- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.841
aynen cnm yaaİyi çok şükür canım hayır bişeye benzediğide yok neden içerler bilmem yani
allah seni yaaa sende film bitinceye kadar hic oynasma:) hic hareket etme sadece film izleyin :)Benim kocada yemek yemegi seviyor ama avradi daha cok seviyor
Onları benimkide yemiyor canım ha bide çiğ domates asla yemez pişmiş olacak limon imkanı yok yediremezsin meyvede bi tek elma yada armut yer o kadarbenimkide brokoli pirasa karnibahar da yemez azcik degisik benimki
degisik bu erkekler hee dicen geccen:)Onları benimkide yemiyor canım ha bide çiğ domates asla yemez pişmiş olacak limon imkanı yok yediremezsin meyvede bi tek elma yada armut yer o kadar
Allah iyiliğini versin :)Benim kocada yemek yemegi seviyor ama avradi daha cok seviyor
Aynen :) ama illa yemek diye tutturan b adam değil kıyamam ya olmasa hayatta ağzını açmaz niye yok demezdegisik bu erkekler hee dicen geccen:)
Ay çok güldüm ben yemeği iptal edeyim en iyisi risk altındayımay abla tovbe tovbe
Doktorun sekreteriyle knştum diyo doktor bşry görürse isterSekretere söyle kan istetebiliyor o boşuna bekleme canım
allah seni yaaa sende film bitinceye kadar hic oynasma:) hic hareket etme sadece film izleyin :)
Kız bişey itiraf edeyim mi been varya hiçç romantik değilim ha mum şu bu ay hiç umurumada gelmiyor ya nasıl bi dişiysem artıkaynenn bende cok romantikimdir ama :) esim benimde odun yaa oturur yemegi yer :)
Abla dun bos gectiyse bugun yap kiz bisey olmaz adamada morel olurAy çok güldüm ben yemeği iptal edeyim en iyisi risk altındayım
Abla bende romantigim dedim ya icimden gelirse yoksa her daim degil ha binde birKız bişey itiraf edeyim mi been varya hiçç romantik değilim ha mum şu bu ay hiç umurumada gelmiyor ya nasıl bi dişiysem artık
Ay sadece dün olsa iyi beş gün oldu anam tırsıyorum yaniAbla dun bos gectiyse bugun yap kiz bisey olmaz adamada morel olur
Heveaini kirma bekle kan sonucun ne zaman cikarmis sorsaydinDoktorun sekreteriyle knştum diyo doktor bşry görürse istersanırım hevesim kırıldı. Şimdi isted kan. Vercem. Nolur dua edn ya
Yazikk adama ablaa yaaa sen bugun konustur marifetiniAy sadece dün olsa iyi beş gün oldu anam tırsıyorum yani
Hee işte benimde şimdi binde bir tuttu işte yavrum ya yağmur sayesindeAbla bende romantigim dedim ya icimden gelirse yoksa her daim degil ha binde bir
İyi bakalım bende güzel bi sofra kurayım madem adama saat dörtte çıkıyor bugünYazikk adama ablaa yaaa sen bugun konustur marifetini
Hade bkim gazaniz mubarek olsunHee işte benimde şimdi binde bir tuttu işte yavrum ya yağmur sayesinde
Ay hade bakim bugum hic stres yaomadan heyecan yapmadan hazirlan ablaİyi bakalım bende güzel bi sofra kurayım madem adama saat dörtte çıkıyor bugün
Patlama kolay geçmiyor daha yeni bide ancakiste bende ortasini tutturamiom galiba 6yilin yuku var ustumde galiba
Kız sitres falan yapmıyorum bu ay ya takmıyırum yani rahatım çok şükürHade bkim gazaniz mubarek olsun
Ay hade bakim bugum hic stres yaomadan heyecan yapmadan hazirlan abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?