2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Aynen abla umrunda olmasin oncelik bizim sagligimiz taabiki de Alalhda vermiosa vardir bi hayir

Ablacm üzülme iyi yapiyosn bnde öyle dusunuyorm artk gercktn dua gibidi yokmus ne kadar ferahlatiyo deil mi..Rabbmn bildigi vardr..bide abla bisey diycm bu incir ve havucu yaptm ya ben bu ay bunlr adeti geciktirir mi ki.gerçi aksine nette adet söktürücü olark yaziyo ama bi danisayim dedim

selam arkadaşlar bisey sormak istiyorum 1.5 yillik evliyim ve 4 -5 aydir korunmuyoruz bebek istiyoruz fakat her ay hüsran geçen gün dokrora gittim ve hormon testi yaptirdim prolaktin hormonum yüksekmis 59.08 çikti doktor dostinex isimli ilaci verdi 1 ay kullan gel tekrar test yapicaz dedi prolaktin hormonum yüksek oldugu icin bebek olmuyomus aranizda bu ilaci kullandiktan sonra hamile kalan var mi ve kadar süre sonra hamile kalinir

Agnucaston kullan erkenden düşer

Geciktirmiyor bildiğim kadarıyla sadece yumurtaları hem büyütüyor hem çoğaltıyor canım klomen gibi düşün

Aynen abla umrunda olmasin oncelik bizim sagligimiz taabiki de Alalhda vermiosa vardir bi hayir
Takılmıyorum artık benimle beraber kocamda etkileniyor bu durumdan buna hakkım yok rabbim ne zaman isterse o zaman verir benim acelem yüzünden adamı neden yıpratayım ki gelir hayırlı bi zamanda

Hayırlısı olsun canım, senden çok umutluydum bu ay ben. Yaptığın testler baya belliydi çünkü. Hemen önümüzdeki aya konsantre olalım

Hayırlısı olsun canım, senden çok umutluydum bu ay ben. Yaptığın testler baya belliydi çünkü. Hemen önümüzdeki aya konsantre olalım
Benim hiç umudum yoktu canım kendimden hatta dile getirdim bi tarafım yok sen hamile falan değilsin diyordu yani ve bayağıda bi ağır basıyordu sağlık olsun canım hakkımızda hayırlısı bi tam sökülse rahatlayacam azar azar lekelenme gibi bailıyır ertesi günü pert oluyorum kız odaklandım bile diyecem takmayacam bu ay ya kendi kendime izin verdim biz çok üzerine düşüyoruz bu işin az bi sabır gerek bence çok sbırsız davranıyoruz ister istemez o bebek dürtüsü bildiğin gormonlarımızı ele geçiriyor bu yüzden cinselliği bile görev haline getirdik yetmiyor adamlarıda kendimizle beraber sürüklüyoruz her ay onlarda hüsrana uğruyorlar ay eskiden yumurta takibi falan mı varmış canım keyfi yapıyorlarmış çatır çatırda doğuruyorlarmış biz çok üzerine düşüyoruz gelmiyor bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…