2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Tamm abla basliyoruz yarin bebisi etkiliyor sigarada unutma bebis icin tamm mi
Tamam canım ben bu konuya hakimim merak etme istedim mi içmiyorum abartısız bi beş kez bıraktım heralde sadece ikincide biraz zorlandım ha bide ben bi tek bağırsaklarda sıkıntı yaiıyırum diye biraz kilo alımı oluyor başka yemekten sonra hep tiğim için yemek yiyesim gelmiyor bile

evet sevgülcüm ben feci karşıyım.. Allah enişteciiimden de razı olsun.. iyi ki var anlayışlı kocalar canlar
Ne güzel csnım hiç bulaşma benim annem babam erdi ben çocukken çocukluk işte çok hrveslenirdim büyüdük yedik o hsltı geç anladık heveslenilecek bişey olmadığını annem 12 babamda 30 senedir içmiyor sigara bıraktılar evett aynrn canlar allah cümlemizden razı olsun

benimkiler hala içiyor bir türlü bıraktıramadım.. inşallah tez zamanda onlarda kurtulur

Herkese hayırlı cumalar.adetime 7 gün var 5 gün önceden belli olan testlerden aldım test bu şekilde.yumurtlama tarihim 17 siydi.bu silik çiZgi nedir arkadaşlar? Sağ kasımda devamlı batma oluyor ve aşağısı sanki rahim nemli gibi hissettiriyor

sevcanvildo Canımın içi sana okumaya başlıyorum ya varis geriye kalanı bugün tamamlayacam allahın izniyle bide bugün okunacak bi dua attım oku sende istersen kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…