- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.881
Ya evvel canim1. Sayfada yazdim zaten bugun basliyoruzaa ben kaçırdım ne okuyoruz canım..
Ya evvel canim1. Sayfada yazdim zaten bugun basliyoruz
Herkes icin 1000 tane cnm ismin neydi unuttumtamam canım beni de ekle sana zahmet..bide hergün 1000 tane mi okuyacağız yoksa herkes için 1000 mi..
Bende varım caaaaanimmmmm ☺Herkes icin 1000 tane cnm ismin neydi unuttum
Ay valla acayp panik haldeym :)Hade bakalim panik yaoma
Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin kuzum benim inş Sevinç'le yazarsın bize ☺Kızlar nolır dua edn ümraniyede deli divane gibiyim çok ümitliyim yaaa
Herkes icin 1000 tane cnm ismin neydi unuttum
Ay amin btanesi Rabbim bu heyecanımı boş brakmasn ya. Ya titriyom muzur cocuklar gibiyim :)Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin kuzum benim inş Sevinç'le yazarsın bize ☺
kndini raht brk cnm olursada allhtan olmazsada allahtan dilerim vardr ama yoksada uzulmeAy amin btanesi Rabbim bu heyecanımı boş brakmasn ya. Ya titriyom muzur cocuklar gibiyim :)
Varya az önce kan verdm ya.. Heyecanımdan anladı galiba bi hastakndini raht brk cnm olursada allhtan olmazsada allahtan dilerim vardr ama yoksada uzulme
Güzel heyecanlar bunlar ☺☺☺ çok şekerVarya az önce kan verdm ya.. Heyecanımdan anladı galiba bi hastaçocuk gibiyim bacaklarımı sallıyorum ya
Ekledim cnmBende varım caaaaanimmmmm ☺
Tmmdirburcu canım
Sonuç çkana kdar bayılmazsam iyidirrr :) :) :) :) dua et bana olut mu :)Güzel heyecanlar bunlar ☺☺☺ çok şeker
insaallh bebs vardrVarya az önce kan verdm ya.. Heyecanımdan anladı galiba bi hastaçocuk gibiyim bacaklarımı sallıyorum ya
Heyecan vardir ama sakin ol canimm benimmSonuç çkana kdar bayılmazsam iyidirrr :) :) :) :) dua et bana olut mu :)
İnşallah valla inşallah.insaallh bebs vardr
Doktoruma diyorum bence ben hamileyimHeyecan vardir ama sakin ol canimm benimm
Insallah cnm benimDoktoruma diyorum bence ben hamileyimbugün bi başka heyecanlıyım ya bilmiyorum
Ya hani eve arı falan girer ne biliyim kelebek falan. Koşarsın ya. Sanki öyle :) nefes nefeseyimInsallah cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?