2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Benimde bat 8 nisan beraber bekleyelim güzel günleri inşşşallah

geçmiş olsun..demek ki tsh çok yüksek değildi sınır değerdeydi.. agnucaston ne için verildi neye iyi gelmekte bilmiyorum da
Sekerim gecen ay adetim gecikmisti ve cok siddetli gogus arisi ve siskinlik oldu hamilemiyim dye bi an umutlandim tabi adet olunca umut balonu sondu yani goguslrm icin gtmisti bunun icin verdi

Canim başka Dr gittim. Drum ameliyatta idi. İyuzden özel hastane dedi bir Dr gittim 500lu değer ile çok iyi Dr kese görürmüş iyi bir ultrason ile
Dr şimdiye kadar görülmemesi normal normal ilk kez kurtaj sonrası 500lu değeri gördünüz bakalım nerde insallah buluruz yerini dedi.
Çok kurcaladi canım çok yandı.Sol tupteymis. Dış gebelik kesinleşti böylece. Patoloji sonuçları beklemeye gerek yok dedi. İğne yazdı. Onu vuruldum. Çok canım yandı. Arzu bu iğneyle geride kalmıştır inşallah.
Pazartesi ve cuma HCG vereceğim inşallah tek dozla biter. Sonra rahim filmi istedi

Çok şükür bir evladım var haklısın. Yinede zor geliyor rabbim beterinden korusun
İki miyon operasyonu bir kurtaj ve bu iğne anne olmak için daha neler göreceğim
Rabbim bu sayfada ilk çocuğu isteyen tüm arkadaşlara sağlıkla ve hayirlisi ile nasip et sonrada bizlere

Canim benin sakib uzulme kuzum benin hersey guzel olacak bak buda bitecek buda bi sinavdi ve Allah birdaha bu sekil sinamasin insalalh wvladina bi kardes daha versin

kizlar bende bugun doktora gittim akinti icin hap ve fitil verdi bide adetimin 3. gunu gidicem tedaviye basliycak artik yaa helesi kafama gore bir doktor buldum artik

Çok geçmiş olsun cnm Allah dayanma gücü versin ileride bu yaşadıklarını güzel mutluluklarla unutursun inşallah... Rabbim daha zorluklardan korusun herkesi..

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende o korkuları yaşadım betam düzenli artmadı dış gebelik dediler tüpün patlayabilir dediler 4 doktor gezdim çok şükür bi profesör keseyi gördü ve burda kese rahimde dış gebelik olamaz dedi ve teşhisi koydu ama kürtaj oldum bebeğim gelişmedi boş gebelik oldu herşey bi sınav bizim için inşallah iğne ile düşer ve sağlığına kavuşursın

Cnm bende takvimim indirdim duruoda..duzenli adet olmuosan ovulasyon testi kullanman lazin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…