- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.101
Agnucaston canımAbla o hayit hapi olanin adi ne die gecio
Benimde bat 8 nisan beraber bekleyelim güzel günleri inşşşallahBende bu ay bekliyorum aslanpencesi, civanpercemi, coban cantası kullanıyorum bu ay daha önceden de soğan kürü incir kürü yaptım gojiberry kullanıyorum düzenli olarak biz cabalıyoruz gerisi Rabbim e kalmıs bu ay erken den test yaptırmayacagım o zaman daha cok morali bozuluyor insanın günü gelince zaten ya regl ol ur sun yada baska bir belirti verir gebeliğe dair. Benim bat 8 Nisan bakalım hayırlısı şimdiden hepimiz için dualar ı eksik etmeyin
geçmiş olsun..demek ki tsh çok yüksek değildi sınır değerdeydi.. agnucaston ne için verildi neye iyi gelmekte bilmiyorum daBen soylim sekerim
yok hic ilac vermedi sadece agnucaston u verdi
@SS2007 @ardemir @yumyumyumiyumSSleepyy TurkanBagirova @ebru19
@denizyildizi00
Sizlerinkide bitti Rabbim kabul etsin
Benimde 8 nisan :) TABI GECIKMEZSEBenimde bat 8 nisan beraber bekleyelim güzel günleri inşşşallah
Aaa öylemi inşşallah olmayız son 15 gün yarın yumurtlama günü olarak geçiyor:))Benimde 8 nisan :) TABI GECIKMEZSE
Sekerim gecen ay adetim gecikmisti ve cok siddetli gogus arisi ve siskinlik oldu hamilemiyim dye bi an umutlandim tabi adet olunca umut balonu sondu yani goguslrm icin gtmisti bunun icin verdigeçmiş olsun..demek ki tsh çok yüksek değildi sınır değerdeydi.. agnucaston ne için verildi neye iyi gelmekte bilmiyorum da
Cok sahane bi ilac herseye iyi geliyo aklina gelebilen kadinsal butun hastaliklara ama ben tohumunu kullancam insallhgeçmiş olsun..demek ki tsh çok yüksek değildi sınır değerdeydi.. agnucaston ne için verildi neye iyi gelmekte bilmiyorum da
Ovulasyon teati yaptinmi cnmnAaa öylemi inşşallah olmayız son 15 gün yarın yumurtlama günü olarak geçiyor:))
Canim başka Dr gittim. Drum ameliyatta idi. İyuzden özel hastane dedi bir Dr gittim 500lu değer ile çok iyi Dr kese görürmüş iyi bir ultrason iledünde dedim ya Allah anlayışlı kocalarımızı arkadaşlarımızı ailelerimizi kısacası destek olanlarımızı eksik etmesin.. bende kesinlikle öyle düşünüyorum sevgülcüm.. nasip artık..
canım ben 2 kullandım kişiden kişiye kullanım önerisini değiştiriyorlar adete çok takılma.. doktorun ne diyorsa o..
Allah razı olsun ağzına sağlık canım.. Allah kabul etsin inşallah..
fulyacım..
canım sanırım derken sonucunu göstermedin mi doktora? beklediğimiz gibi çıkmadı belki ama bir gün gelecek beklediğimiz gün olacak.. sakın ha üzülme nolur.. senin bir boncuğun var zira.. kurban olurum verene.. dirayetinden vazgeçme nolur
Canim benin sakib uzulme kuzum benin hersey guzel olacak bak buda bitecek buda bi sinavdi ve Allah birdaha bu sekil sinamasin insalalh wvladina bi kardes daha versinCanim başka Dr gittim. Drum ameliyatta idi. İyuzden özel hastane dedi bir Dr gittim 500lu değer ile çok iyi Dr kese görürmüş iyi bir ultrason ile
Dr şimdiye kadar görülmemesi normal normal ilk kez kurtaj sonrası 500lu değeri gördünüz bakalım nerde insallah buluruz yerini dedi.
Çok kurcaladi canım çok yandı.Sol tupteymis. Dış gebelik kesinleşti böylece. Patoloji sonuçları beklemeye gerek yok dedi. İğne yazdı. Onu vuruldum. Çok canım yandı. Arzu bu iğneyle geride kalmıştır inşallah.
Pazartesi ve cuma HCG vereceğim inşallah tek dozla biter. Sonra rahim filmi istedi
Çok şükür bir evladım var haklısın. Yinede zor geliyor rabbim beterinden korusun
İki miyon operasyonu bir kurtaj ve bu iğne anne olmak için daha neler göreceğim
Rabbim bu sayfada ilk çocuğu isteyen tüm arkadaşlara sağlıkla ve hayirlisi ile nasip et sonrada bizlere
Yok kullanmadım ondan hiç. Evlendiğim günden beri bi uygulama kullanıyorum bütün adet günlerimi felan biliyo bana yumurtlama günlerini söylüyo ne kadar doğru bilemem . Ama adet günlerim gercekten cok farklı farklıOvulasyon teati yaptinmi cnmn
Çok geçmiş olsun cnm Allah dayanma gücü versin ileride bu yaşadıklarını güzel mutluluklarla unutursun inşallah... Rabbim daha zorluklardan korusun herkesi..Canim başka Dr gittim. Drum ameliyatta idi. İyuzden özel hastane dedi bir Dr gittim 500lu değer ile çok iyi Dr kese görürmüş iyi bir ultrason ile
Dr şimdiye kadar görülmemesi normal normal ilk kez kurtaj sonrası 500lu değeri gördünüz bakalım nerde insallah buluruz yerini dedi.
Çok kurcaladi canım çok yandı.Sol tupteymis. Dış gebelik kesinleşti böylece. Patoloji sonuçları beklemeye gerek yok dedi. İğne yazdı. Onu vuruldum. Çok canım yandı. Arzu bu iğneyle geride kalmıştır inşallah.
Pazartesi ve cuma HCG vereceğim inşallah tek dozla biter. Sonra rahim filmi istedi
Çok şükür bir evladım var haklısın. Yinede zor geliyor rabbim beterinden korusun
Rabbim bu sayfada ilk çocuğu isteyen tüm arkadaşlara sağlıkla ve hayirlisi ile nasip et sonrada bizlere
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende o korkuları yaşadım betam düzenli artmadı dış gebelik dediler tüpün patlayabilir dediler 4 doktor gezdim çok şükür bi profesör keseyi gördü ve burda kese rahimde dış gebelik olamaz dedi ve teşhisi koydu ama kürtaj oldum bebeğim gelişmedi boş gebelik olduCanim başka Dr gittim. Drum ameliyatta idi. İyuzden özel hastane dedi bir Dr gittim 500lu değer ile çok iyi Dr kese görürmüş iyi bir ultrason ile
Cnm bende takvimim indirdim duruoda..duzenli adet olmuosan ovulasyon testi kullanman lazin cnmYok kullanmadım ondan hiç. Evlendiğim günden beri bi uygulama kullanıyorum bütün adet günlerimi felan biliyo bana yumurtlama günlerini söylüyo ne kadar doğru bilemem . Ama adet günlerim gercekten cok farklı farklı
Ay cnm brnim insallah hersey yoluna girerkizlar bende bugun doktora gittim akinti icin hap ve fitil verdi bide adetimin 3. gunu gidicem tedaviye basliycak artik yaa helesi kafama gore bir doktor buldum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?