- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.221
Yok üzülmeyecem kuzum dünkü dualafdan zikirkerden sonra rabbime çok şükür bi ferahlık geldi içime bende neryem ana otu istetecem ha bide canım onu abdestli bi şekilde kuran okuyabilen birine ver yada sen oku meryem ana suresini üç kez üzerine okuyup bi üzerinde taşıyabilexeğin voyutta küçük bi parçasını sağ göğsünün üzerinde taiımanda gerekiyormuş ilişkide de çıkarmayacaksın bi banyo yaparken hamile kaldığını öğrenir öğrenmezde çıkaracaksın üzerinden yoksa düşüğe yol açıyormuş bu arada allah dualarını içinfen geçenleri kabul etsin inşallahAbla ben dun ezanla sela arasi okudum seni yolladigini 200 defa aksamda 1900 olana basladim 700den sonra uyuya kaldimbugun devam edecem insallah bitiririm aksam ezanina kadar. Abla adet olursanda uzulme hayirlisi buymus
Yane vird olarak cekebilirsin abla namazsiz bugunde yapilabiliomus
Aynen canım mantıklı olan bu hatta bu kez doktora bi sorun olmayacaksa tedaviye ara vermek isteyeceğimi söyleyecem klomen başlamıştım ya bu ay netten meryem ana otu istetip onu içecem birden karşıma çıktı bu ot dua ararken nette sevcan kullanıyor ondan duymuştum ama bulamam dedim şans hiç olmadık yerde karşıma çıktı bi sitede satılıyormuş canım istetip kullanacam belkide şifam ondadır hem ilaçtan iyidir ve erkeğede kullanılıyormuş o biliyor musun sperm dölleyebilsin yumurtayı diye
Canim o ora 41 defa meryem suresi okunmasi gerwkiyor insallah sifa olur cankm bende internetden gerirdim zaten ama gittigidiodan degilYok üzülmeyecem kuzum dünkü dualafdan zikirkerden sonra rabbime çok şükür bi ferahlık geldi içime bende neryem ana otu istetecem ha bide canım onu abdestli bi şekilde kuran okuyabilen birine ver yada sen oku meryem ana suresini üç kez üzerine okuyup bi üzerinde taşıyabilexeğin voyutta küçük bi parçasını sağ göğsünün üzerinde taiımanda gerekiyormuş ilişkide de çıkarmayacaksın bi banyo yaparken hamile kaldığını öğrenir öğrenmezde çıkaracaksın üzerinden yoksa düşüğe yol açıyormuş bu arada allah dualarını içinfen geçenleri kabul etsin inşallah
Bekleriiz..Slm kızlar bi kaç gündür yoktum internetim bittiama yarin yüklüycem şimdi eşimin iternetine dadandım neyse yarın görüşürük öpüyorum hepinizi
Sevgül günaydın canım.. meraktayım ama oldun mu olmadın mı diye değil iyi misin diyeGünaydın kızlar dün pek bi giremedim mide ağrısından ölüyordum resmen zikir çektim ne halle iki kişi kaldı bugün onlarıda çekecem allahın izniyle akşam ezanına kadar cumartesi duasını bitireyimde bi sağ salim neyse adetim heniz gelmedi iki gündür sağ yumyrtalığımda da ağrı vardı bugün o da yok idrardan sonra her zaman olmamakla beraber hafif çok az yani akıntıyla kan gördüm bugün ki kahverengiydi ama ateş düştü büyük ihtimalle adet olacam şimdi annem rahatsız biraz yanına gidiyorum çok giremezsem merakta kalmayın adet oldu mu olmadı mı diye öpüldünüz
Günaydın canım.. sen gene ilişkiyi sık tut Allah büyüktür..kızlar günaydın.dün doktora gittim ama kapı duvar adam yazmış pazartesiye kadar yokum diye..
ee benim adetin de 5.günüydü dün tutuştum tabi ilaca geç kalıcam diye..
aradık doktoru hemen konuştum hafta içi gel dedi hocam klomen alıp içeyim mi dedim gün kaçmasın derdim..hiç bi ilaç içme glukofene devam et dedi..
anlamadım ya bu ayım boşa gitmesin bu yüzden kafam karışık off
Tabiki vardır canım sen klomen kullanmıştın daha önce değil mi evvela onu sorayım şimdi klomen kullanıp daha önce takip edildiysen yumurta erken büyüdüyse bide geç başlatabilir canım benimki geç büyüdü mesela o sebepten adetin ikinci günü gel dedi bana hem tahlil verecek hem ilaç başlatacak bi sıkıntı çıkmazsa tahlillerde valla canım benim yumurtalar büyümedi ben bal tarçın çörek otu yaptım dört gün çok şükür büyüdü ama sanırım ki tutmadı daha adet olmadım ama gelecek gibibenimde aklıma bitkisel kürler vs geliyor ki zamanında yapamadığım iş değil ama ilaç kullanırken çekiniyorum açıkcası..
