2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Cnm bende takvimim indirdim duruoda..duzenli adet olmuosan ovulasyon testi kullanman lazin cnm
Bende pepapp diye bi uygulama kullanıyorum . Yani düzensiz değil aslında mesela bu ay 9unda adet oldum bidahaki ay 8ini gösteriyor ve ogünde oluyorum . Ama bu ay inşallah olurda olmazsa hem doktora gitmek istiyorum hemde ovulasyon testi alıcam . Ben hiç doktora gitmedim bu yaşıma kadar kadın doğum olarak ilk olucak

Git tabiki canjm en basibdan kontrol olsaydi daha iyiydi

Benim tsh yüksekti eutroks kullanıyorum düştü ama hala kullanıyorum cnm çünkü gebelikte yükseliyor mus ilk kimyasal gebeligim bu yüzden olmuş doktor öyle demişti
Ben de haşimato var 10 yıldır levatiron kullanıyorum. Geçen sene tsh 2,5 iken kürtaj oldum gelişim geriliğinden.Onunla ilgili değil dediler

Kızlar doktor bana klomeni adetin5 günü başla dedi ama benim adetim yarın biter bugün az zaten yani 4 gün sürücek ne yapmalıyım :)

Doktora cok guvenemedim cnm 3 aydir korunmuyorduk gittigimde istegim kendi yumurtam sağlıklı mi değil mi ogrenmekti erteledim bi kac ay daha kendiliginden olmazsa başlarım tedaviye
Aaaa bencede cnm Çok erken benim 8 ay oldu ben bile terettut ediyorum1 yıl sonrasında başlanma lı bence çünkü aynen biraz daha deneyin cnm ama ben ne yapım yaaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…