2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hayır canım eşimle gezmedeydim yeni geldim eve aynen cnm biraz da rahat olalım bakalım :)
Ay kuzum sen bugün gezmeye gideceğini söylemiştin zaten gitti akkımdan kafa kalmadı ki ben yeni bitirdim çok şükür rabbim banada benim gibi bekleyen herkesede çok aratmadan tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben 31 yaşındayım canım biz öyle bi takıyıruz ki kafaya canım erkenden test yapmalar acaba tuttumu diye düşünmeler sürekli bebek üzerine dönen muhabbetler olacağı varsada olmuyor ne yazık ki hepimizde öyleyiz maalesef şu kafayı bi boşaltabilsek keşke

İyi akşamlar kızlar ya bişey sorcam benim 5 gündür kasıklarimda ara ara batma karnimin alt kısmında tuhaf bi agrı var gögüslerimde de şişlik ve agrı var aceba adet belirtisimidir yoksa bebişmidir yaa.. normalde adetime 4 yada5 gun kala gogsüm agrirdi kasiklarimda adet olduktan sonra agrirdi ama bu ay niye böyle oldu anlamadım dua edin bana benim bat 3 nisan

İnşallah bebektir canım

Geldim ben :) sevcanvildo inanki telefona bakamıyorum sbahtandır telefona odaklıyım zikir için bırakamadım herşeyi çift görüyorum resmen ama değdi bitirdim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…