- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.821
Hahaha aynen ablaHee kanamam dün bitti de bu filmin sonu belli diyorsun yani
yap yap cnm bnm esimin cok hosuna gder boyle :)Ohhh mis valla bende heveslendim şimdi bak bende mi yapsam kiii acabaaa
Sekretere söyle kan istetebiliyor o boşuna bekleme canımŞanssızlık denen sey bu olsa gerek ya. Sezeryana gtti doktorum. Salak salak bekliyorum
Kasarli kiymali ispanak yaz internetden kitir kitir oluo abla dene sonrada bana haber verHadi ya eminim mis olur yumurta normalde sevmem ama ıspanakla yiyorum
bnde icki icmem o yuzden bnde visne suyu koyarim zaten orucluyum icersem carpilirim herhal
Hahaha aynen abladikkat et kendine
bnde icki icmem o yuzden bnde visne suyu koyarim zaten orucluyum icersem carpilirim herhal
valla benimki yemek yemegi cok sevdigi icin sonunu pek dusunmuyro:)ay bu adamlarada güzel yemek hazırlamayada gelmiyor o zaman yandık biz yani
Allah kabul etsin canım boşver ya içme bende hiç sevmem alkolü eşimde içmiyor çok şükür evinize sokmayın öyle şeyler bence tabi siz bilirsinizde sizi düşündüğümden söylüyorum hani o kadar dua ediyoruz falan gerek yok alkolebnde icki icmem o yuzden bnde visne suyu koyarim zaten orucluyum icersem carpilirim herhal
Ben aslinda cok romantik bi kizim ama iste kocam odun kocama 2 guluom hemen filmi sonlandiriyoray bu adamlarada güzel yemek hazırlamayada gelmiyor o zaman yandık biz yani
Öylede kuzu o yemek illaki bitecek yani :)valla benimki yemek yemegi cok sevdigi icin sonunu pek dusunmuyro:)
benimkide brokoli pirasa karnibahar da yemez azcik degisik benimkiİşte bizimkiler böyle olunca yağmurun eşi şaşırttı bizi benimki brokoli prasa karnıbahar vs türü şeyler hayatta sürmez ağzına canım hoş bende sevmiyorumda ıspanak çok severim ama
Benim kocada yemek yemegi seviyor ama avradi daha cok seviyorvalla benimki yemek yemegi cok sevdigi icin sonunu pek dusunmuyro:)
Allahdan yemek yemegi seviyirmus kiz seninkide ne et yio ne ot senin isinde zorbenimkide brokoli pirasa karnibahar da yemez azcik degisik benimki
yok cnm benim esimde icmiyor sevmez yani belki bazennAllah kabul etsin canım boşver ya içme bende hiç sevmem alkolü eşimde içmiyor çok şükür evinize sokmayın öyle şeyler bence tabi siz bilirsinizde sizi düşündüğümden söylüyorum hani o kadar dua ediyoruz falan gerek yok alkole
Odun olmayanı var mı ki sen dua etki odun yani ya kütük yada kalas olaydı aboo hiç değilse odunlar bizimkiler güzel taktikmişBen aslinda cok romantik bi kizim ama iste kocam odun kocama 2 guluom hemen filmi sonlandiriyor
aynenn cnm yaa sevdigi seyler varsa deli gibi yer yaniiAllahdan yemek yemegi seviyirmus kiz seninkide ne et yio ne ot senin isinde zor
İyi çok şükür canım hayır bişeye benzediğide yok neden içerler bilmem yaniyok cnm benim esimde icmiyor sevmez yani belki bazenn
aynenn bende cok romantikimdir ama :) esim benimde odun yaa oturur yemegi yer :)Odun olmayanı var mı ki sen dua etki odun yani ya kütük yada kalas olaydı aboo hiç değilse odunlar bizimkiler güzel taktikmiş
Odun olmayanı var mı ki sen dua etki odun yani ya kütük yada kalas olaydı aboo hiç değilse odunlar bizimkiler güzel taktikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?