- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.861
Bizimde olacak canım er yada geç rabbim çok aratmasın inşallah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin Bende bu ay çok bi umutlu değilim sanki adet olacskmış gibi hissediyorum yaA
Allah razi olsun ablam insallah hayrlisyla dediğin gibi olur ama blmiyom ki ya Allah bilir napalm yapack biseymz yok can sağlığı olsunda bizler olamasakta sizleri duyalm en azndn umut olur.dün bi arkdsmn haberini aldm ayni zamnda evlnmstk onnla 9 aydr olmuyodu onunda vee bu ay haberini aldk ne kdr sevndm onun adina ve bana o kdr umut oldu ki bana da
Zamanı vardır canım bu ay bende gördüm geçen ay kuzenim beni öyle görmüştü geçende kardeşimi yeniden evlenirken gördüm kılıç gördüm hayır olsun inşallah üç tane kurbanım vardı güya onları kendim kesmek için hazırlanıyordum sadece birini ama diğerleri küçük güya büyüsün diye bıraktım kenara uyandım bilemiyorum ne anlama geldiğiniYok canm kalmadim ben ilk aylar o kdr güzel ruyalar görüyodum ki gelinlik giyiyodm esimle tekrar evleniyomusz ve bunu defalarca goruyodm evli birinde gelnlk evlat derlerms falan ama olmadi bilmiom ki Allah bilir canm
Allah kabul etsin canım bende okuyorum tek tek ama bi günde 1 kişiye okuyabiliyorum
Bizimde olacak canım er yada geç rabbim çok aratmasın inşallah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin Bende bu ay çok bi umutlu değilim sanki adet olacskmış gibi hissediyorum ya
Yok canım kalmadım inşallah vardırda kötüye hazırladığım için öyle geliyordur gerçekten canım umarım dediğin gibidirInsallah insallah abla ya bilmiyomki insan kotuye hazrliyo sanki kndini ondan öyle hissedio olabilirsn abla senden umutluym bu arada abla sen hic hamile kaldn mi peki
Kızlar eşim cumaya gidecek onu tembihledim namazdan sobra sizede dua edecek rabbim kabul eder inşallah
Yok canım kalmadım inşallah vardırda kötüye hazırladığım için öyle geliyordur gerçekten canım umarım dediğin gibidir
İnşallah olmazsın canım yaaSanada hayırlı cumalar canım dünden beri kasığımda ağrı var canım ama lekelenmem olmadı bilmiyorum ben günüm bi dört gün falan geçince yaparım heralde testi zaten 29 da kontrolümde var adet olmazsam gidecem doktor kanda bakacak canım
Cümlemizden canımAllah razı olsun canım
İnşallah canım pek bi umudum yok gibi amaİnşallah olmazsın canım yaa
Amin inşallah canım hoşgeldinHerhaba arkadaslar ben yeni katildim buraya ben anne olmak isteyenlerdenim rabbim bugunun hurmetine isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin innnsallah
Hayırlı cumalar canım hoşgeldinBu arada hepinize hayirli cumalar
Herhaba arkadaslar ben yeni katildim buraya ben anne olmak isteyenlerdenim rabbim bugunun hurmetine isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin innnsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?