2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Haklisin ablacm her söylediğinn altndan yuzyuz haklilik payi var
Bu ay farklı bişey ysğalım şu takıntılı bebek isteme halimizden vazgeçelim cinselliğide bebek için görevmiş gibi değil kendimiz istediğimz için yaşayalım az bi dinlenelim ya geröçekten bi yerde okumuştum bilim adamının biri kadınlar yumurtslıklarıyla değil beyniyle yumurtlar diyordu gerçekten doğru kafa rahat olmayınca hiç bişeyde olmuyor yani al biz örneğiz mesela buna

Herkese hayırlı günler kızlar daha önce doktora gitmedigimi söylemiştim bu sabah gittim nihayet. Yumurtalık ve rahim ağzımda bu problem yok çok şükür kan aldı bugün hormonlara bakacak doktor numarasını verdi pazartesi arayıp ogrenicem onuda

hayıt otunu duymustum bu ay gecsin bakalim hormonlarimda düsüs olmazsa alir kullanirim Allah isteyen herkese bebek nasip etsin insaAllah bu stres öldürecek bizi
Amin canım inşallah. O zararsız sadece hormonlara değil kadınlarla alakalı bi çok şeye iyi geliyor canım zaten sitres hormonlarımızı karıştırıp çorba yapıyor ya

ben bu
buay cok rahatm valla yaaa artik takinti haline getirmiycem olursa olur olmazsada dunyanin sonu degil yaaa yasayip gideriz napalim

ben bu
buay cok rahatm valla yaaa artik takinti haline getirmiycem olursa olur olmazsada dunyanin sonu degil yaaa yasayip gideriz napalim

Arkadaşlar yaşlarınız kaç benim yaşım 44 bir oğlum var 37 yaşında evlendim evlendiğim sene 4 .ayda hemen hamile kaldım hiç bir belirtiye bakmadım aş erme falanda olmadı üstelik şeker hastasıyım İnsülin kullanıyorum şimdi ikinciyi düşünüyorum 2senedir korunmuyoruz ama olmadı olmuyor rahim filmi çektirdim hormonlarıma baktırdım hiç bir şey yok eşim baktirdi normal ne duyduysam yaptım olmadı bunda vardır bir hayır

Stresden olmuodur abla birsz jafani rahatlat

Kesinlikle katılıyorum söylediklerine cnm inşallah uygularız :)

Benim yaş 27 oldu cnm olur Allahın izniyle vardır zamanı sıkma canını yaş biraz geç ama herşey normalse olur bence dua et sen üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…