- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.821
AllLah razi olsun ablam aynen bu duadq guzel dua yaneBende bilmiyorum okuyup çekecem dün netten baktım öyle denk geldi korkuyada mı iyi geliyormuş senin dua tamam canım okudum sana allah kabul etsin hayırlı sıhhatli evlatların olsun inşallah
Hamilesin canım gözünaydın şaşırdım bi an bu çizgi ne demek diye sorunca senKızlar bu şekilde testim
1. @rukiye67
2.gun @pastadelisi (sakine)- M miyaz (sevgul)
3. @burciss (burcu)- @Deli_manyanagihan
4. @Nazo-58 (nazan) -sweetdreams1985 (duygu)
5.sevcanvildo (sevcan) - @Gamze_52
6. @SS2007 (sinem) - @ardemir (arzu)
7. Y yumyumyumiyum (burcu )- @melindaaa01(ilkay)
8. @ebru19 Bende yapdim Sevcan can hepsi icin El Varis okudum 707 kere Amin Allah kabul eylesin
hamilelik habercisi derler inş da öyledir :)Abla bi ruya gordum gogsumden sut fiskiriyor sag gosgsumden
Kiz sende hamilemisin masallahhamilelik habercisi derler inş da öyledir :)
banada tampon yapmıştı tamponla en fazla 1.5 gün kanama oldu bitti.bittikten sonra ağrım olmadı da beni de muayene ederken dr lar çok bastırıyorlar.bir tane doğursam daha mı kolay muayene olurdu acaba?Yok galiba canım allahtan muyane etti bende dolorex içtim doktorum a kalsa ilaç iç demiyordu ben sordum ağrı kesici içim mi diye iç dedi Allah tan icmisim yoksa daha fazla olurdu yine sağ yumurtalığım çok AĞRIDI oturamadim bile bi zaman kalkamadim basım döndü rahatlayinca kalk dedi kalktigim gibi bacaklarima doğru kan aktı çok korktum ama normal bi durummuş altimda ki hasta bezi bile berbatti Allah çekilecek olana yardım etsin sonuçta kadının en hassas organı içine yüksek basınçta ilaç veriliyor zor yanı
Arkadaşlar az önce testi paylaşmayı unutmuşum
A.selam canım inşallah.Selamün aleyküm kızlar hayırlı cumalarımız olsun..Rabbim bu güzel gün yüzü suyu hürmetine hepimizi sevindirsin..
İsteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
bende bugün gidicem doktora bakalım tedaviye nasıl devam edecek..
Amin kuzum inşallah öyle olsunSalam arkadaslar hayirli cumalar insAllah Allahimiz hepimizi sevindirsin hepimizin sesi dogum yerlerinden gelsin Allahim hepimize hayirli evlatlar versin Allah kimseni qapisindan elini bos cevirmesin amin amin
Hayır olsun inşallah canım inşallah gerçektede bebişin olurda sütlerin taşar süt iyi bildiğim kadarıyla inşallah bebektirAbla bi ruya gordum gogsumden sut fiskiriyor sag gosgsumden
Allah senden de razı olsun güzelim benim bunuda okuyalım hem cuma mübarek gün yani ben okuyacam zikirleri bitireyim dört kişi kaldı zatenAllLah razi olsun ablam aynen bu duadq guzel dua yane
Kız sen biliyorum yazmışsın ben bilmiyorum diye okumuşum yaa ay çok güldüm ya aklım nereye gittiyse midemde ağrıyor dünden beri zaten kafa gitti abooBen o duayi ezbere biliyirum kuzum zaten dw korkuya falan da iyi gwkiyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?