- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.161
Himmm erken ama sen bilirsin cnm :))git ama bisey kaybetmezsinizYaa tamam canim öyle yapalım o zaman sabah erken gideriz. 2aydir istiyoruz olmadı bu 3.ay canım ama bişey varsada önceden bilelim ilaç falan kullanilacaksa mesela
Yaşın normal cnm.yaaaa29 cnm 1 ay sonra 30 kısaca 30 :))
Kiz zaten kadinlari adetliyken kontrol ediolar kuzummYarin sabah gitcez canım bilmiyordum adetliyken gidildiği yeni ogrendim
Bana sorun siz :))bikirim az çok bi kendime hayrim Yok:)Yarin sabah gitcez canım bilmiyordum adetliyken gidildiği yeni ogrendim
Nisanda ben 27 oluyorum :))kızlar inşallah doğum günü hediyemiz bebisler gelirrr
INsallah canim benjmNisanda ben 27 oluyorum :))kızlar inşallah doğum günü hediyemiz bebisler gelirrr
cnmVayy yeni şeyler öğreniyorum yeni katıldım aranıza ama bu konularda çok bilgim yoktu daha öncede hiç doktora gitmedik bir sürü şeyler öğreniyorum sizden
Iste bunu hastayken okuyabilir miyim bilmiyorum suphedeyimKizlar unutmadan paylasim cunku ben kacar abdest alip vaslicam insallah
bende aynı şeyi söyleyip duruyorum valla sinemcimNisanda ben 27 oluyorum :))kızlar inşallah doğum günü hediyemiz bebisler gelirrr
Sadece vird cek kuzum namazsizIste bunu hastayken okuyabilir miyim bilmiyorum suphedeyim
sevcanım görüşürüz Allah kabul etsinKizlar unutmadan paylasim cunku ben kacar abdest alip vaslicam insallah
2017 de doguraydim iyiydi :)) nasip cnm.. biraz benden kaynaklı yaş olayı takıntı :)Yaşın normal cnm.yaaaa
Ayyy de cnm ya de 40 kere söyleyelim olsun :))bende aynı şeyi söyleyip duruyorum valla sinemcim
Amin abla hepimizinsevcanım görüşürüz Allah kabul etsin
:)inşallah cnm yaaa2017 de doguraydim iyiydi :)) nasip cnm.. biraz benden kaynaklı yaş olayı takıntı :)
Vird miSadece vird cek kuzum namazsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?