- 25 Mart 2017
- 345
- 151
- 23
- 35
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.281
Hayır canım eşimle gezmedeydim yeni geldim eve aynen cnm biraz da rahat olalım bakalım :)Uygulamalıyız bence canım toksa daha çok bekleriz yani bu sitres sıkıntı ve sabırsızlıkla sen cumartesi duasını okudun mu canım
İnşallah canım rabbim çok aratmadan tez zamanda nasip etsinMerhaba arkadaslar bende 3 aydir istiyorumama henuz gelisme yok..bu ay ovulasyon testi yaptim ve dun cift cizgiyi yakaldim..insallah bu ay bende umutla bekliyorum dualarimsizinle
Ay kuzum sen bugün gezmeye gideceğini söylemiştin zaten gitti akkımdan kafa kalmadı ki ben yeni bitirdim çok şükür rabbim banada benim gibi bekleyen herkesede çok aratmadan tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHayır canım eşimle gezmedeydim yeni geldim eve aynen cnm biraz da rahat olalım bakalım :)
Ben 31 yaşındayım canım biz öyle bi takıyıruz ki kafaya canım erkenden test yapmalar acaba tuttumu diye düşünmeler sürekli bebek üzerine dönen muhabbetler olacağı varsada olmuyor ne yazık ki hepimizde öyleyiz maalesef şu kafayı bi boşaltabilsek keşkeArkadaşlar yaşlarınız kaç benim yaşım 44 bir oğlum var 37 yaşında evlendim evlendiğim sene 4 .ayda hemen hamile kaldım hiç bir belirtiye bakmadım aş erme falanda olmadı üstelik şeker hastasıyım İnsülin kullanıyorum şimdi ikinciyi düşünüyorum 2senedir korunmuyoruz ama olmadı olmuyor rahim filmi çektirdim hormonlarıma baktırdım hiç bir şey yok eşim baktirdi normal ne duyduysam yaptım olmadı bunda vardır bir hayır
İnşallah bebektir canımİyi akşamlar kızlar ya bişey sorcam benim 5 gündür kasıklarimda ara ara batma karnimin alt kısmında tuhaf bi agrı var gögüslerimde de şişlik ve agrı var aceba adet belirtisimidir yoksa bebişmidir yaa.. normalde adetime 4 yada5 gun kala gogsüm agrirdi kasiklarimda adet olduktan sonra agrirdi ama bu ay niye böyle oldu anlamadım dua edin bana benim bat 3 nisan
İnşallah canım benimBu arada ben yokken tesbihler çekilmiş rabbim dualarınızı kabul etsin tez vakitte bebiş haberini alırsınız inşallah
:)amin cnm insallahnAy kuzum sen bugün gezmeye gideceğini söylemiştin zaten gitti akkımdan kafa kalmadı ki ben yeni bitirdim çok şükür rabbim banada benim gibi bekleyen herkesede çok aratmadan tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ay canin trkrar cekeriz canim baslariz tekrardan saliya en gec katilmak istersen katilirsinBu arada ben yokken tesbihler çekilmiş rabbim dualarınızı kabul etsin tez vakitte bebiş haberini alırsınız inşallah
Tmm canım isterim valla yazdiginizda benide yazin rabbim kabul eder inşallahAy canin trkrar cekeriz canim baslariz tekrardan saliya en gec katilmak istersen katilirsin
İnşallah canımİnşallah bebektir canım
Buralarda ol canim benim gozden kacirmim sonraTmm canım isterim valla yazdiginizda benide yazin rabbim kabul eder inşallah
cnm hapi almadim henuz suan akinti icin antibiyotik kullaniyorum ama incir yiyorum yaaKafan nasıl rahat ediyorsa onu yap canım sen bitkileri içiyor musun
Şifa olsun canım benim sanırım bu ay bende enfeksiyon oldu ya gidince söyleyeyim de bi idrar tahlilide istetsin ilk defa böyle biiey oluyor acayip derecede kaşıntı varcnm hapi almadim henuz suan akinti icin antibiyotik kullaniyorum ama incir yiyorum yaa
Ben simdi eve geldim devam edecm ablaGeldim ben :)sevcanvildo inanki telefona bakamıyorum sbahtandır telefona odaklıyım zikir için bırakamadım herşeyi çift görüyorum resmen ama değdi bitirdim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?