- 19 Kasım 2016
- 689
- 361
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.061
Cnm arkadasin adeti kac gün gectikten sonra yapmistiBence tekrar kan testi yaptır benim arkadaşımın da ilk çıkmamıştı 10 gün sonra çıktı gebeliği
Valla çok iyi oldu sen neler yaptın ☺
Iyi geceler ablacm guzel guzel haberlerle gel inşallah opuldunBende kaçıyorum canlar yarın eşimle hastaneye gidecez erken kalkmak lazım sonra akşama kadar uyukluyorum allaha emanet olun seviyorum sizleri hayırlı geceler
Bende gitmeyi düsünüyorum daa esimin isleri bu aralar cok yoğun ben tek te gidemem birkac gün daha beklemem lazimHemen bir kadın doğum uzmanına muayene olun yarın en doğru o yardımcı olur bence o kadar beklemeseydiniz
İnşallah kuzum bende öptümIyi geceler ablacm guzel guzel haberlerle gel inşallah opuldun
Slm. CnmmBen gldim hepiniz gitmissiniz kkzlar hepimize insallah Rabbim guzel ruyalar gostersin insalalh opuyorum sizleri Allah rahatlik versin kuzucuklarimm
Sorma işsizlerin müdürü olduğum için ☺☺☺☺Napiym bnde calsnca vakit cok olmuyo ama bu ara kirmizi karti yedigim icin sanrm bi sakinledm hic bi şeye bakmiyorm ama tabiki ettigimz dualarnda faydasi oluyo kuran cok ferahlatiyo kesnlkle
Amin canım benim sana daBen gldim hepiniz gitmissiniz kkzlar hepimize insallah Rabbim guzel ruyalar gostersin insalalh opuyorum sizleri Allah rahatlik versin kuzucuklarimm
Adeti 3 gün geçince yapmıştı cokmadCnm arkadasin adeti kac gün gectikten sonra yapmisti
Seti 3Cnm arkadasin adeti kac gün gectikten sonra yapmisti
Günaydın canım hayır olsun inşallahKızlar günaydın rüya gördüm hamileydim yaaa ama düşük yapiyordum kurtuldum filan cok tuhaftı
Sakin ol canım bende hastanedeyim eşim için geldik inşallah ikinizde güzel sonuçlarla döneceksiniz relax panik yok kendine zarar veriyorsun ama olmaz kiGeldim hastaneye beklemedeyim, kalbim yerinden çıkacak. Stresten wc den çıkamıyorum kızlar
Allah razı olsun canım hepimizin inşallah..Rabbim sabrinin karşılığını göstersin inşallah tez zamanda
Geldim hastaneye beklemedeyim, kalbim yerinden çıkacak. Stresten wc den çıkamıyorum kızlar
Sakin ol canım bende hastanedeyim eşim için geldik inşallah ikinizde güzel sonuçlarla döneceksiniz relax panik yok kendine zarar veriyorsun ama olmaz ki
Günaydın kızlar bu sabah ki gebelik testi se negatif yani bu ay bitti bizim içinolmayınca olmuyo onu anladım gerçekten üzgünüm hemde çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?