2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

sağol canım valla içime su serptin rahatladım..o zaman daha da ertelemeden çektireyim hem sonrasında hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş sanırım doktorda öyle dedi..hemde sorun var mı yok mu öğrenir onda göre tedaviye yön veririz..
senin sonucun nasıl çıkmıştı..

Merhaba bnde çocuk düşündüğümüz için folik asit kullanmaya başladım yaklaşık bir buçuk iki ay olacak folbiol kullanıyorum hergün bir tane sizde mi böyle kullanıyordunuz
Evet canım öyle kullanıyordum ama bu gittiğim doktor onun fazla olduğunu söyledi, folidoce verdi. Daha almadımtabi folbiol 2 gün önce almıştım 50 tablet bilsem almazdım.

Evet canım öyle kullanıyordum ama bu gittiğim doktor onun fazla olduğunu söyledi, folidoce verdi. Daha almadımtabi folbiol 2 gün önce almıştım 50 tablet bilsem almazdım.
Ben fazla kullandığımı hissettim idrarda renk değişiminden o yüzden bi süre ara vercem en mantıklısı doktor tavsiyesiyle kullanmak bnde de çok gerekmedikçe doktora gitmeme durumu mevcut pişman oldum şu an teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Günaydın kızlar bu sabah ki gebelik testi se negatif yani bu ay bitti bizim için olmayınca olmuyo onu anladım gerçekten üzgünüm hemde çok

canım hakkında hayırlısı üzüntünü en derinden paylaşıyorum inan onun zamanı var demek hayırlı zaman bu zaman değilmiş

canım benim dr kontrolünün iyi geçmesine sevindim inşallah bu ay takip ile meleğin gelir canım

narkozsuz çektirdiniz öylemi ne güzel atlattınız. Bende ilk adet ile çektireceğim

narkozsuz çektirdiniz öylemi ne güzel atlattınız. Bende ilk adet ile çektireceğim

İnşallah canım bu devlet hasraneleride bi enteresan ya tuvalette vermesi gerekiyor adam iki defa girdi çıktı olmuyor zırt pırt kapıyı açıp duruyorlar diyor yani özele bu yüzden gidiyor insanlar

aynen cnm ya benim eşim bu hafta yine verdi yeter dedi iğreniyor ordaki tuvaletten zaten özele yaptırdı bu sefer..hemde ortamdan kaynaklı stres oluyor etkliyor spermi o yüzden devlete güvenmedi bu sefer özele gitti..

Günaydın kızlar bu sabah ki gebelik testi se negatif yani bu ay bitti bizim için olmayınca olmuyo onu anladım gerçekten üzgünüm hemde çok
Bebeğim boşver ya valla kendine süre tanı deki artık uğraşmıcam olmazsa olmasın..
belki o zaman mucize olur ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…