- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.241
Bende okudum canım 41 defa kurandan hiç ar vermeden annemle.. Secdeleri de yapmayı unutmayın.. TİLAVET SECDESİBenim 34 tanesini kaynanam okudu o ota 7tanede ven okudum oyle suya attim ama sonuncuyu suya okudum atip esimle beraber ictik bitirdik bakalim
Ben daha 300 lerdeyim kızAmin abla cumlemizinde bitiremedim daha duayi
Benim 1000 bitti abla kaldi 90pBen daha 300 lerdeyim kız
Aynen abla umrunda olmasin oncelik bizim sagligimiz taabiki de Alalhda vermiosa vardir bi hayirBenim kırmızılar iyice kendini göstermeye başladı kızlar bu ayda tutturamadık ay hiçte umurumda değil aman canım sağolsun olur elbet hiçte canımı sıkamam olsunda tam bi şu hormonlsra baktırayım inşallah ilaç yükseltmemiştir
Benim kırmızılar iyice kendini göstermeye başladı kızlar bu ayda tutturamadık ay hiçte umurumda değil aman canım sağolsun olur elbet hiçte canımı sıkamam olsunda tam bi şu hormonlsra baktırayım inşallah ilaç yükseltmemiştir
726 benim daha çoookkBenim 1000 bitti abla kaldi 90p
726 benim daha çoookkBenim 1000 bitti abla kaldi 90p
Yapılacak bişey yok ben dualara devam ederimAynen abla umrunda olmasin oncelik bizim sagligimiz taabiki de Alalhda vermiosa vardir bi hayir
Agnucaston kullan erkenden düşerselam arkadaşlar bisey sormak istiyorum 1.5 yillik evliyim ve 4 -5 aydir korunmuyoruz bebek istiyoruz fakat her ay hüsran geçen gün dokrora gittim ve hormon testi yaptirdim prolaktin hormonum yüksekmis 59.08 çikti doktor dostinex isimli ilaci verdi 1 ay kullan gel tekrar test yapicaz dedi prolaktin hormonum yüksek oldugu icin bebek olmuyomus aranizda bu ilaci kullandiktan sonra hamile kalan var mi ve kadar süre sonra hamile kalinir
Geciktirmiyor bildiğim kadarıyla sadece yumurtaları hem büyütüyor hem çoğaltıyor canım klomen gibi düşünAblacm üzülme iyi yapiyosn bnde öyle dusunuyorm artk gercktn dua gibidi yokmus ne kadar ferahlatiyo deil mi..Rabbmn bildigi vardr..bide abla bisey diycm bu incir ve havucu yaptm ya ben bu ay bunlr adeti geciktirir mi ki.gerçi aksine nette adet söktürücü olark yaziyo ama bi danisayim dedim
Takılmıyorum artık benimle beraber kocamda etkileniyor bu durumdan buna hakkım yok rabbim ne zaman isterse o zaman verir benim acelem yüzünden adamı neden yıpratayım ki gelir hayırlı bi zamandaAynen abla umrunda olmasin oncelik bizim sagligimiz taabiki de Alalhda vermiosa vardir bi hayir
Geciktirmiyor bildiğim kadarıyla sadece yumurtaları hem büyütüyor hem çoğaltıyor canım klomen gibi düşün
Takılmıyorum artık benimle beraber kocamda etkileniyor bu durumdan buna hakkım yok rabbim ne zaman isterse o zaman verir benim acelem yüzünden adamı neden yıpratayım ki gelir hayırlı bi zamanda
Hayırlısı olsun canım, senden çok umutluydum bu ay ben. Yaptığın testler baya belliydi çünkü. Hemen önümüzdeki aya konsantre olalımBenim kırmızılar iyice kendini göstermeye başladı kızlar bu ayda tutturamadık ay hiçte umurumda değil aman canım sağolsun olur elbet hiçte canımı sıkamam olsunda tam bi şu hormonlsra baktırayım inşallah ilaç yükseltmemiştir
Rica ederim kuzum ne demek zaten yumyrta çatladıkten 14 gün sonra adet oluyorsunTamam ablacm saolasn cvpladigin icin
Benim hiç umudum yoktu canım kendimden hatta dile getirdim bi tarafım yok sen hamile falan değilsin diyordu yani ve bayağıda bi ağır basıyordu sağlık olsun canım hakkımızda hayırlısı bi tam sökülse rahatlayacam azar azar lekelenme gibi bailıyır ertesi günü pert oluyorum kız odaklandım bile diyecem takmayacam bu ay ya kendi kendime izin verdim biz çok üzerine düşüyoruz bu işin az bi sabır gerek bence çok sbırsız davranıyoruz ister istemez o bebek dürtüsü bildiğin gormonlarımızı ele geçiriyor bu yüzden cinselliği bile görev haline getirdik yetmiyor adamlarıda kendimizle beraber sürüklüyoruz her ay onlarda hüsrana uğruyorlar ay eskiden yumurta takibi falan mı varmış canım keyfi yapıyorlarmış çatır çatırda doğuruyorlarmış biz çok üzerine düşüyoruz gelmiyor bebişlerHayırlısı olsun canım, senden çok umutluydum bu ay ben. Yaptığın testler baya belliydi çünkü. Hemen önümüzdeki aya konsantre olalım
Çok hızlı koştuk yoruldukta ondan kız can mı dayanır bu tempoya kırmızıyı görene kadar hergün bebek de dur abooo biz kendimize ne yapıyoruz böyle yahuHepimize bi sükunet geldi farkettnz mi yasevcanvildo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?