- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.121
Bende pepapp diye bi uygulama kullanıyorum . Yani düzensiz değil aslında mesela bu ay 9unda adet oldum bidahaki ay 8ini gösteriyor ve ogünde oluyorum . Ama bu ay inşallah olurda olmazsa hem doktora gitmek istiyorum hemde ovulasyon testi alıcam . Ben hiç doktora gitmedim bu yaşıma kadar kadın doğum olarak ilk olucakCnm bende takvimim indirdim duruoda..duzenli adet olmuosan ovulasyon testi kullanman lazin cnm
Git tabiki canjm en basibdan kontrol olsaydi daha iyiydiBende pepapp diye bi uygulama kullanıyorum . Yani düzensiz değil aslında mesela bu ay 9unda adet oldum bidahaki ay 8ini gösteriyor ve ogünde oluyorum . Ama bu ay inşallah olurda olmazsa hem doktora gitmek istiyorum hemde ovulasyon testi alıcam . Ben hiç doktora gitmedim bu yaşıma kadar kadın doğum olarak ilk olucak
Hayirlisi olsun canim benimMart ayi benim ayim degilmis...adetimin 3.günü.gelsin bakalim nisan ayı
Benim tsh yüksekti eutroks kullanıyorum düştü ama hala kullanıyorum cnm çünkü gebelikte yükseliyor mus ilk kimyasal gebeligim bu yüzden olmuş doktor öyle demiştihiçbir ilaç kullanmadan mı tsh düştü acaba yani doktor levotroksin içeren bir ilaç vermedi mi
Allah kabul etsin canım inşallahSS2007 @ardemir @yumyumyumiyum @melindaaa01 @TurkanBagirova @ebru19
denizyildizi00
Sizlerinkide bitti Rabbim kabul etsin
insaallah cnm yaa doktor sasirdi neden hala tedavi baslanmadi sana diye o oyle deyince bende sasirdim yaa klomen ve catlarma ignesine basliycak iste adet olunca insaallah guzel sonuclar elde ederum yaazAy cnm brnim insallah hersey yoluna girer
Doğru diyosun canım düşünemedim hiçGit tabiki canjm en basibdan kontrol olsaydi daha iyiydi
Ben de haşimato var 10 yıldır levatiron kullanıyorum. Geçen sene tsh 2,5 iken kürtaj oldum gelişim geriliğinden.Onunla ilgili değil dedilerBenim tsh yüksekti eutroks kullanıyorum düştü ama hala kullanıyorum cnm çünkü gebelikte yükseliyor mus ilk kimyasal gebeligim bu yüzden olmuş doktor öyle demişti
Allah allah valla bilmiyorum benim tshg 5.68 di canım kimyasal gebelik geçirdiğimde şimdi düştü çok şükürBen de haşimato var 10 yıldır levatiron kullanıyorum. Geçen sene tsh 2,5 iken kürtaj oldum gelişim geriliğinden.Onunla ilgili değil dediler
İlacını bırakma 1-2 arasında olması iyi... Birde kadın doğum doktorları çok anlamıyor cnm endokrin uzmanına da görün mutlakaAllah allah valla bilmiyorum benim tshg 5.68 di canım kimyasal gebelik geçirdiğimde şimdi düştü çok şükür
İlacını bırakma 1-2 arasında olması iyi[/QUOT
Geçmiş olsun cnm endokrin uzmanı mı ayarladı dozu kadın doğum muBırakmıyorum cnm düştü çok şükür en son 1 kusurdu
Dahiliye doktoru cnmGeçmiş olsun cnm endokrin uzmanı mı ayarladı dozu kadın doğum mu
ben de adetimin 3.günü doktora gitmiştim o gün başla dedi günde 2 tane bilgin olsun cnm.... Ben başlamadım gerçiKızlar doktor bana klomeni adetin5 günü başla dedi ama benim adetim yarın biter bugün az zaten yani 4 gün sürücek ne yapmalıyım :)
Ya bana 5.gün dedi ama adetim 4 gün sürücek ne yapsam ki birde bana günde 1 dedi sen niye baslamadin cnmben de adetimin 3.günü doktora gitmiştim o gün başla dedi günde 2 tane bilgin olsun cnm.... Ben başlamadım gerçi
Doktora cok guvenemedim cnm 3 aydir korunmuyorduk gittigimde istegim kendi yumurtam sağlıklı mi değil mi ogrenmekti erteledim bi kac ay daha kendiliginden olmazsa başlarım tedaviyeYa bana 5.gün dedi ama adetim 4 gün sürücek ne yapsam ki birde bana günde 1 dedi sen niye baslamadin cnm
Aaaa bencede cnm Çok erken benim 8 ay oldu ben bile terettut ediyorum1 yıl sonrasında başlanma lı bence çünkü aynen biraz daha deneyin cnm ama ben ne yapım yaaa :))))Doktora cok guvenemedim cnm 3 aydir korunmuyorduk gittigimde istegim kendi yumurtam sağlıklı mi değil mi ogrenmekti erteledim bi kac ay daha kendiliginden olmazsa başlarım tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?