2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Amin cnm haklisin bende rabbime bıraktım..Allah büyük yinede bisey demiyorum rabbimin adaleti şaşmaz
Aynen canım sen takılma böyle boş konuşanlara. onun kişiliğini gösterir bu dedikleri bunlar şaşırmış hayır hamileysen sen kendi mutluluğunu yaşa arkadaşım ne gıybet yapıyorsun başkasından sanane tasası sana mı düştü ay ben çok sinir olurum böyle şeylere ya bide sizleri görmesemde seviyorum allahta biliyır yani kendime söylenmiş kadar sinir okdum inanki allah kimseyi şaşıtmasın

M miyaz ablaaaa napion sen yaa ozledim seniiii
İyiyim kuzuu sen ne yapıyorsun bende özledim valla bi türlü denk gelemedik kız dün kaç kez girdim hiç bildirim yoktu ya dedim kimse girmedi heralde bu sabah sayfaya girdim mesaj atacaktım baktım mesajlar bana bildirim gelmemiş neyse şafak kaç yavru

Kismet cnm ya hic hevesim heyecanim yok duzensiz basladi ya zaten normal gunum geciksede test yaomayi dusunmuyorum.. ama Allah heyecanini bosa cikarmasin
Bak bende sana söyledim içimden bi his bu ay hamile haberini alacağımı söylüyor senden geçwn mesajlada atmıştım hatırlarsan bak yanlız değilmişim işte bi ben düşünmüyorum böyle demek kii hadi inşallah allah söyletmiş olsun kuzucum

Abla safak saymiyorum hatta bakmiyorum piakolojim bozulmasin diye kendimi cok rahatlattim bu ay

I
Insallah ablam benim ya canimsiniz siz bildirim belki yanlislikla konu takipini iptal etmissindir ondan gwlmio olabilir

Aferin sana canım en iyisi bende bebeği düşünmüyorum sırf bebek içinde ilişkiye girmiyorum zorlamanın bi anlamı yok rabbm isterse her şekilde olur zaten
Ya takinca heyecan yapiorum umudum Alalhdan var zaten Allahdan umut kesilmez ama bunu paniklememek icin bakmiyorum o ne derse o olur zaten...

kizlar esime cok guzel bir yemek hazirlamak istyrum aksam icin sizce nasil birseyler hazirlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…