2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bende bilmiyorum okuyup çekecem dün netten baktım öyle denk geldi korkuyada mı iyi geliyormuş senin dua tamam canım okudum sana allah kabul etsin hayırlı sıhhatli evlatların olsun inşallah
AllLah razi olsun ablam aynen bu duadq guzel dua yane

Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin bebeğini de sağ salim kucağına al inşallah..

banada tampon yapmıştı tamponla en fazla 1.5 gün kanama oldu bitti.bittikten sonra ağrım olmadı da beni de muayene ederken dr lar çok bastırıyorlar.bir tane doğursam daha mı kolay muayene olurdu acaba?

Canım çıktı maalesef benimde 12.ci güne kadardı yanlış hatırlamıyorsam

Arkadaşlar az önce testi paylaşmayı unutmuşum şimdi gönderiyorum iğnenin 10. Gunu M miyaz canım seninkinde testi yapar yapmaz çıktı mı yoksa aradan bi süre geçince mi çıktı??

Eklentiler

• DSC_4238.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 31
A.selam canım inşallah.

Arkadaşlar az önce testi paylaşmayı unutmuşum şimdi gönderiyorum iğnenin 10. Gunu M miyaz canım seninkinde testi yapar yapmaz çıktı mı yoksa aradan bi süre geçince mi çıktı??
Canım benim ilk haftada bile beş on dakika geçmeden çıkmadı son yaptıklarım bi kaç saat sonra çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…