- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.801
Tamam canım ben bu konuya hakimim merak etme istedim mi içmiyorum abartısız bi beş kez bıraktım heralde sadece ikincide biraz zorlandım ha bide ben bi tek bağırsaklarda sıkıntı yaiıyırum diye biraz kilo alımı oluyor başka yemekten sonra hep tiğim için yemek yiyesim gelmiyor bileTamm abla basliyoruz yarin bebisi etkiliyor sigarada unutma bebis icin tamm mi
Allah rahatlıklar versin sevcancım.. seninleyim! ve sevgülle! ve bırakmak isteyen bütün kızçelerle!Ben yatiyorum kizlar sabaha yesilayci olacam
Ne güzel csnım hiç bulaşma benim annem babam erdi ben çocukken çocukluk işte çok hrveslenirdim büyüdük yedik o hsltı geç anladık heveslenilecek bişey olmadığını annem 12 babamda 30 senedir içmiyor sigara bıraktılar evett aynrn canlar allah cümlemizden razı olsunevet sevgülcüm ben feci karşıyım.. Allah enişteciiimden de razı olsun.. iyi ki var anlayışlı kocalar canlar
Tamamdır :)Canim benim tamm arada bizi yoklayin
benimkiler hala içiyor bir türlü bıraktıramadım.. inşallah tez zamanda onlarda kurtulurNe güzel csnım hiç bulaşma benim annem babam erdi ben çocukken çocukluk işte çok hrveslenirdim büyüdük yedik o hsltı geç anladık heveslenilecek bişey olmadığını annem 12 babamda 30 senedir içmiyor sigara bıraktılar evett aynrn canlar allah cümlemizden razı olsun
Testteki çizginin gölgesi değilse hamilesin demek canım tabi test doğruysa bi kanda gidip baktır istersenKızlar bu şekilde testim
İnşallah gölgesi değildirTestteki çizginin gölgesi değilse hamilesin demek canım tabi test doğruysa bi kanda gidip baktır istersen
İnşallah tam net seçemiyorum çizgiyi fotodan sen daha net görüyorsundur açık pembe çizgi değil mi eğer resimdekinden daha koyuysa gölge değil sen bi kan ver bence canım
İnşallah gölgesi değildir
Bunu yen mi yaptın hsmilesin bence yani inşaşlah kanda baktır dediğim gibiBugün de böyşe
Evet ben yaptım arkadaşım.inşallah hamileyimdir çok istiyorumBunu yen mi yaptın hsmilesin bence yani inşaşlah kanda baktır dediğim gibi
İnşallah canımEvet ben yaptım arkadaşım.inşallah hamileyimdir çok istiyorum
Insallah bebjs vardir cnm bnmBugün de böyşe
Ben o duayi ezbere biliyirum kuzum zaten dw korkuya falan da iyi gwkiyirsevcanvildo Canımın içi sana okumaya başlıyorum ya varis geriye kalanı bugün tamamlayacam allahın izniyle bide bugün okunacak bi dua attım oku sende istersen kuzu
Bende bilmiyorum okuyup çekecem dün netten baktım öyle denk geldi korkuyada mı iyi geliyormuş senin dua tamam canım okudum sana allah kabul etsin hayırlı sıhhatli evlatların olsun inşallahBen o duayi ezbere biliyirum kuzum zaten dw korkuya falan da iyi gwkiyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?