- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.801
Bak bence tost makinesinde biftek kizartkizlar esime cok guzel bir yemek hazirlamak istyrum aksam icin sizce nasil birseyler hazirlayabilirim
Cumlemjzin ablam insalalh bu sefeer kimgelirse once sira yapmicamBoşver nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım tabikide allahtan umut kesilmez rabbim gönlüne göre versin
E yani ben tabikide varım söylememe gerek yok heralde canım :) dua konularında katılmamazlık yapmam kime ne faydam dokunursa o kadar mutlu olurum gerçekten zevkle okurum yaniCumlemjzin ablam insalalh bu sefeer kimgelirse once sira yapmicam
esim et yeniyorbbenim yaa aklima biftek gekdide hic agzina koymazBak bence tost makinesinde biftek kizartcok guzel oluo yanina sarimsakli semizotlu (adini karistirmasiysam) meze sonra havucluyogurtlu meze azicik pilav salata bide icki tuketmiyorsan sarap bardagina visne dok ben oyle yapiorum bide mumlar falan biraz cerez falabda koy sofranin kosesine pastani falan koy hic kalkmanada gerek kalmaz
Tavuk al kiz tostmaknesinde mangal gibi oluo dene bakesim et yeniyorbbenim yaa aklima biftek gekdide hic agzina koymaz
olmadi oyle yapim :) degisiklik olsun dedim snrada guzel bir film keyfi yplim dedim :)Tavuk al kiz tostmaknesinde mangal gibi oluo dene bak
Abboooo et yemeyen bi erkek kız erkekler et çok sever normalde benim eşime hergün ver hiç yok demez yani illada et diye tutturmazda versen ayıla bayıla yer amaesim et yeniyorbbenim yaa aklima biftek gekdide hic agzina koymaz
Ilk sira senin abla o zamanE yani ben tabikide varım söylememe gerek yok heralde canım :) dua konularında katılmamazlık yapmam kime ne faydam dokunursa o kadar mutlu olurum gerçekten zevkle okurum yani
Ohhh mis valla bende heveslendim şimdi bak bende mi yapsam kiii acabaaaolmadi oyle yapim :) degisiklik olsun dedim snrada guzel bir film keyfi yplim dedim :)
Herkeste katılır yavrum bu sayfadakilerin yürekleri güzel katılmamazlık yapmazlar benceIlk sira senin abla o zamanbakalim kimler katilacak bu seferki duamiza
Bnmkide acayip ersin pirasaya ispanaga kiyma katarim yoksa yemez butun sebzeyemeklere kiyma katarim mutlakaAbboooo et yemeyen bi erkek kız erkekler et çok sever normalde benim eşime hergün ver hiç yok demez yani illada et diye tutturmazda versen ayıla bayıla yer ama
Yap kiz ben icki icmedigim icin visne suyu koyuyorum bardaklara kocam ilk boyle yaptigimda sasirmisti demisti sarap sandim heveslendim falanolmadi oyle yapim :) degisiklik olsun dedim snrada guzel bir film keyfi yplim dedim :)
Bakalim bakrim kimler katilacakHerkeste katılır yavrum bu sayfadakilerin yürekleri güzel katılmamazlık yapmazlar bence
İşte bizimkiler böyle olunca yağmurun eşi şaşırttı bizi benimki brokoli prasa karnıbahar vs türü şeyler hayatta sürmez ağzına canım hoş bende sevmiyorumda ıspanak çok severim amaBnmkide acayip ersin pirasaya ispanaga kiyma katarim yoksa yemez butun sebzeyemeklere kiyma katarim mutlaka
Şanssızlık denen sey bu olsa gerek ya. Sezeryana gtti doktorum. Salak salak bekliyorumInsallah saka gibi hamilesin derler cnmm
Bende ayni abla ama kiymali ispanak yap kasarli yumurta kir uatune firina at misssİşte bizimkiler böyle olunca yağmurun eşi şaşırttı bizi benimki brokoli prasa karnıbahar vs türü şeyler hayatta sürmez ağzına canım hoş bende sevmiyorumda ıspanak çok severim ama
Kan versenedirek gebelik testi yotiracam deyipŞanssızlık denen sey bu olsa gerek ya. Sezeryana gtti doktorum. Salak salak bekliyorum
Hadi ya eminim mis olur yumurta normalde sevmem ama ıspanakla yiyorumBende ayni abla ama kiymali ispanak yap kasarli yumurta kir uatune firina at misss
hic agzina koymaz cnm kurbandan gelen bir tiksinlik varAbboooo et yemeyen bi erkek kız erkekler et çok sever normalde benim eşime hergün ver hiç yok demez yani illada et diye tutturmazda versen ayıla bayıla yer ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?