2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canm insanlara mi anlatiyosn.bosver nasip de Allah ksmt ederse olur de geç oyle tabiki kotu olursn cunku sen anlattkca herkes bisey soyle dilin kemiği yok.ve sennde cann sklir

Bunları gün içinde yiyince başka bişey yemeye gerek kalmaz zaten cnm :)) ben çalıştığımdan haftaşçi kahvaltı yapamıyorum tarif güzel detaylı yazıyorum dursun önümüzdeki ay da onu takviye yaparım :)

MERHABA KIZLAR YARIN 10. GÜNÜM OLACAK VE HALA ADET OLMADIM YANİ 10 GÜN GECMİS OLCAK ADETİM 2 GÜN GECTİGİNDE KAN TESTİ YAPMIŞTIM SAĞLIK OCAGINDA HEMSIRE HAMİLE DEGILSİN DEDİ
NEDEN HALA ADET OLMADIM VE İLK DEFA BÖYLE BİR GECİKME YAŞIYORUM SİZCE NE YAPMALIYIM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Canm insanlara mi anlatiyosn.bosver nasip de Allah ksmt ederse olur de geç oyle tabiki kotu olursn cunku sen anlattkca herkes bisey soyle dilin kemiği yok.ve sennde cann sklir
Ya artık herkes her ay soruyor var mı diye ordan başlıyor muhabbetler... Benden kaynaklı birazda fazla dile getirdim...

Bence tekrar kan testi yaptır benim arkadaşımın da ilk çıkmamıştı 10 gün sonra çıktı gebeliği

Hemen bir kadın doğum uzmanına muayene olun yarın en doğru o yardımcı olur bence o kadar beklemeseydiniz

Evet acıkmıyorsun zaten ama bide et yiyeceksin diyor yiyemiyorum chia ve kinoa aldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…