2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım hepimiz verelim bu müjdeyi birbirimize.sizden de duysam sanırım kendim kadar sevinecem. O kadar yakın hissediyorum kendime.iyiki tanıdım sizi
canımsın inan bende aynı duyguları burda her arkadaş için aynı derece de istiyorum. sanırım senin bir kızın var anladığım kadarı ile benimde bir oğlum evlad sevgisini tattık rabbim öncelikli bu sayfada hiç çocuğu olmayan arkadaşlara nasip etsin aylarda sürse burdan devam edeceğim bebeğimin gelme sürecini ve o süreçte hepsininde güzel haberlerini alacağım. senin benim ve diğer kızların inşallah

ben hiç görmedim kendimi hamile veya kucağımda bir evladla inşallah rüyalarınız tez zamanda hayırlısı ve sağlıkla gercek olur
Ya bende kendimi hamile olarak görmedim zaten ben hamile degilim diyodum teyzem ısrarla yok yok hamilesin diyodu ilk defa böyle bi rüya gördum ondan size sormak istedim

evet cnm ya özelde en azından oda varmış gerçi benimki yinede orda da zor dedi..inş sonuçlar iyi çıkar ne zaman alacaksnız sonucu.
Gittiğim devlet hastanesinde de varmış canım ama söyleyen yok cımbızla ağızlarından laf alıyoruz kedinide bi halt zannediyorlar çok sinirim bozuluyor bunların bu umursamaz kendini beğenmiş küçük dağları ben yarattım havalarına

Hoşbuldum iyiyim çok şükür canım sen nasılsin
iyiyim bugünüme şükür. yarın tekrar kan vereceğim inşallah artık değerim keskin bir düşüş gösterir kanama bitmedi 15 marttan beri kürtajdan beri kesilmedi ona canım sıkılıyor. yarın dr bakmasını isteyeceğim kansızlık başlayacak çzaten kan değerlerim yeni düzene girmişti.

Gebelik değerleri yükselsin diye millet dua ediyor ben ise düşmesi için

ne oldu canım geçmişi okuyamadım ne varmış

Devlet hastenelerin cogu böyle zaten sanki zorla bedavaya calişıyolar gibi hale bürünüyolar

Ya bende kendimi hamile olarak görmedim zaten ben hamile degilim diyodum teyzem ısrarla yok yok hamilesin diyodu ilk defa böyle bi rüya gördum ondan size sormak istedim
inşallah haberci rüyalardandır bu ay güzel haberini alırız inşallah

Devlet hastenelerin cogu böyle zaten sanki zorla bedavaya calişıyolar gibi hale bürünüyolar
ben anlamıyorum kamuda görev yapanları devlet size maaş veriyor onu hakkedin yaaa yapmak istemiyorsa gitsin yapmak isteyen gelsin bende kamudayım böyle insanları görünce canım sıkılıyor inan

Canım ya sıkma canını inşallah herşey istedigin gibi olur beterin beteri var derler sükür halimize bak ben bebek icin ugrasirken biyandanda başka hastaliklardan tedavi oluyorum ama yinede şükür diyorum

ne oldu canım geçmişi okuyamadım ne varmış
Canım sperm verdik yarın çıkacak sonucu devlet hastanesine gittik dün konuşmuştuk biliyorsun özelde 110 tl artı bide üroloji giriş parası 140 adam sperm verecek sperm odası varmışta yani soruyoruz cevap vermiyorlar eşim tuvalete gitti mecbur iki kere gitti geldi adam sitres oldu ne derece doğru çıkar bilemiyorum

Hiç sorma canım hastaların sayesinde para kazanıyorlar ilgilendikleri yok bi cevap vermekten acizler yani allah bildiği gibi yapsın terbiyesizler ya sonrada niye özele gidiyorsun e al bu halle nasıl gitmeyesin yani inanki özelde yaptırmadığıma pişmanım şuan

Benim eşimde çok stres olmuştu ama çok şükür iyi çıktı sonuçlar oda şaşırdı bu halde nasıl iyi çıktı diye :))şüphe duyarlarsa tekrarlatiyorlar ayrıca bizde özelde verdik oda dedikleri wc:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…