2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canım benim.. bununla geçmiş olsun bitti gitti diyelim savalım olur mu?
bak burda beraberiz.. kan bağı olmadan can bağı kurduk biz.. dualarımızı ediyoruz hep beraber.. birbirimizi düşünüyoruz neden?
çünkü amacımız bir hissimiz bir isteğimiz bir.. dolayısıyla biz biriz.. birlikteyiz..
şimdi yeni umut zamanı..
Rabbim acılarını hafifletsin yarın sabaha zımba gibi kalk inşallah..

Prmm bunların hepsini aynı ay içinde yapmadın umarım.. zira hiç bir etkisi olmaz..

kizlar bende bugun doktora gittim akinti icin hap ve fitil verdi bide adetimin 3. gunu gidicem tedaviye basliycak artik yaa helesi kafama gore bir doktor buldum artik
Allah gönlüne göre versin sevindim gönlüne göre doktor bulmana.. zira doktor gerçekten çok önemli..

Mart ayi benim ayim degilmis...adetimin 3.günü.gelsin bakalim nisan ayı
hayırlısı olsun hepimiz umutluyuz nisan ayından inşallah umut dağıtacak nisan hepimize..

5.gunu basla cnm o zaman ay bilmiyom kafa gitti ama tabiki doktordan iyi bilrmeyiz biz

Kızlar bişey sormak istiyorum bizde esimle kontrole gitmek istiyoruz daha önce hiç gitmedik şu an adetliyim ama gitmek için adetin bitmesini mi bekleyelim yoksa bitmeden gitsek sorun olur mu acaba

Kızlar bişey sormak istiyorum bizde esimle kontrole gitmek istiyoruz daha önce hiç gitmedik şu an adetliyim ama gitmek için adetin bitmesini mi bekleyelim yoksa bitmeden gitsek sorun olur mu acaba
Adetin 3 günü git bence cnm hormonlar bakılsın bari eşinde büyük ihtimal spermiyogram testi verir

Ozel e gitmek istiyoruz yarin 3.gunum ama cumartesi yarin sorun olmazsa o zaman pazartesi gideriz artik
Cumartesi doktorlar 1 buçuk 2 ye kadar oluyor cnm ben hastanede çalışıyordum yeni çıktım :)biliyorum yani eşinde testi en fazla sabah 9 a kadar verebilir bilgin olsun kaç aydır istiyorsunuz bebis

Cumartesi doktorlar 1 buçuk 2 ye kadar oluyor cnm ben hastanede çalışıyordum yeni çıktım :)biliyorum yani eşinde testi en fazla sabah 9 a kadar verebilir bilgin olsun kaç aydır istiyorsunuz bebis
Yaa tamam canim öyle yapalım o zaman sabah erken gideriz. 2aydir istiyoruz olmadı bu 3.ay canım ama bişey varsada önceden bilelim ilaç falan kullanilacaksa mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…