- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.841
Ben diyirum ki ruyamda neydi bu sut degerlerini artiran hormonun adi neyse o yukselmis bebek motorlari olur ya ona biniyordum falan cok degisik bi ruyaydi ona binip doktora gidiodumHayır olsun inşallah canım inşallah gerçektede bebişin olurda sütlerin taşar süt iyi bildiğim kadarıyla inşallah bebektir
Hayır olsun inşallah kuzum rüyalarımızı kötüye yormuyoruz değil mi neye yorsak ona gidek su gibidir rüyalar. Birazda çok konuştuk bilinç altı mı oldu acaba kiBen diyirum ki ruyamda neydi bu sut degerlerini artiran hormonun adi neyse o yukselmis bebek motorlari olur ya ona biniyordum falan cok degisik bi ruyaydi ona binip doktora gidiodum
Prolaktin aşkım :)Ben diyirum ki ruyamda neydi bu sut degerlerini artiran hormonun adi neyse o yukselmis bebek motorlari olur ya ona biniyordum falan cok degisik bi ruyaydi ona binip doktora gidiodum
Bugün 10. Günüm ve testi yaptıktan 5 dk sonra çıktı yani sence gebelik olabilir mi??Canım benim ilk haftada bile beş on dakika geçmeden çıkmadı son yaptıklarım bi kaç saat sonra çıktı
Ay bilmiyorum iste abla bende bilicalti diye dusunuyorum ama korktum ruyada sonucda basima boyle ilk dwfa bisey geliyirProlaktin aşkım :)
Korktuğun rüyalarda rabbim gördüğüm rüynın şerrinden sana sığınıyorum de bi ayetel kürsi oku geri yat canımAy bilmiyorum iste abla bende bilicalti diye dusunuyorum ama korktum ruyada sonucda basima boyle ilk dwfa bisey geliyir
O ruyann aynisi bnde gormstm sutler nasi akiyodu cok umutlnmstm ama o ay ksmt iste canm insallah sennki cikarBen diyirum ki ruyamda neydi bu sut degerlerini artiran hormonun adi neyse o yukselmis bebek motorlari olur ya ona biniyordum falan cok degisik bi ruyaydi ona binip doktora gidiodum
Valla canım inşallah vardır ama sen yinede kendini pek bi kaptırma şimdi bu fikre bekle günün geçsin olur mu benim gibi üzülme sonunda sende yaniher ihtimale hazırla kendini canımBugün 10. Günüm ve testi yaptıktan 5 dk sonra çıktı yani sence gebelik olabilir mi??
Sanada hayırlı cumalar canım dünden beri kasığımda ağrı var canım ama lekelenmem olmadı bilmiyorum ben günüm bi dört gün falan geçince yaparım heralde testi zaten 29 da kontrolümde var adet olmazsam gidecem doktor kanda bakacak canımHayırlı cumalar kızlar bayadır giremedim . Nasılsınız. Miyazcım adet belirtilerin varmı yarın adet günündü sanırım
D Deli_manya nasılsın kuzucum
Ay niye adete yoruyorsun canıım belki hamilelik duygusallığıdır ki inşallah ondan olsun canım benim maneviyatı sağlam olan tanımadığı insanlara bile dua ederken senin gibi duygusallaşır yüreğin güzel kuzum rabbim daha versin ama kötü şeyler düşünüpte kendini üzmek yokAy abla hissettn mi naptn yani yaa pek ii deilim bugün dokunsalar ağlıycam sanki iş yernde kndimi zor tutuyorm bi yandan ney sesi actm bi yandan dualari okuyorm çok maneviyat hissediyorm bu mübarek günün sebebiyle sanrm ama çok duygusalm mens halleri sanrm bilmiyorm ya :'(
Sen hic hamile kaldinmi cnm pekiO ruyann aynisi bnde gormstm sutler nasi akiyodu cok umutlnmstm ama o ay ksmt iste canm insallah sennki cikar
Pozitif ve güçlü kadın profili evvela tebrik ediyorum seni canım ve bende umutlanamıyorum nedense kendini kanamaya hazırladım gibi yaKIZLAR REGL OLDUM BEN KISMET DEĞİLMİŞ BU AY BAKALIM ARTIK TESTTE NEGATİFİ GÖRMEYİNCE DAHA AZ ACIYOR İNSANIN CANI :)
Ay niye adete yoruyorsun canıım belki hamilelik duygusallığıdır ki inşallah ondan olsun canım benim maneviyatı sağlam olan tanımadığı insanlara bile dua ederken senin gibi duygusallaşır yüreğin güzel kuzum rabbim daha versin ama kötü şeyler düşünüpte kendini üzmek yok
Sen hic hamile kaldinmi cnm peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?