- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.201
cnm hic uzulme o rastlantilar banada gelmiyor banada rahin filmi cektirdikten 3 ay icinde hamile kalirsin dediler 3. ay bitti hala tik yok cnm
Takılmayalım yani bu dueuma bu kadar canımAynen bende aynı durumdayım şu an ablacim hayırlısı
Aynen öyle şans neyse sonuç iyi çıksın bi sıkıntı olmasında canımcnm yarım saat içinde götürmen gerekiyor tolerans gösterıyorlar normalde ama sz kötüy denk gelmissiniz
Tabii kişiden kişiye değişiyor kötü düşünme canım inşallah bu ay bizde hamis oluruz hayirlisiyla kimbiliryaa tabi cnm rabbim zamanını elbet biliyor ama bazen diyorum benden sonra düşünenlerin bile hemen oluyr cnm yaa bizede hemencecik nasip ediverse nolurki
Yani adamların başı belaya girmesin diye susuyoruz mecbur ne yapalım hayır ters bişey deseler surmaz benimki biliyorum dursa söyleyecemde lafımı içimde kaldı kız şişecem iyice zaten ilaçtan şiştik davul oldukbende öyle dayanamam söylerim ama eşim varsa yapamıyorum
hayirlisinolsun cnm insaallahAynen öyle şans neyse sonuç iyi çıksın bi sıkıntı olmasında canım
insaallah cnm benim yaaaTabii kişiden kişiye değişiyor kötü düşünme canım inşallah bu ay bizde hamis oluruz hayirlisiyla kimbilir
Degerlerime bktirip doktora daniscam tsk ederim :)Ben hergun içiyorum yaklaşık 6 aydır içiyorum bence doktora danışın
ayyy hadi insallag yaaa hepimiz hepimiz hamile kalalimmmmBence bu üç ay içinde çok güzel haberler alıcağız hep birlikte
Aynen ne güzel olur valla ya çok sevinirim güzel haberler istiyorum ☺☺ bat lar ne zamanayyy hadi insallag yaaa hepimiz hepimiz hamile kalalimmmm
İnşallahhayirlisinolsun cnm insaallah
benim takvime gore 13 nisan ama 2 aydir farkli oluyorumAynen ne güzel olur valla ya çok sevinirim güzel haberler istiyorum ☺☺ bat lar ne zaman
Bi befesde biter insalalhbana geçmiş olsun yarın erkenden hsg çekim randevusu aldım
adetin başlangıcından itibaren 10 gün içinde çekilmesi gerekiyormuş yarında son gün benim..bir ay daha bekleyeceğime yarın olsun bitsin bu stres
Hadi allah yardımcın olsun canım rabbim kolaylık versinbana geçmiş olsun yarın erkenden hsg çekim randevusu aldım
adetin başlangıcından itibaren 10 gün içinde çekilmesi gerekiyormuş yarında son gün benim..bir ay daha bekleyeceğime yarın olsun bitsin bu stres
cnm hicbir seybolmuyor yaa ben anestesisiz cektirdim korkmabana geçmiş olsun yarın erkenden hsg çekim randevusu aldım
Hiç stres olma bak İnan çok zor değil stres ile zorlaştırma lütfen iyi düşün rabbim kolaylaştırsın ☺☺bana geçmiş olsun yarın erkenden hsg çekim randevusu aldım
Hadi allah yardımcın olsun canım rabbim kolaylık versin
Bi befesde biter insalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?