ya herşeyi bırakıp onlara yönelcez yada doktor ilaç..dene bakalım cnm inş şifa olur bende araştırayım ..
birde cnm bikaç sayfa öncede yazdım dün doktora gittim yerinde yoktu pazartesiye kadar gelmeyecekmiş..ee benimde adetin 5. günüydü dün klomene başlamam lazımdı..aradık doktoru içme ilaç glukofene devam et dedi haftaiçi gel dedii.ne yapıcam kafam karıştı günüm de geçiyor bi bildiği vardır ama doktorun dimi..
Onu biliyorum kuzum okunsa iy olur diyor ama okumazsan ble üzerine okuyup bi parça sağ ğöğsün üzerinde taşıyacakmışsınCanim o ora 41 defa meryem suresi okunmasi gerwkiyor insallah sifa olur cankm bende internetden gerirdim zaten ama gittigidiodan degil
İyiyim çok şükür tatlım kendim allaha bıraktım bugün bi sıkıntım yok çok şükür yüküm hafifledi sanki biri geldi kaldırıp attı bütün sıkıntılarımı dua gibisi yok allaha çok şükür canım belki ilaç bile devam etmem bi doktorla görüşeyimde meryem ana otu istetip içecem eşimede içirecem rabbim onu şifa etsin bize vesile kılskn inşallah kullanan herkesede vesile olsun eğer bu otla hamile kalırsam madem otun adı meryem ana dedim ona okumak için bin ihlas adadım vesile olurda okurum inşallah canımBekleriiz..
Sevgül günaydın canım.. meraktayım ama oldun mu olmadın mı diye değil iyi misin diye
Ama vallahi helal olsun iyi hislerin ta buraya Ankara ya kadar geldi..
Günaydın canım.. sen gene ilişkiyi sık tut Allah büyüktür..
Günaydın herkesee Mutlu haftasonları.. Bahar sıcak güneş.. ay çok mutluyum bu sabah..
Nerden istettin kuzuCanim o ora 41 defa meryem suresi okunmasi gerwkiyor insallah sifa olur cankm bende internetden gerirdim zaten ama gittigidiodan degil
Tabiki vardır canım sen klomen kullanmıştın daha önce değil mi evvela onu sorayım şimdi klomen kullanıp daha önce takip edildiysen yumurta erken büyüdüyse bide geç başlatabilir canım benimki geç büyüdü mesela o sebepten adetin ikinci günü gel dedi bana hem tahlil verecek hem ilaç başlatacak bi sıkıntı çıkmazsa tahlillerde valla canım benim yumurtalar büyümedi ben bal tarçın çörek otu yaptım dört gün çok şükür büyüdü ama sanırım ki tutmadı daha adet olmadım ama gelecek gibi
Erken büyüyorsa sıkıntı yok normal yumurtlama gününe denk gelir zaten canımevet cnm geçen ay klomen kullandım bekli o yüzden içme demiş olabilir yumurta takibi yapıyor çünkü..benim yumurta büyüyır kendi çatlıyor ama tine tık yok salı günü gidicez bakalım..
Erken büyüyorsa sıkıntı yok normal yumurtlama gününe denk gelir zaten canım
Canim o ora 41 defa meryem suresi okunmasi gerwkiyor insallah sifa olur cankm bende internetden gerirdim zaten ama gittigidiodan degil
Ay kuzum benim allah razı olsun güzel gönlüne göre versinKizlar varya ben dunku duayi heoimizin bebisi icin okuyorum halada devam ediyirum Allahim topikdeki arkadaslarima okuyorum diyirum sonra salak sevcan isim soylesene diyorum
Benim 34 tanesini kaynanam okudu o ota 7tanede ven okudum oyle suya attim ama sonuncuyu suya okudum atip esimle beraber ictik bitirdik bakalimmeryem suresi günde bir sefer mi yoksa okunabildiği kadar olur mu cnm..bide illa kendimiz mi okuycaz daha mı makbul olur acaba ..
iyiyim sen nasılsınKızçeler meraba Tünaydn :) naslsinz..
Amin abla cumlemizinde bitiremedim daha duayiAy kuzum benim allah razı olsun güzel gönlüne göre versin
iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?