- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.041
Ben de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çok boşveremesem de nasip gerçekten... O kadar çok araştırdım okudum ki internetten hamilelik ile ilgili :))) en azından elimden geleni yapıyorum tevekkül ediyorum artık... Sürekli bunu konuşup etrafımdakilerin doktor önermesinden de sıkıldım artık soranlara da detaya inmeden nasip diyip geçicim üzerinde durdukça daha gergin oluyor insan... Sadece geçen ay 3 farklı doktora gittim... Abarttım artık sadece sizinle paylaşıp burdan konuşuyprumönümüzdeki 3 ayda doktora gitmeyeceğim :) inşallah
Bunları gün içinde yiyince başka bişey yemeye gerek kalmaz zaten cnm :)) ben çalıştığımdan haftaşçi kahvaltı yapamıyorumEvet aynı doktor verdi canım ay adam zaten ilaçlarla alakasız vermiyor normalde ilaç çok gerek kalmadıça tabi yazayım canım bi kase yoğurt içine iki kaşık keten tohumu bi kaşık çörek otu yarım incir bi tam elma bi avuca yakın ceviz robottan geçir dört yemek kaşığına denk geliyor ortalama sabah kahvaltıda da iki haşlanmış yumurta yiyin eşinle dedi kahvaltı ve akşam yemeği sonrası bu yoğurtlu karışımı yapıp yemem gerekiyor işte bu antioksidan kanınıda temizleyecek dedi
As Cnm Aynen yetişemiyorum ben valla çoğu zaman sadece okuyorum:)Selamlar kızlar baya yazismssnz ya hu))))
As Cnm Aynen yetişemiyorum ben valla çoğu zaman sadece okuyorum:)Selamlar kızlar baya yazismssnz ya hu))))
Ya artık herkes her ay soruyor var mı diye ordan başlıyor muhabbetler... Benden kaynaklı birazda fazla dile getirdim...Canm insanlara mi anlatiyosn.bosver nasip de Allah ksmt ederse olur de geç oyle tabiki kotu olursn cunku sen anlattkca herkes bisey soyle dilin kemiği yok.ve sennde cann sklir
Biliyorum aynen öyle valla ☺☺Şaka yapıyorum canım her yaşın ayrı bi güzelliği var evlilik için demedim kısmet işleri bu işler sevdinmi yaş maş dinlemyor insan canım
Bence tekrar kan testi yaptır benim arkadaşımın da ilk çıkmamıştı 10 gün sonra çıktı gebeliğiMERHABA KIZLAR YARIN 10. GÜNÜM OLACAK VE HALA ADET OLMADIM YANİ 10 GÜN GECMİS OLCAK ADETİM 2 GÜN GECTİGİNDE KAN TESTİ YAPMIŞTIM SAĞLIK OCAGINDA HEMSIRE HAMİLE DEGILSİN DEDİ
NEDEN HALA ADET OLMADIM VE İLK DEFA BÖYLE BİR GECİKME YAŞIYORUM SİZCE NE YAPMALIYIM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
Hemen bir kadın doğum uzmanına muayene olun yarın en doğru o yardımcı olur bence o kadar beklemeseydinizMERHABA KIZLAR YARIN 10. GÜNÜM OLACAK VE HALA ADET OLMADIM YANİ 10 GÜN GECMİS OLCAK ADETİM 2 GÜN GECTİGİNDE KAN TESTİ YAPMIŞTIM SAĞLIK OCAGINDA HEMSIRE HAMİLE DEGILSİN DEDİ
NEDEN HALA ADET OLMADIM VE İLK DEFA BÖYLE BİR GECİKME YAŞIYORUM SİZCE NE YAPMALIYIM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
Evet acıkmıyorsun zaten ama bide et yiyeceksin diyor yiyemiyorum chia ve kinoa aldım bendeBunları gün içinde yiyince başka bişey yemeye gerek kalmaz zaten cnm :)) ben çalıştığımdan haftaşçi kahvaltı yapamıyorumtarif güzel detaylı yazıyorum dursun önümüzdeki ay da onu takviye yaparım :)
Aynen yaaaaa offfff bende artık düşünmüyorum dedim yalan söyledim bide bu yüzdenYa artık herkes her ay soruyor var mı diye ordan başlıyor muhabbetler... Benden kaynaklı birazda fazla dile getirdim...
As hoş geldin ☺☺☺☺☺Selamlar kızlar baya yazismssnz ya hu))))
A,selam canım he yazdık valla:)Selamlar kızlar baya yazismssnz ya hu))))
Benimde görüşürüzBen kaçar kızlar dualarım sizlerle görüşürüz
Valla çok iyi oldu sen neler yaptın ☺Iyi etmssnz ablaebru_can_ebru dertlesmk iyidr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?