2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

kızlar dün gittim bende hastaneye ve en korktuğum şeyi dedi doktor hsg filmi çektirmemi istedi..napıcam ben ya çok ağrılı bişey diye duydum çektiren varsa yardımcı oalbilir mi.
arkadaşım narkozlu çektirmiş özelde hiç olmadı öyle mi yapsam.

Geldim hastaneye beklemedeyim, kalbim yerinden çıkacak. Stresten wc den çıkamıyorum kızlar
yazını okuyunca aynı ben dedim :) ben stresten afedersiniz isal olup çıkamıyordum doktora sıram geliyordu eşim bekliyordu kapıda söylüyordu tuvalette diye.. Ama işte o zamanlar gebeliğin ilk haftaları kalp atışı stresi kürtaj belirsiz vs o yüzdendi... Şimdilerde alıştım...

yani aslında anestezi iyi bişey değil vücut uzun süre zor atıyor ama ben de yaptıramazdım. hiçbir sorun bulamadığı için mi hsg istedi ne kadardır istiyorsunuz

yani aslında anestezi iyi bişey değil vücut uzun süre zor atıyor ama ben de yaptıramazdım. hiçbir sorun bulamadığı için mi hsg istedi ne kadardır istiyorsunuz

bende pko var iki aydır tedavideyim olmadı klomenlede, gerçi bi sefer kullandım..dün dedi pek sorun yok kist var ama engel değil sağlıklısın dedi..bide hsg çekelim bakalım dedi hem film çekilince tüpler açılıyor daha kolay hamile kalınıyor dedi bakalım araştırıcam çok da korkuyorum ..

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Nihayet çıktım doktordan.herşey çok iyi, şükür bi sorun çıkmadı. En son kizıma hamileyken vajinal muayene olmuştum ben. Korkudan hiç gidemedim. O yüzden baya stres yaptım. Doktor gelmişken Smear testi yapalım mı dedi. Yapmaya çalıştı ama olmadı. Baya uğraştırdım kadını. Çok kastım kendimi.şimdi eşimden sperm testi istedi. Onu yaptıracaz. Bi de bu ay yumurta takibi yapacam dedi ama klomen falan vermedi kızlar. Boşa hormon yüklemeyeelim. Önce bi bakalım, büyüyor mu, çatlıyor mu falan dedi. 8 nisanda gidecem artık hayırlısı. Bi de folikasit folbiol kullanıyorum dedim onu kullanma. O çok ğır. 5mg var, fazlasıda zarar dedi. İşte böyle. Sizce ben bu ay bal tarçın karışımını mı yapayımyoksa arı sütü bal polen devam mı edeyim. Yoksa bişey kullanmayalım mı çok kararsız kaldım. Biraz uzun oldu kızlar ama bişey daha söylicem.ben rahmin falan temiz olmasını soğan körüne bağlıyorum açıkçası.

anladım cnm geçmiş olsun ara ver tedaviye biraz kendini rahatlat iyi hissedince yaptır.. kastıkça herşey daha zorlaşıyor.. 2 ay da az bir süreç gibi..

anladım cnm geçmiş olsun ara ver tedaviye biraz kendini rahatlat iyi hissedince yaptır.. kastıkça herşey daha zorlaşıyor.. 2 ay da az bir süreç gibi..

sağol canım bir senedir istiyoruz olmadı iki aydır da doktora gidiyorum..bilmiyorum ki doktor bu hafta çektir dedi..aradım bi merkezi fiyat almak için adet bittikten 3 dün sonra çekiliyormuş o da geçti bi daha ki ayı mı beklesem..

bi arkadaş çektirmişti burda çok ağrılı falan ddi çok ağlamış hatta gözüm korktu açıkcası..uzun sürüyor mu nasıl oldu canım..

Canım benim inşallah ağrısız atlatırsın. Ben çok fazla gergin olduğum için kesin anestezili olurdu. Bugün muayeneyi bile zor oldum valla. Kimi de hiç bişey hissetmedim diyor. Tamamen kişiye bağlı demekki. Stres yapıp, kasıyoruz acıyor. Rahat olunca olmuyor tabi.

bi arkadaş çektirmişti burda çok ağrılı falan ddi çok ağlamış hatta gözüm korktu açıkcası..uzun sürüyor mu nasıl oldu canım..

bende stres yaparım hattta dünden beri aklımdan çıkmıyor doktora hatta acıyormuş falan dedim belki vazgeçer diye yok net adam iyi olacak sen,n için diyor..
bi çeken merkezle konuşucam bugün anestezi nasıl oluyor kaç dakika falan diye..

Merhaba bnde çocuk düşündüğümüz için folik asit kullanmaya başladım yaklaşık bir buçuk iki ay olacak folbiol kullanıyorum hergün bir tane sizde mi böyle kullanıyordunuz

Bana da öyle şey söylemişlerdi, hatta bikaç video izlemiştim korkarak gittim ama İnan hiç ağrılı birşey değil Odaya girdikten sonra 2-3 dakikalık bir işlem . Sadece verilen ilaç biraz ağrı yapıyor. Oda böyle tatlı Bi ağrı, sonrasında gün içinde hafif kanamalar oluyo Okadar. İnşallah hiçbişey çıkmaz canım

Merhaba bnde çocuk düşündüğümüz için folik asit kullanmaya başladım yaklaşık bir buçuk iki ay olacak folbiol kullanıyorum hergün bir tane sizde mi böyle kullanıyordunuz

Folbiolu gunde bir kullanmamanzi tavsiye ederm mg olarak fazla 3 4 gunde bi defa için günlük ihtiyac hamilelik oncesi 400 mcg çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…