2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ben anlamıyorum kamuda görev yapanları devlet size maaş veriyor onu hakkedin yaaa yapmak istemiyorsa gitsin yapmak isteyen gelsin bende kamudayım böyle insanları görünce canım sıkılıyor inan
Ay canım sinirim tepeme çıktı inanki eşim olmasa lafımı söyleyecemde eşim var bide bana ters bi cevap falan verecekler eşim durmayacak yoksa inanki alırlardı ağızlarının paylarını

Ay olsun ama canım ya düşünsene normal tuvalete girdi adam iki kez çıktı gelen giden belli değil kapılar kilitlenmiyor yapamadım diyor haklıda yani

Ay hayır olsun ya inşallah bebiş müjdesi olur

M miyaz canım eşin sıkıntı yaptıysa biz evde yapmıştı eşim sonra yarım saat içinde götürdük ama bizimki özeldi o yüzden hemencecik aldılar bizimkini isterseniz öyle deneyin çünkü benim eşim ben evde yapıcam abdestsiz dolaşamam dedi

Amin inşallah canım bugün bol bol tesbih çekmek lazım aslında ya safii
"Lâ ilâhe illallah",

"Allahümme salli alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âli seyyidinâ muhammed",

"Estağfirullah",

"Sübhànallah",

"Elhamdülillâh",

"Allahu ekber",

"Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm",

"Allah" (C.C)

Bunları zikretmek çok sevabdır.. bende bunları zikredicem cnım allah bize en kısa zamanda nasip etsin inşaallah duanın bir şekli yoktur yeterki rabbime dua edelim dünya dua üzerine kuruluymuş canım ben hep derdim rabbim benim dualarımı cabuk kabul eder diye öylede oluyordu ama sanırım bu sefer fazlasıyla dua etmemi istiyorum bende öyle yapıyorum

Bunları dikkate alicam o zaman kuzum teşekkürler allah kabul etsin

Kuzu bende bunları zikrediyorum hep bide allahın güzel isimlerinden okuyabildiğim kadar okuyorum rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah ben la ilahe illallah hatmi yapıyorum ölen yakınlarıma hediye edecem inşallah 25 bin okudum 70 bine tamamlayacam allah nasip ederse

Canım sordum olmaz öyle dedi sonunda verdi adam bi şekilde de ne hallerle evim yakın dedim dinlemediler zaten laborantta kaç dakika oldu diyede sordu önemli demek ki süre ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…