muhatsp mı olacam susarım kend bsşını yesin kız boşveer zaten cevap alamazsa orta yerinden çatlar iyi olur :) en büyük ceza bu böyle kavgacı tiplere susacaksın kuduracaklar oturup izleyeceksin oohhh miissss
Benim de bel sırt ağrıyor göğüslerim ağrıyor yakın Zaman geldi.. Benim düşük olan gebelikte de göğüslerim öğrenene kadar ağrımıştı cnm bilemedim...
Bel ağrısı bende de var. Şu an baya kötü ağrıyor. Zaten günüm bugün sanırım geliyor. Yaa ben hiç dinlenemiyorum ona yanarım. Sabahtan beri yeni oturdum. Çocuk mu olur bende, taşımadığım yük kalmadı kızlar inanınBenim de bel sırt ağrıyor göğüslerim ağrıyor yakın Zaman geldi.. Benim düşük olan gebelikte de göğüslerim öğrenene kadar ağrımıştı cnm bilemedim...
Ben senin icin yapdim Allah kabul eylesinKızlar ya varis listesini yeniden atabilirmisiniz eve yeni geldim de agrimda dinmisken okim canlar kanamam var ama kabul olur inşallah
InsAllah iyi haberler verirYarın Dr kontrolüm var çok merak ediyorum ne diyecek
Öyle yapacam cnım bu pislik kadın yüzünden onla bir olupta günahına ortak mı olacam boşversene ya bu arada sana ya varis okudum şimdi nagihana okuyorumZor cnm anlaşamadığın biri ile komşu olmak ben de yaşadım... Kötü şeyler yaşamışsın ama sen yine sabırlı ol üzme kendini... Büyüklük sen de kalsın dediğin gibi sus o yokmuş gibi davran en güzeli oluyor...
ne yükü canımBel ağrısı bende de var. Şu an baya kötü ağrıyor. Zaten günüm bugün sanırım geliyor. Yaa ben hiç dinlenemiyorum ona yanarım. Sabahtan beri yeni oturdum. Çocuk mu olur bende, taşımadığım yük kalmadı kızlar inanın
Allah kabul etsin canımHayla dua yapiyorum tek tek
Amin isim neydi canim sendeAllah kabul etsin canım
Yapdim sana sevgul duaAllah kabul etsin canım
Sevgül canımAmin isim neydi canim sende
Sağol Allah razı olsun bende okudum bugünkü arkadaşlar içinBen senin icin yapdim Allah kabul eylesin
Amin tatlım :)Allahim hepimizi boyle karinli olmayo nasip etsin ama hayirlisi tabii bide bebekli olsun ici
Amin inşallahAllahim hepimizi boyle karinli olmayo nasip etsin ama hayirlisi tabii bide bebekli olsun ici
Allah razı olsun kuzum bende okuyorum sırala hepinize sanada okuyacam bende sırayı takip ediyorumYapdim sana sevgul dua
Güzelim sanada okudum rabbim kabul etsin inşallahValla canm bnde anlamadm her ay yeni bişiler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?