2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar doktor bana klomeni adetin5 günü başla dedi ama benim adetim yarın biter bugün az zaten yani 4 gün sürücek ne yapmalıyım :)
Canım adetin ne zaman biteceğinin bi önemi yok bazı doktorlar üçüncü bazıları beşinci gün kullandırıyor senin sıkıntı yoktur diye bir herkese iki kullandırmıyorlar mesela benim yumurta büyümeseydi bi dahaki ay üöe çıkaracaktı

Ayyy de cnm ya de 40 kere söyleyelim olsun :))
ya varis ler bitince bunu yapalım 40 kere.. tövbe estağfurullah

:)) iyiymis hepimiz yakın aylarda o zaman doğum günü hediyelerimiz olur inşallah :)) ya benimki düşündükce takıntı oldu benden kaynaklı :))
bende de var da çaktırmıyorum sende çaktırma burcucum bu sene olacak Allahın izniyle..

Canım benim illa adetliyken içilmesi gerekmiyor rahat ol bende beşinci gün başladımm

Çok teşekkür ederim Arzucum ilgin ve duaların için
Rabbim güzel gönlünün karşılığını tez zamanda kucağımda Sağlıklı ve hayırlı bir evlat da göstersin bunu tüm yüreğimle diliyorum

inşallah teyzesi.. amiinnn
çınarım da rahat etsin yattığı yerde yavrum rüyama gelip duruyor.. onu da üzüyorum besbelli..
bana ne dedi biliyor musun "senden bir bebek daha olur ama bir bebekten sen olmazsın nolur toparla kendini anne"
o yüzden utanıyorum ağlamaktan üzülmekten..

Kızlar iyi akşamlar bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o kadar üzüldüm ki.. Tam bu sefer oldu diyorum yine kocaman bir negatif görüyorum .. kızlar ben listenin ekran fotoğrafını çektim ismi yazan herkes için de Allahın izniyle inşallah o listede yazan kişiler için duamı okuyacağım. Bunu bilin. Fakat artık kadınlar kulubune girmiycem yazı yazmıycam. Bunu paylaşmak istedim. Aranızdan ayrılıyorum. İnşallah Allahım herkesin duasını kabul eder hamile kalırız. Kalırsam eğer öyle aktif olucam. Sizleri tanıdığıma çok memnunum inşallah hamileler grubunda görüşmek dileğiyle:)

Sen bunları yazdıkça Kız kardeşim aklıma geliyor O da kızı dereni devamlı düşünüyor hala telefonun ekran görüntüsü kızının fotoğrafı iki tane çocuğu daha oldu ama derenin ama hiç biraz olsun bir an olsun aklımdan çıkarmadı
Oglusunu dinle annesi gözlerim dolu şuan zaten herşeye ağlıyorum bugün kızlara dua ederken de ağladım. Onlar bunu yaşamadım diye ayrıca dua ettim

kabuğuna çekilmesen daha çok sevinirdik canım.. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sonuçta.. tabi kararına saygı duyuyorum nasıl istersen.. Sende Allah'a emanet ol hayırlı haberlerle dön aramıza..

Rabb'im gönlüne göre versin inşallah hamile olarak tekrar buraya dönersin

sakın ağlama! çok üzülürüm.. ben neler hissettiğimi paylaşmak istedim sadece.. zira çok özel şeyler bunlar.. Rabbim tekrar yaşatmasın hiç kimseye.. yemin ederim düşmanım bile tatmasın bu halleri..
Allah razı olsun fulyacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…