- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.101
Bana da öyle şey söylemişlerdi, hatta bikaç video izlemiştim korkarak gittim ama İnan hiç ağrılı birşey değil Odaya girdikten sonra 2-3 dakikalık bir işlem . Sadece verilen ilaç biraz ağrı yapıyor. Oda böyle tatlı Bi ağrı, sonrasında gün içinde hafif kanamalar oluyo Okadar. İnşallah hiçbişey çıkmaz canım
Folbiolu gunde bir kullanmamanzi tavsiye ederm mg olarak fazla 3 4 gunde bi defa için günlük ihtiyac hamilelik oncesi 400 mcg çünkü
Çok teşekkür ederim ben yeteri kadar depoladım öyleyse bi süre ara versem iyi olacakFolbiolu gunde bir kullanmamanzi tavsiye ederm mg olarak fazla 3 4 gunde bi defa için günlük ihtiyac hamilelik oncesi 400 mcg çünkü
Bende istiyorum bebişşşşş
Evet canım öyle kullanıyordum ama bu gittiğim doktor onun fazla olduğunu söyledi, folidoce verdi. Daha almadımtabi folbiol 2 gün önce almıştım 50 tablet bilsem almazdım.Merhaba bnde çocuk düşündüğümüz için folik asit kullanmaya başladım yaklaşık bir buçuk iki ay olacak folbiol kullanıyorum hergün bir tane sizde mi böyle kullanıyordunuz
Ben fazla kullandığımı hissettim idrarda renk değişiminden o yüzden bi süre ara vercem en mantıklısı doktor tavsiyesiyle kullanmak bnde de çok gerekmedikçe doktora gitmeme durumu mevcut pişman oldum şu an teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinEvet canım öyle kullanıyordum ama bu gittiğim doktor onun fazla olduğunu söyledi, folidoce verdi. Daha almadımtabi folbiol 2 gün önce almıştım 50 tablet bilsem almazdım.
Hayra gitsin hayir olsun cnmKızlar günaydın rüya gördüm hamileydim yaaa ama düşük yapiyordum kurtuldum filan cok tuhaftı
Hayirlisi olsun de canim bnm uzulmeGünaydın kızlar bu sabah ki gebelik testi se negatif yani bu ay bitti bizim içinolmayınca olmuyo onu anladım gerçekten üzgünüm hemde çok
Günaydın kızlar bu sabah ki gebelik testi se negatif yani bu ay bitti bizim içinolmayınca olmuyo onu anladım gerçekten üzgünüm hemde çok
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Nihayet çıktım doktordan.herşey çok iyi, şükür bi sorun çıkmadı. En son kizıma hamileyken vajinal muayene olmuştum ben. Korkudan hiç gidemedim. O yüzden baya stres yaptım. Doktor gelmişken Smear testi yapalım mı dedi. Yapmaya çalıştı ama olmadı. Baya uğraştırdım kadını. Çok kastım kendimi.şimdi eşimden sperm testi istedi. Onu yaptıracaz. Bi de bu ay yumurta takibi yapacam dedi ama klomen falan vermedi kızlar. Boşa hormon yüklemeyeelim. Önce bi bakalım, büyüyor mu, çatlıyor mu falan dedi. 8 nisanda gidecem artık hayırlısı. Bi de folikasit folbiol kullanıyorum dedim onu kullanma. O çok ğır. 5mg var, fazlasıda zarar dedi. İşte böyle. Sizce ben bu ay bal tarçın karışımını mı yapayımyoksa arı sütü bal polen devam mı edeyim. Yoksa bişey kullanmayalım mı çok kararsız kaldım. Biraz uzun oldu kızlar ama bişey daha söylicem.ben rahmin falan temiz olmasını soğan körüne bağlıyorum açıkçası.
Merhaba bende daha bebiş denemeden kistim olduğu için hsg çektirdim ve normalde canım çok tatlı olduğu halde hiçbir acı hissetmedim, ayrıca hsg sonrası günüme normal Bi şekilde devam ettim. İçiniz rahat olsun İnşallah herşey normal çıkar
İnşallah canım bu devlet hasraneleride bi enteresan ya tuvalette vermesi gerekiyor adam iki defa girdi çıktı olmuyor zırt pırt kapıyı açıp duruyorlar diyor yani özele bu yüzden gidiyor insanlarhadi bakalım canım hayırlısı olsun inş sonuç olumlu çıkar..
Bende istiyorum bebişşşşş
Ay canım o benimde kabusum ya her gittiğimde ya isrerse diye ödüm kopuyor resmen adetliyken mi çekiliyor ki onarkozsuz çektirdiniz öylemi ne güzel atlattınız. Bende ilk adet ile çektireceğim
Merhaba bende daha bebiş denemeden kistim olduğu için hsg çektirdim ve normalde canım çok tatlı olduğu halde hiçbir acı hissetmedim, ayrıca hsg sonrası günüme normal Bi şekilde devam ettim. İçiniz rahat olsun İnşallah herşey normal çıkar
adetin 6-9 arası çekiliyorAy canım o benimde kabusum ya her gittiğimde ya isrerse diye ödüm kopuyor resmen adetliyken mi çekiliyor ki o
İnşallah canım bu devlet hasraneleride bi enteresan ya tuvalette vermesi gerekiyor adam iki defa girdi çıktı olmuyor zırt pırt kapıyı açıp duruyorlar diyor yani özele bu yüzden gidiyor insanlar
narkozsuz çektirdiniz öylemi ne güzel atlattınız. Bende ilk adet ile çektireceğim
Bebeğim boşver ya valla kendine süre tanı deki artık uğraşmıcam olmazsa olmasın..Günaydın kızlar bu sabah ki gebelik testi se negatif yani bu ay bitti bizim içinolmayınca olmuyo onu anladım gerçekten üzgünüm hemde çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?