2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hayır olsun inşallah canım inşallah gerçektede bebişin olurda sütlerin taşar süt iyi bildiğim kadarıyla inşallah bebektir
Ben diyirum ki ruyamda neydi bu sut degerlerini artiran hormonun adi neyse o yukselmis bebek motorlari olur ya ona biniyordum falan cok degisik bi ruyaydi ona binip doktora gidiodum

Ben diyirum ki ruyamda neydi bu sut degerlerini artiran hormonun adi neyse o yukselmis bebek motorlari olur ya ona biniyordum falan cok degisik bi ruyaydi ona binip doktora gidiodum
Hayır olsun inşallah kuzum rüyalarımızı kötüye yormuyoruz değil mi neye yorsak ona gidek su gibidir rüyalar. Birazda çok konuştuk bilinç altı mı oldu acaba ki

Bugün 10. Günüm ve testi yaptıktan 5 dk sonra çıktı yani sence gebelik olabilir mi??
Valla canım inşallah vardır ama sen yinede kendini pek bi kaptırma şimdi bu fikre bekle günün geçsin olur mu benim gibi üzülme sonunda sende yaniher ihtimale hazırla kendini canım

Hayırlı cumalar kızlar bayadır giremedim . Nasılsınız. Miyazcım adet belirtilerin varmı yarın adet günündü sanırım
Sanada hayırlı cumalar canım dünden beri kasığımda ağrı var canım ama lekelenmem olmadı bilmiyorum ben günüm bi dört gün falan geçince yaparım heralde testi zaten 29 da kontrolümde var adet olmazsam gidecem doktor kanda bakacak canım

Ay abla hissettn mi naptn yani yaa pek ii deilim bugün dokunsalar ağlıycam sanki iş yernde kndimi zor tutuyorm bi yandan ney sesi actm bi yandan dualari okuyorm çok maneviyat hissediyorm bu mübarek günün sebebiyle sanrm ama çok duygusalm mens halleri sanrm bilmiyorm ya :'(

Ay niye adete yoruyorsun canıım belki hamilelik duygusallığıdır ki inşallah ondan olsun canım benim maneviyatı sağlam olan tanımadığı insanlara bile dua ederken senin gibi duygusallaşır yüreğin güzel kuzum rabbim daha versin ama kötü şeyler düşünüpte kendini üzmek yok

A

Allah razi olsun ablam insallah hayrlisyla dediğin gibi olur ama blmiyom ki ya Allah bilir napalm yapack biseymz yok can sağlığı olsunda bizler olamasakta sizleri duyalm en azndn umut olur.dün bi arkdsmn haberini aldm ayni zamnda evlnmstk onnla 9 aydr olmuyodu onunda vee bu ay haberini aldk ne kdr sevndm onun adina ve bana o kdr umut oldu ki bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…