2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yok üzülmeyecem kuzum dünkü dualafdan zikirkerden sonra rabbime çok şükür bi ferahlık geldi içime bende neryem ana otu istetecem ha bide canım onu abdestli bi şekilde kuran okuyabilen birine ver yada sen oku meryem ana suresini üç kez üzerine okuyup bi üzerinde taşıyabilexeğin voyutta küçük bi parçasını sağ göğsünün üzerinde taiımanda gerekiyormuş ilişkide de çıkarmayacaksın bi banyo yaparken hamile kaldığını öğrenir öğrenmezde çıkaracaksın üzerinden yoksa düşüğe yol açıyormuş bu arada allah dualarını içinfen geçenleri kabul etsin inşallah

benimde aklıma bitkisel kürler vs geliyor ki zamanında yapamadığım iş değil ama ilaç kullanırken çekiniyorum açıkcası..
ya herşeyi bırakıp onlara yönelcez yada doktor ilaç..dene bakalım cnm inş şifa olur bende araştırayım ..
birde cnm bikaç sayfa öncede yazdım dün doktora gittim yerinde yoktu pazartesiye kadar gelmeyecekmiş..ee benimde adetin 5. günüydü dün klomene başlamam lazımdı..aradık doktoru içme ilaç glukofene devam et dedi haftaiçi gel dedii.ne yapıcam kafam karıştı günüm de geçiyor bi bildiği vardır ama doktorun dimi..

Canim o ora 41 defa meryem suresi okunmasi gerwkiyor insallah sifa olur cankm bende internetden gerirdim zaten ama gittigidiodan degil

Slm kızlar bi kaç gündür yoktum internetim bitti ama yarin yüklüycem şimdi eşimin iternetine dadandım neyse yarın görüşürük öpüyorum hepinizi
Bekleriiz..

Sevgül günaydın canım.. meraktayım ama oldun mu olmadın mı diye değil iyi misin diye
Ama vallahi helal olsun iyi hislerin ta buraya Ankara ya kadar geldi..

Günaydın canım.. sen gene ilişkiyi sık tut Allah büyüktür..

Günaydın herkesee Mutlu haftasonları.. Bahar sıcak güneş.. ay çok mutluyum bu sabah..

Tabiki vardır canım sen klomen kullanmıştın daha önce değil mi evvela onu sorayım şimdi klomen kullanıp daha önce takip edildiysen yumurta erken büyüdüyse bide geç başlatabilir canım benimki geç büyüdü mesela o sebepten adetin ikinci günü gel dedi bana hem tahlil verecek hem ilaç başlatacak bi sıkıntı çıkmazsa tahlillerde valla canım benim yumurtalar büyümedi ben bal tarçın çörek otu yaptım dört gün çok şükür büyüdü ama sanırım ki tutmadı daha adet olmadım ama gelecek gibi

Günaydın kızlar adetim 3 gün geçti bugün itibariyle. Biraz önce test yaptım ama negatif. Psikolojim bozuldu iyice.eğwr hamile değilsem hasta olayım o zaman bu ne yaaa

İyiyim çok şükür tatlım kendim allaha bıraktım bugün bi sıkıntım yok çok şükür yüküm hafifledi sanki biri geldi kaldırıp attı bütün sıkıntılarımı dua gibisi yok allaha çok şükür canım belki ilaç bile devam etmem bi doktorla görüşeyimde meryem ana otu istetip içecem eşimede içirecem rabbim onu şifa etsin bize vesile kılskn inşallah kullanan herkesede vesile olsun eğer bu otla hamile kalırsam madem otun adı meryem ana dedim ona okumak için bin ihlas adadım vesile olurda okurum inşallah canım

evet cnm geçen ay klomen kullandım bekli o yüzden içme demiş olabilir yumurta takibi yapıyor çünkü..benim yumurta büyüyır kendi çatlıyor ama tine tık yok salı günü gidicez bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…