2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Allah kabul etsin cumlemizin kini inşallah abla

Allah kabul etsin cumlemizin kini inşallah abla
İnşallah canım benim ben senekerdir sürekli zikrediyorum bunları erhamerrahimin de zikredin çok iyiymiş o da ben bütün sıkıntılarımı rabbimi zikrederek ona dayanarak atlattım çok şükür hiç elim boşta dönmedim tamam bekledim belki ama sabrettim mükafatınıda aldım bunda da öyle olacak acelem yok artık canım gaflete düştümde allah affetsin yine erken uyandım çok şükür. Rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş

Aynen öyle

Aynen ablacim dualarimiz mutlaka bir gün kabul olur bende öyle düşünüyorum ya hemen yada zamanı geldiğinde. Bi laf vardır hani acele ise seytan karışır bende şu an bu durumu kafaya takmiyorum zamanı gelince inşallah rabbim nasip eder hepimize.

Aynen karışıyor canım iblis takımı en hassas noktandan seni yakalayıp gaflete düşürüp allaha isyana sürüklüyor canım ama kuluz işte her zaman nefsimize hükmedemiyoruz rabbim affetsin ben işim ona bıraktım artık her zaman yaptığım gibi

Benim bi akrabam var 15 sene bebeği olmadı tüp bebek yaptı 2-3defa oda tutmadı. 15 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı demek ki zamanı o zamanmis o yüzden hiç bir zaman moralimizi bozmaya hiccc gerek yok zamanı gelince mutlaka bizimde bebisimiz olur inşallah

Aynen bende aynı durumdayım şu an ablacim hayırlısı

Canım sordum olmaz öyle dedi sonunda verdi adam bi şekilde de ne hallerle evim yakın dedim dinlemediler zaten laborantta kaç dakika oldu diyede sordu önemli demek ki süre ne bileyim
cnm yarım saat içinde götürmen gerekiyor tolerans gösterıyorlar normalde ama sz kötüy denk gelmissiniz

cnm zamanı gelince elbet olucak ama düşünsene şimdi 25 yaşındasın 15 yıl sonra 40 yaşında olucak nerden baksan menopoza giriceksin yaaa az zorlasak

Hepinize güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum sadece umutluydum bu ay 3 yumurta ile olacak gözüyle bakıyordum ama yine bi adet dönemi yine klomen büyüdü mü oldu mu yıprattı beni bu stres güya kürtaj sonrası daha kolay hamile kalınırmış herhalde bir tek bende olmuyo böyle rastlantılar diye üzülüyorum L laracraft @anneve

canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız. benim eşimden de gebe kalmasaydım dr istemişti. aşılama öncesi

onlar öyle özellikle bazı sekreterler hemşireler sanırsın profesör neyse halletiyseniz iyi hayırlısı bkalım tatlım..

Ay canım sinirim tepeme çıktı inanki eşim olmasa lafımı söyleyecemde eşim var bide bana ters bi cevap falan verecekler eşim durmayacak yoksa inanki alırlardı ağızlarının paylarını

bende öyle dayanamam söylerim ama eşim varsa yapamıyorum

Ben hastanede çalışmama rağmen evden getirmeyi kabul etmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…