- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.261
Çok hızlı koştuk yoruldukta ondan kız can mı dayanır bu tempoya kırmızıyı görene kadar hergün bebek de dur abooo biz kendimize ne yapıyoruz böyle yahu
o ismini yazdıginiz ilacta dostinex gibi bisey miAgnucaston kullan erkenden düşer
Bu ay farklı bişey ysğalım şu takıntılı bebek isteme halimizden vazgeçelim cinselliğide bebek için görevmiş gibi değil kendimiz istediğimz için yaşayalım az bi dinlenelim ya geröçekten bi yerde okumuştum bilim adamının biri kadınlar yumurtslıklarıyla değil beyniyle yumurtlar diyordu gerçekten doğru kafa rahat olmayınca hiç bişeyde olmuyor yani al biz örneğiz mesela bunaHaklisin ablacm her söylediğinn altndan yuzyuz haklilik payi var
Hayır canım hayıt otu tableti hormonlara çok iyi geliyor ve zararsızo ismini yazdıginiz ilacta dostinex gibi bisey mi
hayıt otunu duymustum bu ay gecsin bakalim hormonlarimda düsüs olmazsa alir kullanirim Allah isteyen herkese bebek nasip etsin insaAllah bu stres öldürecek biziHayır canım hayıt otu tableti hormonlara çok iyi geliyor ve zararsız
Amin canım inşallah. O zararsız sadece hormonlara değil kadınlarla alakalı bi çok şeye iyi geliyor canım zaten sitres hormonlarımızı karıştırıp çorba yapıyor yahayıt otunu duymustum bu ay gecsin bakalim hormonlarimda düsüs olmazsa alir kullanirim Allah isteyen herkese bebek nasip etsin insaAllah bu stres öldürecek bizi
buay cok rahatm valla yaaa artik takinti haline getirmiycem olursa olur olmazsada dunyanin sonu degil yaaa yasayip gideriz napalimBu ay farklı bişey ysğalım şu takıntılı bebek isteme halimizden vazgeçelim cinselliğide bebek için görevmiş gibi değil kendimiz istediğimz için yaşayalım az bi dinlenelim ya geröçekten bi yerde okumuştum bilim adamının biri kadınlar yumurtslıklarıyla değil beyniyle yumurtlar diyordu gerçekten doğru kafa rahat olmayınca hiç bişeyde olmuyor yani al biz örneğiz mesela buna
buay cok rahatm valla yaaa artik takinti haline getirmiycem olursa olur olmazsada dunyanin sonu degil yaaa yasayip gideriz napalimBu ay farklı bişey ysğalım şu takıntılı bebek isteme halimizden vazgeçelim cinselliğide bebek için görevmiş gibi değil kendimiz istediğimz için yaşayalım az bi dinlenelim ya geröçekten bi yerde okumuştum bilim adamının biri kadınlar yumurtslıklarıyla değil beyniyle yumurtlar diyordu gerçekten doğru kafa rahat olmayınca hiç bişeyde olmuyor yani al biz örneğiz mesela buna
Cnn haftasonu yogun ya giremiim cokHepimize bi sükunet geldi farkettnz mi yasevcanvildo
Aynen öyle canım bende uğraşmayacam kafam yoruldu az bi boşalsınben bu
buay cok rahatm valla yaaa artik takinti haline getirmiycem olursa olur olmazsada dunyanin sonu degil yaaa yasayip gideriz napalim
valla o yuzden ben telefonu uzak biyere koyuyorum aciyorum tv yi keyfime bakiyorum yaaAynen öyle canım bende uğraşmayacam kafam yoruldu az bi boşalsın
Kafan nasıl rahat ediyorsa onu yap canım sen bitkileri içiyor musunvalla o yuzden ben telefonu uzak biyere koyuyorum aciyorum tv yi keyfime bakiyorum yaa
Stresden olmuodur abla birsz jafani rahatlatArkadaşlar yaşlarınız kaç benim yaşım 44 bir oğlum var 37 yaşında evlendim evlendiğim sene 4 .ayda hemen hamile kaldım hiç bir belirtiye bakmadım aş erme falanda olmadı üstelik şeker hastasıyım İnsülin kullanıyorum şimdi ikinciyi düşünüyorum 2senedir korunmuyoruz ama olmadı olmuyor rahim filmi çektirdim hormonlarıma baktırdım hiç bir şey yok eşim baktirdi normal ne duyduysam yaptım olmadı bunda vardır bir hayır
Kesinlikle katılıyorum söylediklerine cnm inşallah uygularız :)Bu ay farklı bişey ysğalım şu takıntılı bebek isteme halimizden vazgeçelim cinselliğide bebek için görevmiş gibi değil kendimiz istediğimz için yaşayalım az bi dinlenelim ya geröçekten bi yerde okumuştum bilim adamının biri kadınlar yumurtslıklarıyla değil beyniyle yumurtlar diyordu gerçekten doğru kafa rahat olmayınca hiç bişeyde olmuyor yani al biz örneğiz mesela buna
Bu ay farklı bişey ysğalım şu takıntılı bebek isteme halimizden vazgeçelim cinselliğide bebek için görevmiş gibi değil kendimiz istediğimz için yaşayalım az bi dinlenelim ya geröçekten bi yerde okumuştum bilim adamının biri kadınlar yumurtslıklarıyla değil beyniyle yumurtlar diyordu gerçekten doğru kafa rahat olmayınca hiç bişeyde olmuyor yani al biz örneğiz mesela buna
Benim yaş 27 oldu cnm olur Allahın izniyle vardır zamanı sıkma canını yaş biraz geç ama herşey normalse olur bence dua et sen üzme kendiniArkadaşlar yaşlarınız kaç benim yaşım 44 bir oğlum var 37 yaşında evlendim evlendiğim sene 4 .ayda hemen hamile kaldım hiç bir belirtiye bakmadım aş erme falanda olmadı üstelik şeker hastasıyım İnsülin kullanıyorum şimdi ikinciyi düşünüyorum 2senedir korunmuyoruz ama olmadı olmuyor rahim filmi çektirdim hormonlarıma baktırdım hiç bir şey yok eşim baktirdi normal ne duyduysam yaptım olmadı bunda vardır bir hayır
Uygulamalıyız bence canım toksa daha çok bekleriz yani bu sitres sıkıntı ve sabırsızlıkla sen cumartesi duasını okudun mu canımKesinlikle katılıyorum söylediklerine cnm inşallah uygularız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?